@burczus dziekuje za twoje slowa,
@agatush tobie rowniez. Zawsze mozna na was liczyc. To chyba tez przez to, ze troche sie czuje opuszczona przez swoja rodzine. No nic zbieram sie bo synus mnie potrzebuje, a ja jego
@mala79 dziekuje [emoji8][emoji8][emoji8]
@iveo cudnie rozwija sie twoj maluszek [emoji7] Rozumiem, ze masz l4 i lezysz
@Porzeczka1234 moze ja wpadne do ciebie na kawke i spacer? Tylko musze sie troszku zebrac
@nafoczka czasem dobrze uslyszec, ze nie tylko Nataniel tak ma. Tak mnie ciagle strasza wrazliwoscia jego ukladu nerwowego. Wiec matka wariatka swiruje, a ze jeszcze emocje dochodza to juz w ogole. Gdyby nie moj maluszek... cala moja sila i nadzieja. Foczusia tobie i chlopakom to tona zdrowia potrzebna. Na co szczepilas Wiktorka?
@Marthi chyba potrzebuje, by mi powtarzac co jakis czas, ze dzieci miewaja humorki
@dżoł [emoji8]
@bertha jak twoje jajeczka
@bea25ta jestes nieoceniona, moza wpadne na twoje grzadki odstresowac sie
@magda1208 wszystko stresuje i objawy i ich brak, jednak trzeba miec nadzieje, ze tym razem jest dobrze, mozliwe, ze te plamienia to wynik zbyt malego progesteronu. Bierzesz lutke, zostalabym tez przy dupku
@marzycielka81 a jak sie miewa twoj synek?
@aspekt witaj. Nawet jesli sie nie badasz immunologicznie mozesz zostac. Ogolnie nie ma tu ograniczen. Ciaze zagrozone tez sie udaja, a trabofilia, czy problemy krzepliwosci nie zawsze wychodza wprost z tych badan. U mnie nie wyszly, a taki problem mam, co pokazala moja 2ciaza fizycznie i pomocnicze przeciwciala przeciw fosfatydyloserynie. Niestety nie kazdy lekarzje szanuje, stosuje i wie co z tym zrobic. Mialam szczescie, bo na takiego trafilam. Z krwiakiem trzeba lezec, wiec odpoczywaj jak najwiecej. Twoj maluszek moze go pokonac. Lekarze wiecej nie moga zrobic. Dali niemal wszystkie leki jakie mogli. Trzeba lezec, bo na krwiaki niestety tylko tyle mozna, ale daja sie wchlaniac. Teksty od lekarzy rozne slyszalysmy, np ja, ze dzieci miec nie bede, a mam 3ciaze za soba i zdrowego synka. Slyszec mozna wiele, wazne, co samemu sie z ta wiedza zrobi. Ja uslyszalam, ze tak sie zdarza, ale sie na to nie zgodzilam. Zrobilam niemal pelna diagnostyke (oprocz 2badan) i kosztowalo to nieco wiecej niz 1000 pln. Jednak warto bylo, bo zdobylam leki i dzieki temu udalo sie donosic 3ciaze. Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
@basiawol swiat zaczyna sie zmieniac od siebie. Jego toksycznosc nie ma na nas wplywu jesli my sobie na to nie pozwolimy. Wiem co mowie, bo wlasnie to przezywam. Chcialam by ktos mi pomogl, bo jestem zmeczona. Prawda jest taka, ze musze zebrac sie w sobie, poukladac sobie kilka rzeczy w glowie i w sercu. Pozalatwiac i pozamykac kilka tematow w swiecie i ruszac dalej do przodu. Rany ktorych doswiadczam w duzej mierze sama sobie zawdzieczam... niestety. To jak swiat na czlowieka oddzialywuje w duzej mierze zalezy od jego sposobu postrzegania go. Nie mam wlasnej latwej rodziny. Ta od m wcale lepsza nie jest i tez miewam tego dosc, marudze i uwazam, ze byloby mi latwiej gdyby... a prawda jest taka, ze sama sie musze wziac w garsc to wtedy relacje beda zdecydowanie lzejsze i milsze
@czarna_mala, ty teraz na naturalsie jestes? Za ciebie tez trzymam kciuki nieustannie