reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny czy któraś miała niedoczynność tarczycy w ciąży. Wrzuciłam wyniki.
Dzisiaj miałam okropną noc.

reklama
@Nadja_n @Marthi mi gin przepisała hydroxyzyne w stropie, taka też ma mój maluch doraźnie wiec myślę że lepiej być spokojnym niż mieć ataki paniki :)

U mnie nadal smutno. Mężowi doszły problemy z oddychaniem. Jest wrak człowieka a ja staram się ogarnąć wszystko i być twarda i serce mi po prostu peka. Dziś pozostal szpital i czekam na wiadomosci

@Nadja_n @Marthi mi gin przepisała hydroxyzyne w stropie, taka też ma mój maluch doraźnie wiec myślę że lepiej być spokojnym niż mieć ataki paniki :)

U mnie nadal smutno. Mężowi doszły problemy z oddychaniem. Jest wrak człowieka a ja staram się ogarnąć wszystko i być twarda i serce mi po prostu peka. Dziś pozostal szpital i czekam na wiadomosci

Kochana trzymaj się.

@nafoczka kochana coś mi umknęło dlaczego mąż w szpitalu??? Trzymaj się ciepło wspieram

@magda1208 kochana ja szczerze nie bardzo się na tym znam wiem że chyba trzeba zbadać jeszcze jakieś przeciwdziała i leki ale to też lekarz decyduje. Może wyślij wynik do Maliny niech się wypowie leki może Ci wypisać ginekolog lub rodzinna
jeśli się boisz i do jutra nie wytrzymasz

Jeśli chodzi o dzidzię myślę że wszystko będzie ok szybka reakcja to połowa sukcesu a ty juz masz wyniki i jutro lekarz a poprzednie tsh w normie

@nafoczka kochana coś mi umknęło dlaczego mąż w szpitalu??? Trzymaj się ciepło wspieram

@magda1208 kochana ja szczerze nie bardzo się na tym znam wiem że chyba trzeba zbadać jeszcze jakieś przeciwdziała i leki ale to też lekarz decyduje. Może wyślij wynik do Maliny niech się wypowie leki może Ci wypisać ginekolog lub rodzinna
jeśli się boisz i do jutra nie wytrzymasz

Jeśli chodzi o dzidzię myślę że wszystko będzie ok szybka reakcja to połowa sukcesu a ty juz masz wyniki i jutro lekarz a poprzednie tsh w normie

Malina kazał podejść do endokrynologa więc umówiłam wizytę na piątek.
Tydzień temu badałam tylko tsh i było 0,0100.
Dzisiaj miałam straszną noc .
Mam nadzieję że fasolka silna i da radę.
Choć nic już w tym momencie więcej zrobič nie mogę.

Malina kazał podejść do endokrynologa więc umówiłam wizytę na piątek.
Tydzień temu badałam tylko tsh i było 0,0100.
Dzisiaj miałam straszną noc .
Mam nadzieję że fasolka silna i da radę.
Choć nic już w tym momencie więcej zrobič nie mogę.
Madziu kochana bedzie dobrze tydzien temu bylo jeszcze w normie dzidzia jest silna tak jak mama wiem,że się boisz ale jutro wykupisz ewentualnie leki i zaczniesz brać. Wszystko bedzie dobrze ściskam i wspieram calym ♥️♥️♥️♥️

Ojej, a co sie dzieje, chyba nie pisalas o problemach zdrowotnych meza. Trzymaj sie mocno!

reklama
@nafoczka dobrze ze mąż trafił do szpitala jeśli coś się dzieje - tam szybko zdiagnozuja i mu pomogą. Na pewno po antybiotyku czy sterydzie szybko się mu poprawi.
Dużo zdrowia i siły dla Was!

Do góry