aspekt
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie... W poprzedniej ciąży byłam trochę przeziębiona (katar i chrypa) na przełomie I i II trymestru, piłam wtedy dużo soku malinowego i imbiru, ale nie miałam gorączki, chodziłam normalnie do pracy, więc jak dla mnie to nie choroba. Nigdy nie robiłam histero. Ale nie wiem, czy moje odpowiedzi mają dla Ciebie jakąś wartość? Tak jak ktoś tu pisał: albo idziesz w dokładną diagnostykę, do której potrzebujesz dobrego lekarza (a zwykle też czasu, pieniędzy i samozaparcia), albo na spontan. Albo stoisz w miejscu. Ile lat ma Twoje dziecko?@aspekt własnie wkurzają mnie lekarze i ich zdarza się. no ale czasu nie cofne. A chorowałaś w tych donoszonych ciążach?