reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki @matylda23!
Mam jeszcze pytanie o grzybicę bo skończyłam Pimafucin a Malina mówi ze niedoleczona i każe Macmiror. Tobie ten Macmiror pomógł?

@nafoczka mi też umkło co z mężem?? Trzymaj sie dzielnie kochana!
@magda1208 tez na tarczycy sie nie znam.Nie umiem pomóc. Pomoże endo w piątek. Ja ma wrażenie,że jesteś w totalnej rozsypce...i mam nadzieję,że to minie:) Że ta ciąża da Ci siłę,że i fizyczne i psychiczne dołki pójdą precz!
@iveo a co u Ciebie,ze musisz nagle acofil?? Wszystko ok?
@matylda23 :*
@Kwiatuszekk23 :*
@marshia , @bertha , @Auri_a , @czarna_mala , @nafoczka :*:*:*:

Oj dawno mnie tu nie bylo :p

Nafoczka co z mezem?

Dziewczyny ja staram sie jakos ogarnac moja trojeczke :D szału nie ma, ale przynajmniej sie staram :p
Adaś mi teraz przez 2dni goraczkowal, dzis juz na szczęście spokój. Najprawdopodobniej od zebow, bo mu ida gorne 3 :/
Madzia to taka slodka klusia. Uwielbiam jej usmiech. Jak tylko zblizam sie do lozeczka, cieszy sie jak dzik :p
Oliwka chodzi grzecznie do przedszkola. Na sie nauczyc wierszyka na dzien mamy i taty. I za nic nie chce sie ze mną uczyc, bo to ma byc niespodzianka. A umie az 2 wersy z 12 :p
M jak zwykle nie ma. Przykryslismy w koncu dom. Moze w tym.roku uda sie nam.jeszcze wprawic okna i doprowadzic prad i wode.
Za kazda z Was trzymam kciuki!
Buziaki on naszej 5 :*

@magda1208 Ty masz nadczynnosc a nie niedoczynnosc ale spokojnie ja mialam tak niskie tsh na poczatku ciazy i z dwojga zlego nadczynnosc bezpieczniejsza. Jak dotre do domu jestem u gina to sprawdze ft4 bo ono wazne a dostalam na to thyrozol w najmniejszej dawce. Tarczyca u mnie szybko wrocila do normy takze glowa do gory!

@iveo byłaś u Maliny ??? Kto robił usg? cieszę się bardzo

@Kwiatuszekk23 jej nie wiem jak sama wszystko ogarniasz!! oby okna szybko zostały wprawione i szybciutko na swoje !

@magda1208 @Maciejka78 ma rację ty masz nadczynność czyli ja by za dużo hormonu tarczyca udzielała ft4 masz znikome przekroczone ja mam niedoczynność i tsh zawsze szybuje bez leków. Mnie zawsze Endo mówił ,że nadczynność lepsza dobre pocieszenie jak ma nie niedoczynność

reklama
@nafoczka mi też umkło co z mężem?? Trzymaj sie dzielnie kochana!
@magda1208 tez na tarczycy sie nie znam.Nie umiem pomóc. Pomoże endo w piątek. Ja ma wrażenie,że jesteś w totalnej rozsypce...i mam nadzieję,że to minie:) Że ta ciąża da Ci siłę,że i fizyczne i psychiczne dołki pójdą precz!
@iveo a co u Ciebie,ze musisz nagle acofil?? Wszystko ok?
@matylda23 :*
@Kwiatuszekk23 :*
@marshia , @bertha , @Auri_a , @czarna_mala , @nafoczka :*:*:*:

Trochę tak jest niby jestem silna ale w tym wypadku czasami nie daję rady.
Wiadomo mam wsparcie męża i rodziny.
Moja psychika jednak po tych 4 poronieniach ma zakodowane, że jak tylko coś się dzieje to od razu myślę że koniec.
Pewnie jest to związane z tym że to wszystko jest nowe dla mnie i stąd nie wiadomo kiedy się bać.
Widzę jak mój organizm walczy z tym wszystkim.

Do góry