reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 plusem ciąży jest to że za chwilkę nawet niewielką już wszyscy sami będą krzyczeć " O Magda jesteś w ciąży" taki stan nie da się długo ukrywać :D <3
Nie wiem czy Malinowski prof bada ten antygen anty xa Ty masz dawkę terapeutyczną więc ma to w Twoim przypadku sens (badanie). Mój lekarz mi mówił że swoim pacjentką z wrodzoną trombofilią w ciąży zleca to badanie co 2 tygodnie patrząc czy dawka jest skuteczna. Lekarz z zakresu nadkrzepliwości.

@nafoczka na szczęście na katar i gardło to bardziej faceci umierają :D także wyleczysz szybko :*
Rozmawiałam z Maliną na temat dawki fraxi powiedział ,że na razie zostajemy przy 0,6.
Nic nie zmieniamy . Na twą chwilę badam APPT co wizytę. Jutro poszukam dobrego specjalisty u siebie. Leidena nie mam.

@marshia ale robisz co mozesz by zostac Mamusia a taka swiadomosc dla naszej psychiki to uwazam bardzo duzo. Czulabys sie lepiej gdybys nic nie robila?
Ja wkrotce mam wielka nadzieje miec zdrowy brzuszek do przejecia i bardzo bym chciala bys go przejela zycze Ci tego z calego serca ♡
Mam nadzieje, ze pozostale Babeczki mi wybacza :rolleyes2:ale tak mi mysli kolo @marshia ciagle kraza szczegolnie kibicuje po czesci z uwagi na podobny pesel i walke o kropka w tym samym czasie tu na forum.
@magda1208 ja tez nie mam leidena ale za to w ciazy p/p beta glikoproteinie 2 mialam poza norma i to bardzo dlatego biore fraxi i acard bralam i jestesmy w 38 tc takze moja propozycja znajdz lekarza moze tak jak ja hematologa badaj ddimery tak co 3 tyg. i nie wkladaj sobie na tzw zaś problemow bo Ty teraz oaza spokoju dla swojego Malenstwa masz byc :*
Dziewczynki ja termin porodu 15 czerwiec z usg 11 czerwiec. Rozwarcie na luzny palec ;) aktualnie boje sie bo Malutka miala miec max 2700 a tu pannice wychodowalam 3250 :)) dzis zaczelam popijac liscie malin i wiesiolek lykac i lekkie skurcze sie pojawiaja takze ten tego my w napieciu :D
A bobasek to jakos koniec czerwca asia jakos rowno ze mna takze posypia sie wolne brzuszki :)

@magda1208 , to normalne w ciąży,niestety... mnie wybudzają w nocy drętwienie dłoni już od bardzo dawna. W ciąży często uaktywnia się coś a'la cieśń nadgarstka. Bierzesz magnez i potas? Gratuluje prenatalnych ! Padły jakieś podejrzenia co do płci ? :)
@Maciejka78 , wow, to już zaraz <3
@marshia , doczytałam Twój wcześniejszy post. Głowa do góry! Zobacz na @Maciejka78 i @iveo , wiek podobny , a w brzuszkach dzidzie. Póki są jajniki,macica..trzeba walczyć :* niedługo brzuszki się zaczną zwalniać. Do lipca aż 4 do przejęcia. Wierzę gorąco,że każdej się w końcu uda :* jak zdrowie Twojej mamy?
@bertha ,kciuki za transfer!
@nafoczka , zdrowia dla Was !

Ostatnia edycja:
reklama
@Maciejka78 ajlowjusołmacz ♥️♥️♥️ Byłoby najcudowniej na świecie, ale moje endo w 10 dc 5,5 mm :/ Czemu ono aż tak nie chce ze mną współpracować?
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Po tylu latach i 5 nieudanych razach zaczynam odczuwać zmęczenie materiału..... No ale wiadomo, ze się nie poddam jeszcze. @Nadja_n daje mi kopa, ze ona tez nie odpuszcza.
@matylda23 nie jest dobrze :(. Nie ma dobrej odpowiedzi na tą chemię. Po 4 miesiącach są nowe zmuany na wątrobie :( zmienili mamie rodzaj chemioterapii. Byłyśmy wczoraj na konsultacji u chirurga co z tym robić, bo są różne opcje leczenia dodatkowych zmian, ale on każe tylko brać chemię :( Ale w tym wszystkim dobre jest to ze mamcie nic nie boli, fiz świetnie się czuje, psych tez bardzo dobrze. :(

Do góry