reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny czy któraś miała niedoczynność tarczycy w ciąży. Wrzuciłam wyniki.
Dzisiaj miałam okropną noc.

reklama
@Nadja_n @Marthi mi gin przepisała hydroxyzyne w stropie, taka też ma mój maluch doraźnie wiec myślę że lepiej być spokojnym niż mieć ataki paniki :)

U mnie nadal smutno. Mężowi doszły problemy z oddychaniem. Jest wrak człowieka a ja staram się ogarnąć wszystko i być twarda i serce mi po prostu peka. Dziś pozostal szpital i czekam na wiadomosci

@Nadja_n @Marthi mi gin przepisała hydroxyzyne w stropie, taka też ma mój maluch doraźnie wiec myślę że lepiej być spokojnym niż mieć ataki paniki :)

U mnie nadal smutno. Mężowi doszły problemy z oddychaniem. Jest wrak człowieka a ja staram się ogarnąć wszystko i być twarda i serce mi po prostu peka. Dziś pozostal szpital i czekam na wiadomosci

Kochana trzymaj się.

@nafoczka kochana coś mi umknęło dlaczego mąż w szpitalu??? Trzymaj się ciepło wspieram

@magda1208 kochana ja szczerze nie bardzo się na tym znam wiem że chyba trzeba zbadać jeszcze jakieś przeciwdziała i leki ale to też lekarz decyduje. Może wyślij wynik do Maliny niech się wypowie leki może Ci wypisać ginekolog lub rodzinna
jeśli się boisz i do jutra nie wytrzymasz

Jeśli chodzi o dzidzię myślę że wszystko będzie ok szybka reakcja to połowa sukcesu a ty juz masz wyniki i jutro lekarz a poprzednie tsh w normie

@nafoczka kochana coś mi umknęło dlaczego mąż w szpitalu??? Trzymaj się ciepło wspieram

@magda1208 kochana ja szczerze nie bardzo się na tym znam wiem że chyba trzeba zbadać jeszcze jakieś przeciwdziała i leki ale to też lekarz decyduje. Może wyślij wynik do Maliny niech się wypowie leki może Ci wypisać ginekolog lub rodzinna
jeśli się boisz i do jutra nie wytrzymasz

Jeśli chodzi o dzidzię myślę że wszystko będzie ok szybka reakcja to połowa sukcesu a ty juz masz wyniki i jutro lekarz a poprzednie tsh w normie

Malina kazał podejść do endokrynologa więc umówiłam wizytę na piątek.
Tydzień temu badałam tylko tsh i było 0,0100.
Dzisiaj miałam straszną noc .
Mam nadzieję że fasolka silna i da radę.
Choć nic już w tym momencie więcej zrobič nie mogę.

Malina kazał podejść do endokrynologa więc umówiłam wizytę na piątek.
Tydzień temu badałam tylko tsh i było 0,0100.
Dzisiaj miałam straszną noc .
Mam nadzieję że fasolka silna i da radę.
Choć nic już w tym momencie więcej zrobič nie mogę.
Madziu kochana bedzie dobrze tydzien temu bylo jeszcze w normie dzidzia jest silna tak jak mama wiem,że się boisz ale jutro wykupisz ewentualnie leki i zaczniesz brać. Wszystko bedzie dobrze ściskam i wspieram calym ♥️♥️♥️♥️

Ojej, a co sie dzieje, chyba nie pisalas o problemach zdrowotnych meza. Trzymaj sie mocno!

reklama
@nafoczka dobrze ze mąż trafił do szpitala jeśli coś się dzieje - tam szybko zdiagnozuja i mu pomogą. Na pewno po antybiotyku czy sterydzie szybko się mu poprawi.
Dużo zdrowia i siły dla Was!

Do góry