reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 dla mnie to pierwsza w życiu modlitwa która tak dobrze działa na moja głowę :) ja w ciąży tez zawsze chora jestem, chodzić nie mogę, macica mnie tak bolała.... nie miałam sił się modlić ani nawet zdrowo zjeść
@iveo no właśnie ja u Maliny to pierwszy raz w życiu czuje się dobrze zaopiekowana... pierwszy raz mam zaufanie do lekarza, nawet za dużo noe dyskutuje i poddaje się temu co on mówi. Mój mąż jest zachwycony Malina, jego kultura osobista i spokojem który ma w sobie. No zobaczymy jak będzie później ;) tak już bym chciała być w ciąży i żeby coś ruszyło do przodu, pozdrawiam

@magda1208 dla mnie to pierwsza w życiu modlitwa która tak dobrze działa na moja głowę :) ja w ciąży tez zawsze chora jestem, chodzić nie mogę, macica mnie tak bolała.... nie miałam sił się modlić ani nawet zdrowo zjeść
@iveo no właśnie ja u Maliny to pierwszy raz w życiu czuje się dobrze zaopiekowana... pierwszy raz mam zaufanie do lekarza, nawet za dużo noe dyskutuje i poddaje się temu co on mówi. Mój mąż jest zachwycony Malina, jego kultura osobista i spokojem który ma w sobie. No zobaczymy jak będzie później ;) tak już bym chciała być w ciąży i żeby coś ruszyło do przodu, pozdrawiam

Będziesz wszystko ma swój czas.

@nafoczka trzymaj sie Kobietko i zdrowka dla Meza!
@matylda23 az zerknelam do apki i tam rzeczywiscie 36+0 o_O ile malutka podrosla nie wiem bo moja ginka nie robi usg na kazdej wizycie. Jesli sie nic nie zadzieje przez 2 tyg. bede miala wizyte z usg i konkret badanie, ktore moze pomoc przyspieszyc akcje ;) nie pytaj "czyli co bedzie mi robic?" nie mam pojecia a balam sie pytac :D
@Hatice witaj! Ja choc leczylam sie u konkurencji dr Pasnika to tez uwazam Maline za dobrego specjaliste jesli nie ma sie przeciwskazan lub watpliwosci do szczepien. Zycze Ci z calego serca rosnacego brzuszka :)
@Totois30 kciuki zacisniete&&& daj koniecznie znac jaki wynik. Bedzie dobrze zobaczysz.
@iveo bardzo sie ciesze z Waszych genetycznych pamietam to uczucie ulgi kamien z serca ;):):)

@nafoczka trzymaj sie Kobietko i zdrowka dla Meza!
@matylda23 az zerknelam do apki i tam rzeczywiscie 36+0 o_O ile malutka podrosla nie wiem bo moja ginka nie robi usg na kazdej wizycie. Jesli sie nic nie zadzieje przez 2 tyg. bede miala wizyte z usg i konkret badanie, ktore moze pomoc przyspieszyc akcje ;) nie pytaj "czyli co bedzie mi robic?" nie mam pojecia a balam sie pytac :D
@Hatice witaj! Ja choc leczylam sie u konkurencji dr Pasnika to tez uwazam Maline za dobrego specjaliste jesli nie ma sie przeciwskazan lub watpliwosci do szczepien. Zycze Ci z calego serca rosnacego brzuszka :)
@Totois30 kciuki zacisniete&&& daj koniecznie znac jaki wynik. Bedzie dobrze zobaczysz.
@iveo bardzo sie ciesze z Waszych genetycznych pamietam to uczucie ulgi kamien z serca ;):):)
Ja wiem.... :-/ co będzie robić :-*

@Maciejka78 Ja z takim rozwarciem i szyjka chodziłam 2 tygodnie do cc :p. Takze karm mała na zdrowie. Kochana pewnie masaż szyjki do przeżycia :)

@iveo mnie Malina encorton chciał odstawić w 16 tygodniu ale ja mu nie powiedziałam i brałam do 20 i odstawiłam zmniejszając dawkę z 10 mg na 7,5 -mg 2,3 dni pozniej 5 mg 2-4 i odstawiłam całkiem nigdy mu sie nie przyznałam. Insyliny nigdy nie badałam zrobię sobie jak przestanę karmić. Luteina do 24 odstawiłam i od 29 pod język do 33 później już tylko magnez i femibion.

@Hatice ja też uważam , że prof. to świetny lekarz fajny człowiek i dzięki niemu mam mój cud do końca życia będę mu wdzięczna

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam pytanie swędzi mnie skóra na brzuchu w miejscu gdzie robię zastrzyki robią się zrosty. Podrapałam się i mam czerwoną plamę. Jaka może być przyczyna.?

Dziewczyny mam pytanie swędzi mnie skóra na brzuchu w miejscu gdzie robię zastrzyki robią się zrosty. Podrapałam się i mam czerwoną plamę. Jaka może być przyczyna.?
Magda spokojnie, jak po drapieżne to może tak być, mnie też czasami po zastrzyk ach sqedzialo i robiło się czerwone.... O zostać nie wspominając.

@Maciejka78 Kochanie tak jak pisze porzeczka masaż szyjki... No wszystko zależy od progu bólu ale myślę że lepiej nie jedz sama :-*

reklama
Magda spokojnie, jak po drapieżne to może tak być, mnie też czasami po zastrzyk ach sqedzialo i robiło się czerwone.... O zostać nie wspominając.

@Maciejka78 Kochanie tak jak pisze porzeczka masaż szyjki... No wszystko zależy od progu bólu ale myślę że lepiej nie jedz sama :-*

Zastrzyk robiłam rano bolą mnie te zrosty. Skóra mnie zaswędziała i czerwone się zrobiło.

Do góry