reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha nosz kurka! A myślałam dziś o Tobie, wchodzę tu i takie wieści :/ A może jeszcze te 2 też ruszą, trzeba poczekać niestety. Kiedy transfer?

@Porzeczka1234 light box dość dobry chyba więc może podjesz ;)

reklama
@bertha nosz kurka! A myślałam dziś o Tobie, wchodzę tu i takie wieści :/ A może jeszcze te 2 też ruszą, trzeba poczekać niestety. Kiedy transfer?

@Porzeczka1234 light box dość dobry chyba więc może podjesz ;)

Chyba jeden cały cykl przerwy i w kolejnym dopiero. Ale sama nie wiem bo dr kazał przyjść 6-8dc, a wcześniej jak mówił ze robimy przerwę to mówił żeby przyjść 18dc.. także nie wiem czy nie ma jednak planu robić transferu już w kolejnym cyklu.. nie wiem.
W każdym badz razie czekam na info od Pasnika jak przygotować się do transferu

Edit: jeśli w ogóle będzie co transferować...

@bertha wierzę, że będzie śliczna parka (co najmniej!). A trzymacie do blastki czy będą mrozić wcześniej?

W żadnym razie do blastki. Do 3 dnia.
Chyba ze w 3 dniu będą słabo wyglądały to wtedy maja dłużej trzymać. Ale dla mnie to będzie jednoznaczne z tym ze padną. Także oby do czwartku dały radę.

@dżoasia dzis jeszcze od Maszfit na piątek i z mniejszą ilością kalorii jeszcze może że 2 zamówię i coś wybiorę

@iveo kochana a kiedy wizyta ??? ja powiem tak plamisz ? Malina zawsze mówił jak będę krwawić to acard odstawić na tydzień bo on tyle się jeszcze w organiźmie utrzymuje także poczekałabym do usg i ewentualnie podjęła decyzję

@bertha trzymam kciuki za twoje dzieciaczki

@Szczescie1986 nie pamiętam twojej historii ale ja uważam że zwykły gin jest za krótki jeśli chodzi o encorton i heparyne to nie jedna z nas by nie donosiła ciąży jakby tych leków nie brała także zastanów się bardzo poważnie nad decyzjami powodzenia

reklama
Do góry