reklama
iveo
Fanka BB :)
@burczuś Malina każe powtarzać bo one potrafią gwałtownie wzrosnąć wtedy trzeba zwiększyć clexane. Ale to dopiero po pozytywnym teście
@bertha a Twój mąż miał zbadane p plemnikowe w nasieniu? Bo często to jest przyczyną takiego stanu rzeczy.
Ja wierzę że może się udać z 2 zarodeczkami nawet z 1 i tego Ci życzę z całego serca! Tylko się dobrze przygotuj immunologicznie może warto nawet szczepienia zrobić
@Porzeczka1234 dziś zadzwonili od Mal w odpowiedzi na mój mail z 28.04 o tym krwiaczku co mówiłam ze mam żeby odstawić acard na tydzień. Nie wiem co zrobić bo cały czas go jem a to jest 10 dni po fakcie. Teraz się boję odstawić jak mam ten zespół antyfosfolipidowy....
@bertha a Twój mąż miał zbadane p plemnikowe w nasieniu? Bo często to jest przyczyną takiego stanu rzeczy.
Ja wierzę że może się udać z 2 zarodeczkami nawet z 1 i tego Ci życzę z całego serca! Tylko się dobrze przygotuj immunologicznie może warto nawet szczepienia zrobić
@Porzeczka1234 dziś zadzwonili od Mal w odpowiedzi na mój mail z 28.04 o tym krwiaczku co mówiłam ze mam żeby odstawić acard na tydzień. Nie wiem co zrobić bo cały czas go jem a to jest 10 dni po fakcie. Teraz się boję odstawić jak mam ten zespół antyfosfolipidowy....
Szczescie1986
Hej wszystkim dzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?
@Szczescie1986 jak poczytasz ciaze zakonczone sukcesem, to znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie
marshia
@Szczescie1986 popieram w całej rozciągłości @Destino . Jak poczytasz, będziesz mieć odpowiedz
@bertha ja wierzę w te 2. I liczę, ze te 2 tez jeszcze ruszą
@bertha ja wierzę w te 2. I liczę, ze te 2 tez jeszcze ruszą
Szczescie1986
Ja właśnie już Sama nie wiem co myśleć i co zrobić@Szczescie1986 jak poczytasz ciaze zakonczone sukcesem, to znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie
@Szczescie1986 to musi byc twoja decyzja bys nic nikomu nie miala za zle w razie w
Dziewczynki patrze na mojego dzidziola i chcialabym wrocic do gry. Niestety potrzebuje ok 3 -6mcy na badanie i doprowadzenie siebie do ladu. I nawet nie przeraza mnie mysl, ze kolejna ciaza moze zakonczyc sie strata. Teraz wazniejsze jest dla mnie, by synus nie byl sam. A jest slodziutki. Niestety za malo przybiera na wadze. Wiec koniec z pilnowaniem wagi. Bede tyc, ale jeszcze chcialabym pokarmic cycem
Dziewczynki patrze na mojego dzidziola i chcialabym wrocic do gry. Niestety potrzebuje ok 3 -6mcy na badanie i doprowadzenie siebie do ladu. I nawet nie przeraza mnie mysl, ze kolejna ciaza moze zakonczyc sie strata. Teraz wazniejsze jest dla mnie, by synus nie byl sam. A jest slodziutki. Niestety za malo przybiera na wadze. Wiec koniec z pilnowaniem wagi. Bede tyc, ale jeszcze chcialabym pokarmic cycem
reklama
Marthi
@nafoczka - glukoza trzypunktowa wyszła mi na kazdym poziomie w normie wiec chyba cukrzykiem nie jestem [emoji4]
W załączniku te wyniki ktore mam z ostatniego pobrania. Dzisiaj mi je zaktualizowali z odpowiednimi normami i przesłali na nowo w całości na jednej karcie.
@bertha - ja nieustannie trzymam kciuki. [emoji8][emoji8][emoji8]
@Destino - moze to dobry czas na powrót do gry! Ciało nadal pewnie pamieta ciaze... [emoji6]
W załączniku te wyniki ktore mam z ostatniego pobrania. Dzisiaj mi je zaktualizowali z odpowiednimi normami i przesłali na nowo w całości na jednej karcie.
@bertha - ja nieustannie trzymam kciuki. [emoji8][emoji8][emoji8]
@Destino - moze to dobry czas na powrót do gry! Ciało nadal pewnie pamieta ciaze... [emoji6]
Załączniki
Ostatnia edycja:
Podziel się: