reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo tego nie bedę powtarzać,bo robiłam to 3 razy. Wiemy,że to jest zmienne. Wogóle cała immunologia jest przewrotna...
@bertha wierzę,że to wystarczy,by spełniło się Twoje marzenie!

reklama
@burczuś Malina każe powtarzać bo one potrafią gwałtownie wzrosnąć wtedy trzeba zwiększyć clexane. Ale to dopiero po pozytywnym teście
@bertha a Twój mąż miał zbadane p plemnikowe w nasieniu? Bo często to jest przyczyną takiego stanu rzeczy.
Ja wierzę że może się udać z 2 zarodeczkami nawet z 1 i tego Ci życzę z całego serca! Tylko się dobrze przygotuj immunologicznie może warto nawet szczepienia zrobić
@Porzeczka1234 dziś zadzwonili od Mal w odpowiedzi na mój mail z 28.04 o tym krwiaczku co mówiłam ze mam żeby odstawić acard na tydzień. Nie wiem co zrobić bo cały czas go jem a to jest 10 dni po fakcie. Teraz się boję odstawić jak mam ten zespół antyfosfolipidowy....

Hej wszystkim;) dzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas:mad: powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik :mad: skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?

@bertha Bardzo Ci dziekuje za namiar na pania doktor. Niestety wspolpraca z Medicover nieaktualna. Wiecej napisze po wynikach. Ale dzisiaj jestem taka happy, czuje sie zaopiekowana i w ogole.

@Szczescie1986 to musi byc twoja decyzja bys nic nikomu nie miala za zle w razie w

Dziewczynki patrze na mojego dzidziola i chcialabym wrocic do gry. Niestety potrzebuje ok 3 -6mcy na badanie i doprowadzenie siebie do ladu. I nawet nie przeraza mnie mysl, ze kolejna ciaza moze zakonczyc sie strata. Teraz wazniejsze jest dla mnie, by synus nie byl sam. A jest slodziutki. Niestety za malo przybiera na wadze. Wiec koniec z pilnowaniem wagi. Bede tyc, ale jeszcze chcialabym pokarmic cycem

reklama
@nafoczka - glukoza trzypunktowa wyszła mi na kazdym poziomie w normie wiec chyba cukrzykiem nie jestem [emoji4]
W załączniku te wyniki ktore mam z ostatniego pobrania. Dzisiaj mi je zaktualizowali z odpowiednimi normami i przesłali na nowo w całości na jednej karcie.

IMG_8604.JPG

@bertha - ja nieustannie trzymam kciuki. [emoji8][emoji8][emoji8]

@Destino - moze to dobry czas na powrót do gry! Ciało nadal pewnie pamieta ciaze... [emoji6]

Załączniki

• IMG_8604.JPG
    IMG_8604.JPG
    40,6 KB · Wyświetleń: 416
Ostatnia edycja:
Do góry