basiawol
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@iveo mam 2 zastrzyki accofilu w lodowce na zbyciu moge j
@magda1208 moge zapytac ile wazysz?bo ktos tu pisal ze jestes bardzo szczupla,pytam ja waze 52kg i chce brac heparyne 0,6 i accard piszesz 150?Ci prof.Malinowski zlecil?Luteine 2x1 lub 2 rano .
Acard 75 choć Malina rozpisał 150
Encorton 10 i 0,5
Fraxi 0,6
Femibione 1
@iveo ma
@iveo mam 2 zastrzyki accofilu w lodowce na zbyciu moge j
@magda1208 moge zapytac ile wazysz?bo ktos tu pisal ze jestes bardzo szczupla,pytam ja waze 52kg i chce brac heparyne 0,6 i accard piszesz 150?Ci prof.Malinowski zlecil?
Mnie po prostu accard 0,75 i heparyna 0,4 nie pomogly i dlatego kolejnym razem bede brala na pewno heparyne 0,6 i accard wlasnie nie wiem jaka dawke.
Ja u dr.Pasnika on mowi o 0,75 accard,ja jestem rocznik 1977 i nie mam juz czasu zmieniac lekarzy.Chetnie poszlabym do Maliny ale juz nie mam czasu na to.
boje sie zeby nie przegiac z dawkami lekow,stad pytanie o wage.
Ja bez tych leków zawsze plamiłam miałam krwiaki z lekami nic nie plamiłam u mnie leki pomogły.Dziewczyny a czy Wy po acardzie i heparynie plamicie? Przy ostatniej ciąży plamiłam praktycznie zaraz po transferze, po 5 dniach brania 100mg acardu. Nie miałam żadnego krwiaka ani nic a przestałam plamić dopiero jak odstawiłam lek. To normalne?
Mam takie pytanko, dostałam dzisiaj wyniki testu limfocytotoksycznego, jest pozytywny 2,37 (>0,30 jest pozytywny). Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć co to znaczy? Wyczytałam dwie sprzeczne informacje na temat szczepienia limfocytami partnera przy dodatnim wyniku. Nawet nie wiem czy będę potrzebowała takowych szczepień, nie miałam robionego testu mlr.