reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo bardzo się cieszę, że wszystko dobrze, akurat jestem w trakcie leczenia u Maliny i wszystkie takie historie sprawiają, że płaczę ze wzruszenia choć Was nie znam i jestem tu nowa :) czasami się rozglądam na poczekalni i zastanawiam, czy nie się siedzi tam któraś z Was :)
@magda1208 bylam dziś u endokrynologa i nawet się zapytałam jak z ta nadczynnością ciąży. Mówiła, ze może być od bhcg lub encorton jeśli bierzesz. I ze ,, kolezanka „ nie ma się martwić bo nadczynność nie jest taka niebezpieczna.... ale wiem co czujesz, ja nie potrafiłam samochodem wrócić do domu jak się okazało ze tsh za wysokie :/ jest taka piekna modlitwa Jezus Ty się tym zajmij. Czasami niestety nie jesteśmy w stanie nas wszystkim mieć kontroli, jak się to nie udaje to po prostu trzeba sobie odpuścić i nie zamartwiać się tak. Moja endokrynolog mówi ze gdyby takie malutkie wahania miały od razu wpływ na ciąże to by prawie zdrowych ciąż nie było :) nie wiem czy to pociesza.... trzymam kciuki i myske ze jutro po wizycie poczujesz ulgę.

Dziękuję bardzo za informacje.
Znam tą modlitwę to jest akt osbistego oddania Jezusowi napisany przez ojca Dolindo który dużo wycierpiał w życiu miał bardzo złego ojca.
Ja bardzo dużo się modliłam przed ciążą.
Teraz bóle odbierają mi dosłownie chęć i siłę i jest mi przykro .
Modle się do św. Rity i Gerarda oraz Jana Pawła II. Odmawiam też czasami litanię do św.Dominika i różaniec oraz koronkę.
Na początku odmawiałam nowennę pompejańską ale jak przyszły bóle i plamienia nie byłam w stanie.

reklama
@magda1208 to ja wieksza fabryke zajadam. Stad ciezko mi sie rozstac z cukiereczkami.
Ja tez ten Acard 75 chociaz prof znowu kazał wrócić do 150 ale sie boje
@Hatice jestes u jednego z najlepszych lekarzy w Polsce. Jak nie on to kto ma pomóc? :)

@Maciejka78 tez nie ogarniam ze to juz chociaz jak przyszłam juz bylas brzuchatka to @matylda23 zaczynala ale to leci no jak nie wiem:) rowniez 3 mam kciuki za jak najlepciejsze wszystko:* @iveo Ty to sie nic nie chwalisz:D juz po genetycznych! Gratki:* ja mam za tydz w pt i juz sie zaczyna stres...trzymajta kciukasy plis..

Będzie dobrze czujecie się dobrze to i z maluchami wszystko dobrze.

reklama
Do góry