reklama
Spoko spoko on akurat należy do tych twardzieli co chodzą na kolanach z bólu ale "nic im nie jest"@nafoczka kurde sorki nie doczytałam..... :*
marshia
Fanka BB :)
@nafoczka a dlaczego znów szpital? :/
@Destino to kiedy zaczynasz staranka????
@Maciejka78 na kiedy konkretnie masz termin? Trzymać już kciuki każdego dnia?
@matylda23 a Ty?
I jeszxze @bobasek1990 - Ty tez już chyba na dniach wręcz?
@aspekt? @Asiula11111 co u Was?
@matylda23 a Ty?
magda1208
Rozmawiałam z Maliną na temat dawki fraxi powiedział ,że na razie zostajemy przy 0,6.@magda1208 plusem ciąży jest to że za chwilkę nawet niewielką już wszyscy sami będą krzyczeć " O Magda jesteś w ciąży" taki stan nie da się długo ukrywać <3
Nie wiem czy Malinowski prof bada ten antygen anty xa Ty masz dawkę terapeutyczną więc ma to w Twoim przypadku sens (badanie). Mój lekarz mi mówił że swoim pacjentką z wrodzoną trombofilią w ciąży zleca to badanie co 2 tygodnie patrząc czy dawka jest skuteczna. Lekarz z zakresu nadkrzepliwości.
@nafoczka na szczęście na katar i gardło to bardziej faceci umierają także wyleczysz szybko :*
Nic nie zmieniamy . Na twą chwilę badam APPT co wizytę. Jutro poszukam dobrego specjalisty u siebie. Leidena nie mam.
Maciejka78
@marshia ale robisz co mozesz by zostac Mamusia a taka swiadomosc dla naszej psychiki to uwazam bardzo duzo. Czulabys sie lepiej gdybys nic nie robila?
Ja wkrotce mam wielka nadzieje miec zdrowy brzuszek do przejecia i bardzo bym chciala bys go przejela zycze Ci tego z calego serca ♡
Mam nadzieje, ze pozostale Babeczki mi wybacza ale tak mi mysli kolo @marshia ciagle kraza szczegolnie kibicuje po czesci z uwagi na podobny pesel i walke o kropka w tym samym czasie tu na forum.
@magda1208 ja tez nie mam leidena ale za to w ciazy p/p beta glikoproteinie 2 mialam poza norma i to bardzo dlatego biore fraxi i acard bralam i jestesmy w 38 tc takze moja propozycja znajdz lekarza moze tak jak ja hematologa badaj ddimery tak co 3 tyg. i nie wkladaj sobie na tzw zaś problemow bo Ty teraz oaza spokoju dla swojego Malenstwa masz byc :*
Dziewczynki ja termin porodu 15 czerwiec z usg 11 czerwiec. Rozwarcie na luzny palec aktualnie boje sie bo Malutka miala miec max 2700 a tu pannice wychodowalam 3250 ) dzis zaczelam popijac liscie malin i wiesiolek lykac i lekkie skurcze sie pojawiaja takze ten tego my w napieciu
A bobasek to jakos koniec czerwca asia jakos rowno ze mna takze posypia sie wolne brzuszki
Ja wkrotce mam wielka nadzieje miec zdrowy brzuszek do przejecia i bardzo bym chciala bys go przejela zycze Ci tego z calego serca ♡
Mam nadzieje, ze pozostale Babeczki mi wybacza ale tak mi mysli kolo @marshia ciagle kraza szczegolnie kibicuje po czesci z uwagi na podobny pesel i walke o kropka w tym samym czasie tu na forum.
@magda1208 ja tez nie mam leidena ale za to w ciazy p/p beta glikoproteinie 2 mialam poza norma i to bardzo dlatego biore fraxi i acard bralam i jestesmy w 38 tc takze moja propozycja znajdz lekarza moze tak jak ja hematologa badaj ddimery tak co 3 tyg. i nie wkladaj sobie na tzw zaś problemow bo Ty teraz oaza spokoju dla swojego Malenstwa masz byc :*
Dziewczynki ja termin porodu 15 czerwiec z usg 11 czerwiec. Rozwarcie na luzny palec aktualnie boje sie bo Malutka miala miec max 2700 a tu pannice wychodowalam 3250 ) dzis zaczelam popijac liscie malin i wiesiolek lykac i lekkie skurcze sie pojawiaja takze ten tego my w napieciu
A bobasek to jakos koniec czerwca asia jakos rowno ze mna takze posypia sie wolne brzuszki
Żeby sprawdzić czy juz wszystko się zregenorawlo typu nerka i wątroba bo reszta to juz wiem ze jest ok@nafoczka a dlaczego znów szpital? :/
@matylda23 a Ty?
matylda23
@magda1208 , to normalne w ciąży,niestety... mnie wybudzają w nocy drętwienie dłoni już od bardzo dawna. W ciąży często uaktywnia się coś a'la cieśń nadgarstka. Bierzesz magnez i potas? Gratuluje prenatalnych ! Padły jakieś podejrzenia co do płci ?
@Maciejka78 , wow, to już zaraz <3
@marshia , doczytałam Twój wcześniejszy post. Głowa do góry! Zobacz na @Maciejka78 i @iveo , wiek podobny , a w brzuszkach dzidzie. Póki są jajniki,macica..trzeba walczyć :* niedługo brzuszki się zaczną zwalniać. Do lipca aż 4 do przejęcia. Wierzę gorąco,że każdej się w końcu uda :* jak zdrowie Twojej mamy?
@bertha ,kciuki za transfer!
@nafoczka , zdrowia dla Was !
@Maciejka78 , wow, to już zaraz <3
@marshia , doczytałam Twój wcześniejszy post. Głowa do góry! Zobacz na @Maciejka78 i @iveo , wiek podobny , a w brzuszkach dzidzie. Póki są jajniki,macica..trzeba walczyć :* niedługo brzuszki się zaczną zwalniać. Do lipca aż 4 do przejęcia. Wierzę gorąco,że każdej się w końcu uda :* jak zdrowie Twojej mamy?
@bertha ,kciuki za transfer!
@nafoczka , zdrowia dla Was !
Ostatnia edycja:
reklama
marshia
@Maciejka78 ajlowjusołmacz Byłoby najcudowniej na świecie, ale moje endo w 10 dc 5,5 mm :/ Czemu ono aż tak nie chce ze mną współpracować?
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Po tylu latach i 5 nieudanych razach zaczynam odczuwać zmęczenie materiału..... No ale wiadomo, ze się nie poddam jeszcze. @Nadja_n daje mi kopa, ze ona tez nie odpuszcza.
@matylda23 nie jest dobrze . Nie ma dobrej odpowiedzi na tą chemię. Po 4 miesiącach są nowe zmuany na wątrobie zmienili mamie rodzaj chemioterapii. Byłyśmy wczoraj na konsultacji u chirurga co z tym robić, bo są różne opcje leczenia dodatkowych zmian, ale on każe tylko brać chemię Ale w tym wszystkim dobre jest to ze mamcie nic nie boli, fiz świetnie się czuje, psych tez bardzo dobrze.
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Po tylu latach i 5 nieudanych razach zaczynam odczuwać zmęczenie materiału..... No ale wiadomo, ze się nie poddam jeszcze. @Nadja_n daje mi kopa, ze ona tez nie odpuszcza.
@matylda23 nie jest dobrze . Nie ma dobrej odpowiedzi na tą chemię. Po 4 miesiącach są nowe zmuany na wątrobie zmienili mamie rodzaj chemioterapii. Byłyśmy wczoraj na konsultacji u chirurga co z tym robić, bo są różne opcje leczenia dodatkowych zmian, ale on każe tylko brać chemię Ale w tym wszystkim dobre jest to ze mamcie nic nie boli, fiz świetnie się czuje, psych tez bardzo dobrze.
Podziel się: