reklama
iveo
Fanka BB :)
Dzięki @matylda23!
Mam jeszcze pytanie o grzybicę bo skończyłam Pimafucin a Malina mówi ze niedoleczona i każe Macmiror. Tobie ten Macmiror pomógł?
Mam jeszcze pytanie o grzybicę bo skończyłam Pimafucin a Malina mówi ze niedoleczona i każe Macmiror. Tobie ten Macmiror pomógł?
marzycielka81
burczuś
@nafoczka mi też umkło co z mężem?? Trzymaj sie dzielnie kochana!
@magda1208 tez na tarczycy sie nie znam.Nie umiem pomóc. Pomoże endo w piątek. Ja ma wrażenie,że jesteś w totalnej rozsypce...i mam nadzieję,że to minie Że ta ciąża da Ci siłę,że i fizyczne i psychiczne dołki pójdą precz!
@iveo a co u Ciebie,ze musisz nagle acofil?? Wszystko ok?
@matylda23 :*
@Kwiatuszekk23 :*
@marshia , @bertha , @Auri_a , @czarna_mala , @nafoczka :*:*:*:
@magda1208 tez na tarczycy sie nie znam.Nie umiem pomóc. Pomoże endo w piątek. Ja ma wrażenie,że jesteś w totalnej rozsypce...i mam nadzieję,że to minie Że ta ciąża da Ci siłę,że i fizyczne i psychiczne dołki pójdą precz!
Kwiatuszekk23
Oj dawno mnie tu nie bylo
Nafoczka co z mezem?
Dziewczyny ja staram sie jakos ogarnac moja trojeczke szału nie ma, ale przynajmniej sie staram
Adaś mi teraz przez 2dni goraczkowal, dzis juz na szczęście spokój. Najprawdopodobniej od zebow, bo mu ida gorne 3 :/
Madzia to taka slodka klusia. Uwielbiam jej usmiech. Jak tylko zblizam sie do lozeczka, cieszy sie jak dzik
Oliwka chodzi grzecznie do przedszkola. Na sie nauczyc wierszyka na dzien mamy i taty. I za nic nie chce sie ze mną uczyc, bo to ma byc niespodzianka. A umie az 2 wersy z 12
M jak zwykle nie ma. Przykryslismy w koncu dom. Moze w tym.roku uda sie nam.jeszcze wprawic okna i doprowadzic prad i wode.
Za kazda z Was trzymam kciuki!
Buziaki on naszej 5 :*
Nafoczka co z mezem?
Dziewczyny ja staram sie jakos ogarnac moja trojeczke szału nie ma, ale przynajmniej sie staram
Adaś mi teraz przez 2dni goraczkowal, dzis juz na szczęście spokój. Najprawdopodobniej od zebow, bo mu ida gorne 3 :/
Madzia to taka slodka klusia. Uwielbiam jej usmiech. Jak tylko zblizam sie do lozeczka, cieszy sie jak dzik
Oliwka chodzi grzecznie do przedszkola. Na sie nauczyc wierszyka na dzien mamy i taty. I za nic nie chce sie ze mną uczyc, bo to ma byc niespodzianka. A umie az 2 wersy z 12
M jak zwykle nie ma. Przykryslismy w koncu dom. Moze w tym.roku uda sie nam.jeszcze wprawic okna i doprowadzic prad i wode.
Za kazda z Was trzymam kciuki!
Buziaki on naszej 5 :*
iveo
Maciejka78
@magda1208 Ty masz nadczynnosc a nie niedoczynnosc ale spokojnie ja mialam tak niskie tsh na poczatku ciazy i z dwojga zlego nadczynnosc bezpieczniejsza. Jak dotre do domu jestem u gina to sprawdze ft4 bo ono wazne a dostalam na to thyrozol w najmniejszej dawce. Tarczyca u mnie szybko wrocila do normy takze glowa do gory!
Porzeczka1234
@iveo byłaś u Maliny ??? Kto robił usg? cieszę się bardzo
@Kwiatuszekk23 jej nie wiem jak sama wszystko ogarniasz!! oby okna szybko zostały wprawione i szybciutko na swoje !
@magda1208 @Maciejka78 ma rację ty masz nadczynność czyli ja by za dużo hormonu tarczyca udzielała ft4 masz znikome przekroczone ja mam niedoczynność i tsh zawsze szybuje bez leków. Mnie zawsze Endo mówił ,że nadczynność lepsza dobre pocieszenie jak ma nie niedoczynność
@Kwiatuszekk23 jej nie wiem jak sama wszystko ogarniasz!! oby okna szybko zostały wprawione i szybciutko na swoje !
@magda1208 @Maciejka78 ma rację ty masz nadczynność czyli ja by za dużo hormonu tarczyca udzielała ft4 masz znikome przekroczone ja mam niedoczynność i tsh zawsze szybuje bez leków. Mnie zawsze Endo mówił ,że nadczynność lepsza dobre pocieszenie jak ma nie niedoczynność
reklama
magda1208
@nafoczka mi też umkło co z mężem?? Trzymaj sie dzielnie kochana!
Trochę tak jest niby jestem silna ale w tym wypadku czasami nie daję rady.
Wiadomo mam wsparcie męża i rodziny.
Moja psychika jednak po tych 4 poronieniach ma zakodowane, że jak tylko coś się dzieje to od razu myślę że koniec.
Pewnie jest to związane z tym że to wszystko jest nowe dla mnie i stąd nie wiadomo kiedy się bać.
Widzę jak mój organizm walczy z tym wszystkim.
Podziel się: