reklama
Marthi
Fanka BB :)
@anna_kat - tak, tak, ja też stawiam na gorącą wodę - codziennie wanna i od wczoraj coś tam leci cały czas, także jest lepiej no i jajniki zdecydowanie mniej już dzisiaj bolą
Pojechałam dzisiaj zbadać bete - czekam na wyniki.
@basiawol - ja już Ci pisałam odnośnie folianu i metyli, co do wit. D - zaczęłam brać za poleceniem dziewczyn Vigantoletten, suplementuje 2000 do 4000j. dziennie.
@magda1208 - okłady z herbaty!
@dżoasia - męża też wezmę i wyniki jego też, całą tekę kilogramową będę mieć
@czarna_mala - dziękuję! tak bedzie już się nie mogę doczekać tej wizyty!
@magda1208 - ja jak robiłam te 8 dni zastrzyki to też miałam podobnie - po prawej stronie zawsze mini siniaczek wychodził, a po lewej stronie brzucha ani śladu. Może nie miałam wybroczyn czy wystajacych grudek, ale siniaki fioletowo-czerwonawe.
Za to po obu stronach uda zrobiły mi się wielkie siniaki fioletowo-czerwono-żółte. Myślę, że to od rozrzedzenia krwi + na wewnetrznych stronach lokci tez siniaki po pobieraniu (a wczesniej nigdy nie mialam). A no i w miejscach wkłucia - zawsze mnie tak z 2-3 min piekło pod skórą.
@mała79 - badania tarczycowe w dowolnym dniu, byle na czczo i bez wcześniejszego zażywania leków!;*
Pojechałam dzisiaj zbadać bete - czekam na wyniki.
@basiawol - ja już Ci pisałam odnośnie folianu i metyli, co do wit. D - zaczęłam brać za poleceniem dziewczyn Vigantoletten, suplementuje 2000 do 4000j. dziennie.
@magda1208 - okłady z herbaty!
@dżoasia - męża też wezmę i wyniki jego też, całą tekę kilogramową będę mieć
@czarna_mala - dziękuję! tak bedzie już się nie mogę doczekać tej wizyty!
@magda1208 - ja jak robiłam te 8 dni zastrzyki to też miałam podobnie - po prawej stronie zawsze mini siniaczek wychodził, a po lewej stronie brzucha ani śladu. Może nie miałam wybroczyn czy wystajacych grudek, ale siniaki fioletowo-czerwonawe.
Za to po obu stronach uda zrobiły mi się wielkie siniaki fioletowo-czerwono-żółte. Myślę, że to od rozrzedzenia krwi + na wewnetrznych stronach lokci tez siniaki po pobieraniu (a wczesniej nigdy nie mialam). A no i w miejscach wkłucia - zawsze mnie tak z 2-3 min piekło pod skórą.
@mała79 - badania tarczycowe w dowolnym dniu, byle na czczo i bez wcześniejszego zażywania leków!;*
magda1208
Moje to ciemne i wybroczyny. Dzisiaj już lepiej z okiem za to macica kuje cały dzień i to tak mocno aż mnie rwie.
Nadja_n
Mam identyczne,ja juz od owu sie kluje.
Maz sie dziwi ze jeszcze mi sie chce a ja swoje dalej mysle....
iveo
@czarna_mala juz sie troche uspokoiłam z tym pessarem boje sie tylko infekcji
Znowu jakas dziwna wydzielina i mam sie przeleczyc macmiror
@marzycielka81 co u Ciebie?
@magda1208 ja mam siniaki zawsze po lewej
Znowu jakas dziwna wydzielina i mam sie przeleczyc macmiror
@marzycielka81 co u Ciebie?
@magda1208 ja mam siniaki zawsze po lewej
marzycielka81
iveo
@marzycielka81 a co z beta?
reklama
marzycielka81
Jutro po pracy ide. Takze jutro wieczorem bede wiedziec.@marzycielka81 a co z beta?
Podziel się: