reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo juhu cieszę się bardzo bardzo bardzo ją brałam acard 75 ale wiem że teraz zalecenia Polskiego towarzystwa ginekologii jest takie ,że 150 niemniej jestem hepy

@bertha obyś wysiedziała super hiper jakościowo i ilościowo jajeczek.

@Destino to boźdze moim zdaniem moja Zosia od 3 dni ma takie spazmy ok 17 i nie wiem czy to brak snu czy emocje czy głód zęby czy co po 25 min się uspokoi.

@burczuś to zachodź szybko bedziesz mnie odwiedzać na kawe i ploty :)

reklama
@basiawol dla mnie bez problemu, to nasze ciaze na lekach z roznymi incydentami. Ale jakby nie bylo udalo sie, a zatem nadzieja jest ogromna. Tak wielka, jaka w sobie rozpalisz, a poniewaz nasze dzieci to cudaczki, to nadziei tu nie brak

Dziewczynki mam dola moj synek pol godziny tak histerycznie plakal i nie dal sie utulic. Teraz spi a ja siedze i rycze. Tak mi go szkoda. On tak bardzo sie boi i nie ma do mnie chyba zaufania. To wszystko przez ten inkubator. Ta trauma zostanie z nami na zawsze. Jest takim cudnym i pogodnym chlopcem, a jednak ze skaza. Czuje sie ogromnie winna
@Destino co ty za głupotki kochana gadasz On napewno się Ciebie nie boi poprostu ma gorszy dzień. Moja też leżała w inkubatorze i nigdy nie myślałam że się mnie boi. Też bardzo często histerycznie tak płakała a ja razem z nią że nie wiem jak jej pomóc, pomału to.mija musicie się siebie nauczyć on cię bardzo potrzebuje. Głowa do góry i przesyłam dla Was caluski.

@iveo tak się cieszę że u ciebie wszystko dobrze się układa.

Hej dziewczyny. W którym dniu cyklu najlepiej robić histeroskopię?
Burczuś, jeśli chcesz to można w pierwszej połowie cyklu - wtedy jest histero diagnostyczna. Jeśli w drugiej połowie cyklu, to moża wykonać też scratching, który ma za zadanie ułatwić implantację w następnym cyklu. Ale tu musisz mieć pewność, że nie doszło do zapłodnienia/nie jesteś w ciąży.

@basiawol - materiału po pierwszej stracie nie badałam, wiec nie wiem co było powodem. Po drugim poronieniu zbadaliśmy materiał i wyszła trisomia 16 chromosomu, czyli wada genetyczna.

@Locja - super wynik, tak trzymaj![emoji7]

@Destino popieram słowa Bruczus! Jestes super mama i nie jestes niczemu winna. Dzieci maja czesto humorki :) jak kazdy!

@iveo - super!!!

reklama
@basiawol tak do skutkujak nie znasz przyczyny i jak w przypadku naficzki ;p to albo szukasz przyczyny nie znajdujesz i rezygnujesz bo nie dasz rady,albo szukasz nie znajdujesz i walczysz do konca. Szukasz przykladow?? Na forum podano ci je jak na tacy,wiem ze kazdy sie teraz spieszy i zada pytanie i czeka na odpowiedz tyle ze @nafoczka dala ci linka gdzie poczytac nasze historie i nawet tam nie zagladnelas. Tam pisze ile strat w jakim czasie jakie diagnozy i co bralysmy wiec warto zgladnac.Uspokuj sie poskladaj mysli i zwolnij. A jak masz za duzo energii zapraszam do koszenia lu plewienia wyzyjesz sie heh.

@Destino ty juz zapomnij o inkubatorze bo Natus juz dawno zapomnial.

@Porzeczka1234 mowisz ze ze mnie zboczus hehe szkoda ze maz tego mojego zboczenia nie doswiadcza

@magda1208 ja jakos czuje ze to ze tak sie czujesz prowadzi do tego ze w grudniu urodzisz dzidziolka. Twoja macica do tej pory nie doswiadczyla 5takiego rozciagania dlatego to wszystko dziwnie nieprzyjemne.

@iveo super wiesci. Polecam wizyte prenatalna u jakiegos mega specjalisty moze duderewicz z Lodzi?? Po co od razu amni czy nifty. To ze jestes w jakims wiekutoznaczy ze masz ryzykowac utrate zeby przebadac malucha no bezsensu. Amniopunkcja jest wskazana jak juz wady na usg lub watpliwosci na usg wyjda.

@burczuś ja hsg mialam zaraz po okresie ale jakbys meza tak nie molestowala to moglabys w kazdym dniu bez miesiaczkowym.

@bertha kciuki za

Do góry