@Destino - no właśnie, u Ciebie była przyczyna, a u mnie jej brak
i tu poniekąd jest problem...
Rotarix to szczepionka? Biedactwo. Niestety maluszki różnie reagują na leki
@iveo - PRL, w sensie prolaktyna? Badałam jakoś w grudniu podajrze, było wszystko ok. U mnie zawsze hormony wychodzą ok... W którym dc bada się prolaktynę, tak w ogóle, bo już nie pamiętam, w 3? Mężuś mój za to miesiąc temu badał nasienie - test HBA i M-SOME, wszystko super, wyniki rewelacyjne. Ja mam cykle zwykle około 33-35 dni. Owu zawsze między 18-19 dc. Co do Maliny - nie jestem przychylnie nastawiona - nie chcę szczepień, a wg. niego to jest chyba główny sposób leczenia.
@burczuś - Dlatego właśnie pytam, bo myślę o nim, ale wydaje mi się, że on mi nie pomoże na "nie zachodzenie"... Natomiast co do stymulacji - skoro u mnie owulacja jest ok, cykl prawidłowy, pęcherzyki zawsze pękają i jest ciałko żółte, to nie do końca wiem czy jest sens się faszerować hormonami? Czy stymulka coś tu zmieni?
@agatush - heh, to działamy kochana chyba tymi samymi torami... ja przedwczoraj gadałam z laską, która właśnie jest w trakcie adopcji, za niecały rok ma dostać dziecko z mężem... coraz więcej się tym zaczełam interesować. Dziękuję za słowa wsparcia;* Powiedz mi proszę tylko, czy Ty miałaś cykle ok? Czy byłaś stymulowana? Jak to u Ciebie w tym okresie przed 3 ciążą było?
@marzycielka81 - nieustanne kciuki;* i również przytulam przed jutrem! Bądź dzielna