reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@anna_kat - tak, tak, ja też stawiam na gorącą wodę - codziennie wanna i od wczoraj coś tam leci cały czas, także jest lepiej no i jajniki zdecydowanie mniej już dzisiaj bolą ;)
Pojechałam dzisiaj zbadać bete - czekam na wyniki.

@basiawol - ja już Ci pisałam odnośnie folianu i metyli, co do wit. D - zaczęłam brać za poleceniem dziewczyn Vigantoletten, suplementuje 2000 do 4000j. dziennie.

@magda1208 - okłady z herbaty!

@dżoasia - męża też wezmę i wyniki jego też, całą tekę kilogramową będę mieć :D

@czarna_mala - dziękuję! tak bedzie ;) już się nie mogę doczekać tej wizyty! ;)

@magda1208 - ja jak robiłam te 8 dni zastrzyki to też miałam podobnie - po prawej stronie zawsze mini siniaczek wychodził, a po lewej stronie brzucha ani śladu. Może nie miałam wybroczyn czy wystajacych grudek, ale siniaki fioletowo-czerwonawe.
Za to po obu stronach uda zrobiły mi się wielkie siniaki fioletowo-czerwono-żółte. Myślę, że to od rozrzedzenia krwi + na wewnetrznych stronach lokci tez siniaki po pobieraniu (a wczesniej nigdy nie mialam). A no i w miejscach wkłucia - zawsze mnie tak z 2-3 min piekło pod skórą.

@mała79 - badania tarczycowe w dowolnym dniu, byle na czczo i bez wcześniejszego zażywania leków!;*

IMG_8783.JPG

Magda - wlasnie takie siniole mam po obu stronach ud :/ masakra.

Załączniki

• IMG_8783.JPG
    IMG_8783.JPG
    292,8 KB · Wyświetleń: 525
Dziewczyny...byłam dziś biegać. X lat tego nie robilam...i jedyne co zrobiłam to maszerowalam 3.5km szybko . Nie byłam w stanie biec tak mnue piszczele i łydki bolały...:(

reklama
Do góry