reklama
Nadja_n
Fanka BB :)
@marshia nie odpuszczamy,ja patrze na aktorki i inne celebrytki.A my przeciez wygladamy na 30 nie 40Koroniewska,Molek,Steczkowska,Figura itd jakos moga a maja pesel jak my albo starszyi co one moga miec dzieci jakos.
Masz nie odpuszczac,mnie tam kaza probowac do skutku.
Jeszcze z 2 lata walczymy
Masz nie odpuszczac,mnie tam kaza probowac do skutku.
Jeszcze z 2 lata walczymy
iveo
marshia
Dzięki :* jyz do niej piszę :*
bertha
Nafoczka, dzisiaj nie środa, nie ma lodów!!
To już za chwile!! Kciuki!!!@marshia ale robisz co mozesz by zostac Mamusia a taka swiadomosc dla naszej psychiki to uwazam bardzo duzo. Czulabys sie lepiej gdybys nic nie robila?
Ja wkrotce mam wielka nadzieje miec zdrowy brzuszek do przejecia i bardzo bym chciala bys go przejela zycze Ci tego z calego serca ♡
Mam nadzieje, ze pozostale Babeczki mi wybacza ale tak mi mysli kolo @marshia ciagle kraza szczegolnie kibicuje po czesci z uwagi na podobny pesel i walke o kropka w tym samym czasie tu na forum.
@magda1208 ja tez nie mam leidena ale za to w ciazy p/p beta glikoproteinie 2 mialam poza norma i to bardzo dlatego biore fraxi i acard bralam i jestesmy w 38 tc takze moja propozycja znajdz lekarza moze tak jak ja hematologa badaj ddimery tak co 3 tyg. i nie wkladaj sobie na tzw zaś problemow bo Ty teraz oaza spokoju dla swojego Malenstwa masz byc :*
Dziewczynki ja termin porodu 15 czerwiec z usg 11 czerwiec. Rozwarcie na luzny palec aktualnie boje sie bo Malutka miala miec max 2700 a tu pannice wychodowalam 3250 ) dzis zaczelam popijac liscie malin i wiesiolek lykac i lekkie skurcze sie pojawiaja takze ten tego my w napieciu
A bobasek to jakos koniec czerwca asia jakos rowno ze mna takze posypia sie wolne brzuszki
reklama
Nadja_n
@iveo u mnie dalej staranka.pol roku minie koniec sierpnia bo 26lutego mialam ostatnie szczepienie.wiec jeszcze mam czerwiec,lipiec i sierpien teoretycznie na zajscie.
Mam wysokie amh jak ma moj pesel 77 rocznik jestem,ale maz ma nasienie marne,chociaz zachodzilam ladnie i tak.
Teraz od marca nic
W kolejnym cyklu lece na monitoring.
Psa kupuje corce na koniec wakacji i bede go nianczyc
A w ogole to lece na Dominikane za miesiac i mam wszystko gdzies...nawet Zike
Bedzie co ma byc.Pierwszy raz od 3lat nie ubezpieczylam wakacji od rezygnacji,jakby cos
Trzymam kciuki za nas wszystkie,grunt to nie poddawac sie.
Mam wysokie amh jak ma moj pesel 77 rocznik jestem,ale maz ma nasienie marne,chociaz zachodzilam ladnie i tak.
Teraz od marca nic
W kolejnym cyklu lece na monitoring.
Psa kupuje corce na koniec wakacji i bede go nianczyc
A w ogole to lece na Dominikane za miesiac i mam wszystko gdzies...nawet Zike
Bedzie co ma byc.Pierwszy raz od 3lat nie ubezpieczylam wakacji od rezygnacji,jakby cos
Trzymam kciuki za nas wszystkie,grunt to nie poddawac sie.
Podziel się: