reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 dla mnie to pierwsza w życiu modlitwa która tak dobrze działa na moja głowę :) ja w ciąży tez zawsze chora jestem, chodzić nie mogę, macica mnie tak bolała.... nie miałam sił się modlić ani nawet zdrowo zjeść
@iveo no właśnie ja u Maliny to pierwszy raz w życiu czuje się dobrze zaopiekowana... pierwszy raz mam zaufanie do lekarza, nawet za dużo noe dyskutuje i poddaje się temu co on mówi. Mój mąż jest zachwycony Malina, jego kultura osobista i spokojem który ma w sobie. No zobaczymy jak będzie później ;) tak już bym chciała być w ciąży i żeby coś ruszyło do przodu, pozdrawiam

@magda1208 dla mnie to pierwsza w życiu modlitwa która tak dobrze działa na moja głowę :) ja w ciąży tez zawsze chora jestem, chodzić nie mogę, macica mnie tak bolała.... nie miałam sił się modlić ani nawet zdrowo zjeść
@iveo no właśnie ja u Maliny to pierwszy raz w życiu czuje się dobrze zaopiekowana... pierwszy raz mam zaufanie do lekarza, nawet za dużo noe dyskutuje i poddaje się temu co on mówi. Mój mąż jest zachwycony Malina, jego kultura osobista i spokojem który ma w sobie. No zobaczymy jak będzie później ;) tak już bym chciała być w ciąży i żeby coś ruszyło do przodu, pozdrawiam

Będziesz wszystko ma swój czas.

@nafoczka trzymaj sie Kobietko i zdrowka dla Meza!
@matylda23 az zerknelam do apki i tam rzeczywiscie 36+0 o_O ile malutka podrosla nie wiem bo moja ginka nie robi usg na kazdej wizycie. Jesli sie nic nie zadzieje przez 2 tyg. bede miala wizyte z usg i konkret badanie, ktore moze pomoc przyspieszyc akcje ;) nie pytaj "czyli co bedzie mi robic?" nie mam pojecia a balam sie pytac :D
@Hatice witaj! Ja choc leczylam sie u konkurencji dr Pasnika to tez uwazam Maline za dobrego specjaliste jesli nie ma sie przeciwskazan lub watpliwosci do szczepien. Zycze Ci z calego serca rosnacego brzuszka :)
@Totois30 kciuki zacisniete&&& daj koniecznie znac jaki wynik. Bedzie dobrze zobaczysz.
@iveo bardzo sie ciesze z Waszych genetycznych pamietam to uczucie ulgi kamien z serca ;):):)

@nafoczka trzymaj sie Kobietko i zdrowka dla Meza!
@matylda23 az zerknelam do apki i tam rzeczywiscie 36+0 o_O ile malutka podrosla nie wiem bo moja ginka nie robi usg na kazdej wizycie. Jesli sie nic nie zadzieje przez 2 tyg. bede miala wizyte z usg i konkret badanie, ktore moze pomoc przyspieszyc akcje ;) nie pytaj "czyli co bedzie mi robic?" nie mam pojecia a balam sie pytac :D
@Hatice witaj! Ja choc leczylam sie u konkurencji dr Pasnika to tez uwazam Maline za dobrego specjaliste jesli nie ma sie przeciwskazan lub watpliwosci do szczepien. Zycze Ci z calego serca rosnacego brzuszka :)
@Totois30 kciuki zacisniete&&& daj koniecznie znac jaki wynik. Bedzie dobrze zobaczysz.
@iveo bardzo sie ciesze z Waszych genetycznych pamietam to uczucie ulgi kamien z serca ;):):)
Ja wiem.... :-/ co będzie robić :-*

@Maciejka78 Ja z takim rozwarciem i szyjka chodziłam 2 tygodnie do cc :p. Takze karm mała na zdrowie. Kochana pewnie masaż szyjki do przeżycia :)

@iveo mnie Malina encorton chciał odstawić w 16 tygodniu ale ja mu nie powiedziałam i brałam do 20 i odstawiłam zmniejszając dawkę z 10 mg na 7,5 -mg 2,3 dni pozniej 5 mg 2-4 i odstawiłam całkiem nigdy mu sie nie przyznałam. Insyliny nigdy nie badałam zrobię sobie jak przestanę karmić. Luteina do 24 odstawiłam i od 29 pod język do 33 później już tylko magnez i femibion.

@Hatice ja też uważam , że prof. to świetny lekarz fajny człowiek i dzięki niemu mam mój cud do końca życia będę mu wdzięczna

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie swędzi mnie skóra na brzuchu w miejscu gdzie robię zastrzyki robią się zrosty. Podrapałam się i mam czerwoną plamę. Jaka może być przyczyna.?

Dziewczyny mam pytanie swędzi mnie skóra na brzuchu w miejscu gdzie robię zastrzyki robią się zrosty. Podrapałam się i mam czerwoną plamę. Jaka może być przyczyna.?
Magda spokojnie, jak po drapieżne to może tak być, mnie też czasami po zastrzyk ach sqedzialo i robiło się czerwone.... O zostać nie wspominając.

@Maciejka78 Kochanie tak jak pisze porzeczka masaż szyjki... No wszystko zależy od progu bólu ale myślę że lepiej nie jedz sama :-*

reklama
Magda spokojnie, jak po drapieżne to może tak być, mnie też czasami po zastrzyk ach sqedzialo i robiło się czerwone.... O zostać nie wspominając.

@Maciejka78 Kochanie tak jak pisze porzeczka masaż szyjki... No wszystko zależy od progu bólu ale myślę że lepiej nie jedz sama :-*

Zastrzyk robiłam rano bolą mnie te zrosty. Skóra mnie zaswędziała i czerwone się zrobiło.

Do góry