reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja zwariuje jeszcze przez nastepny tydzien. Juz dzis mi sie snilo, ze okres doslalam. Nie wiem jak mam odciac mozg od reszty. Poza tym, ze ciagnie mnie w zoladku i mam nudnosci to ok. Zdaje sie, ze to od tych wielkich ilosci progesteronu. Jesli sie nie uda to upadek bedzie bolesny. Jeszcze moj synek dzis rano jakies adidasy za male wygrzebal i mowi, ze to bedzie dla dzidziusia. A co u Ciebie?

reklama
@magda1208 Na zaparcia spróbuj kiwi, jabłka, może zalewajkę z suszonych śliwek. U mnie w początkowej ciąży wzdęcia to norma, można brać espumisan (ja sobie odpuściłam w tej, bo do ludzi nie chodziłam), ale zaparć lepiej nie hodować.

@marzycielka81 A ile już minęło od transferu trzymam bardzo mocno kciuki oby syn miał dobre przeczucie i adidasy będą dla dzidzia.

@magda1208 oj kochana trudne te nasze ciążę ale ufam ,że będzie dobrze. A prof zabrał wyniki do konsultacji ? Jakie robiłaś bo teraz mnie to zastanawia.
Może już najgorsze za Tobą z bólami wiesz ją też dużo leżałam trochę robiłam godzinka dwie jakiś spacer i znów godzinka leżenia po prostu bałam się także rozumiem twój strach który już u Ciebie tydzień? Jeśli chodzi o zaparcia to ją też je miałam u mnie działał surowy burak jadłam to chyba do 29 tyg później już nie umiałam na buraki patrzeć
Kiedy usg ? Daj znać co powiedział endo. Ściskam

@marzycielka81 A ile już minęło od transferu trzymam bardzo mocno kciuki oby syn miał dobre przeczucie i adidasy będą dla dzidzia.

@magda1208 oj kochana trudne te nasze ciążę ale ufam ,że będzie dobrze. A prof zabrał wyniki do konsultacji ? Jakie robiłaś bo teraz mnie to zastanawia.
Może już najgorsze za Tobą z bólami wiesz ją też dużo leżałam trochę robiłam godzinka dwie jakiś spacer i znów godzinka leżenia po prostu bałam się także rozumiem twój strach który już u Ciebie tydzień?
Kiedy usg ? Daj znać co powiedział endo. Ściskam
@Porzeczka tydzien. Transfer byl 11.05. Takze, jeszcze troche czekania.

reklama
Do góry