reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny, no to udało nam się z Basią zamienić terminami do dr Paśnika! [emoji173]️ Jadę tam juz za 2 tygodnie!!!
Powiedzcie prosze jak sie przygotowac itd na te wizyte z Waszego doswiadczenia[emoji8][emoji6]
Przypomnij sobie swoją całą historię leczenia i miej ze soba wszystkie wyniki badań jakie masz. Jeśli masz jakieś wyniki męża to tez nie zaszkodzi :)

reklama
Dziewczyny, no to udało nam się z Basią zamienić terminami do dr Paśnika! [emoji173]️ Jadę tam juz za 2 tygodnie!!!
Powiedzcie prosze jak sie przygotowac itd na te wizyte z Waszego doswiadczenia[emoji8][emoji6]
Weź całą teczkę swoich badań i Małża, zapisz sobie pytania i wątpliwości, Paśnik chętnie odpowiada na każde pytanie :) jedź wyluzowana bo nie masz się o co spinać, doktorek to równy człowiek, bardzo cierpliwy z dużą wiedzą :) dla niego nie ma głupich pytań, nie ocenia, nie wyśmiewa, gada z sensem i da się odczuć że ma wiedzę :) powodzenia :)

@bertha co u Ciebie?

@nafoczka jak Małż i Wikuś?

@iveo przekonana do pessara? ;)

Buziaki dla reszty udzielających i czytających [emoji8]

Weź całą teczkę swoich badań i Małża, zapisz sobie pytania i wątpliwości, Paśnik chętnie odpowiada na każde pytanie :) jedź wyluzowana bo nie masz się o co spinać, doktorek to równy człowiek, bardzo cierpliwy z dużą wiedzą :) dla niego nie ma głupich pytań, nie ocenia, nie wyśmiewa, gada z sensem i da się odczuć że ma wiedzę :) powodzenia :)

@bertha co u Ciebie?

@nafoczka jak Małż i Wikuś?

@iveo przekonana do pessara? ;)

Buziaki dla reszty udzielających i czytających [emoji8]

Ja mam słaby czas, M już nie chce się starać, wiec ten transfer to chyba nasza ostatnia próba. Potem już nie wiem co będzie... :(

No ale póki co trzeba mieć nadzieje na ta próbę. W czwartek wizyta, polujemy na naturalna owulacje i transfer 3dpo.

@bertha @Marthi laski nie poddajemy sie
Dziewczyny najłatwiej sie poddać to najprostsze a walczyc z zyciem to juz wysilek.
Przesylam pozytywne emocje kazdej z was za kazda trzymam kciuki ( za siebie tez ).
Ja zaczynam od jutra powrot do formy bo kiepsko . A nba otuche to co zawsze mi pomaga
i tak jak w piosence strząsnąć z siebie to wszystko trzeba :)

A ja dziewczyny mam w d.......meza,sama sie staram, on tylko do zaplodnienia potrzebny.
On juz nie wie ze kluje sie od owu heparyna,nie angazuje go juz wcale,nie mowie mu jak ide do lekarza,on juz uwaza ze nic sie nie uda,moze i tak ale ja i tak probuje a co mi zaszkodzi.
Pozdrawiam wszystkie i zycze zaciecia do walki,nie ten raz to nastepny.
Trzeba przynajmniej wszystko co mozliwe wykonac i dopiero sie podac.

Dziewczyny mam zapytanie odnośnie zastrzykòw. Robią mi się z prawej strony takie ciemne śińce. Dzisiaj jak wstrzykiwałam to poczułam gorące pod skórą i powstała taka wybroczyna grudka.
Co to może oznaczać.
Ponawiam też pytanie czy zapalenie spojówek może zaszkodzić.

Dziewczyny mam zapytanie odnośnie zastrzykòw. Robią mi się z prawej strony takie ciemne śińce. Dzisiaj jak wstrzykiwałam to poczułam gorące pod skórą i powstała taka wybroczyna grudka.
Co to może oznaczać.
Ponawiam też pytanie czy zapalenie spojówek może zaszkodzić.
Madziu zapalenie spojówek na pewno nie zaszkodzi tylko Ty czujesz dyskomfort jeśli masz możliwość zadzwoń do internisty on ci powie jaki lek możesz stosować. Jeśli chodzi o siniaki guzy to normalne chyba źle się wbijasz mi tak powiedziała pielęgniarka po czym jak zrobiła zastrzyk miałam siniaka na pół brzucha to powiedziała takie ciało.

@bertha wspieram kochana

Ostatnia edycja:
@magda1208 popieram @Porzeczka1234 , idż do lekarza pierwszego kontaktu, on na pewno pomoże. Znaja się przecież na zaleceniach do ciąż:) Nich Ci ulży w dyskomforcie.
Co do zastrzyków... Niestety tak o jest z nimi. Czasami wszystko ok,a czasami jak trafisz w czułe, ukrwione miejsce, to potrafi zrobić się grudka,siniak, a nawet potrafi zapiec:) Ja od razu jak wkłuwałam i czułam,że jest dyskomfort, to zmieniałam miejsce.
@bertha oby ten "ostatni" transfer był tym "złotym strzałem". I narazie nie gdybajmy, co potem:)
@Nadja_n całkiem ciekawe podejście do sprawy;)
P.S. Ktoś pytał o moje szczepienia. A więc przełożone. Na za miesiąc...może dwa,a nawet trzy.

reklama
dziewczynki orientujecie się czy badania tarczycowe: tsh, ft3, ft4, przeciwciała antypo itp. trzeba robić w konkretnym dniu cyklu >>???? czy dowolnie???

Do góry