reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo juhu cieszę się bardzo bardzo bardzo ją brałam acard 75 ale wiem że teraz zalecenia Polskiego towarzystwa ginekologii jest takie ,że 150 niemniej jestem hepy

@bertha obyś wysiedziała super hiper jakościowo i ilościowo jajeczek.

@Destino to boźdze moim zdaniem moja Zosia od 3 dni ma takie spazmy ok 17 i nie wiem czy to brak snu czy emocje czy głód zęby czy co po 25 min się uspokoi.

@burczuś to zachodź szybko bedziesz mnie odwiedzać na kawe i ploty :)

reklama
@basiawol dla mnie bez problemu, to nasze ciaze na lekach z roznymi incydentami. Ale jakby nie bylo udalo sie, a zatem nadzieja jest ogromna. Tak wielka, jaka w sobie rozpalisz, a poniewaz nasze dzieci to cudaczki, to nadziei tu nie brak

Dziewczynki mam dola moj synek pol godziny tak histerycznie plakal i nie dal sie utulic. Teraz spi a ja siedze i rycze. Tak mi go szkoda. On tak bardzo sie boi i nie ma do mnie chyba zaufania. To wszystko przez ten inkubator. Ta trauma zostanie z nami na zawsze. Jest takim cudnym i pogodnym chlopcem, a jednak ze skaza. Czuje sie ogromnie winna
@Destino co ty za głupotki kochana gadasz On napewno się Ciebie nie boi poprostu ma gorszy dzień. Moja też leżała w inkubatorze i nigdy nie myślałam że się mnie boi. Też bardzo często histerycznie tak płakała a ja razem z nią że nie wiem jak jej pomóc, pomału to.mija musicie się siebie nauczyć on cię bardzo potrzebuje. Głowa do góry i przesyłam dla Was caluski.

@iveo tak się cieszę że u ciebie wszystko dobrze się układa.

Hej dziewczyny. W którym dniu cyklu najlepiej robić histeroskopię?
Burczuś, jeśli chcesz to można w pierwszej połowie cyklu - wtedy jest histero diagnostyczna. Jeśli w drugiej połowie cyklu, to moża wykonać też scratching, który ma za zadanie ułatwić implantację w następnym cyklu. Ale tu musisz mieć pewność, że nie doszło do zapłodnienia/nie jesteś w ciąży.

@basiawol - materiału po pierwszej stracie nie badałam, wiec nie wiem co było powodem. Po drugim poronieniu zbadaliśmy materiał i wyszła trisomia 16 chromosomu, czyli wada genetyczna.

@Locja - super wynik, tak trzymaj![emoji7]

@Destino popieram słowa Bruczus! Jestes super mama i nie jestes niczemu winna. Dzieci maja czesto humorki :) jak kazdy!

@iveo - super!!!

reklama
@basiawol tak do skutkujak nie znasz przyczyny i jak w przypadku naficzki ;p to albo szukasz przyczyny nie znajdujesz i rezygnujesz bo nie dasz rady,albo szukasz nie znajdujesz i walczysz do konca. Szukasz przykladow?? Na forum podano ci je jak na tacy,wiem ze kazdy sie teraz spieszy i zada pytanie i czeka na odpowiedz tyle ze @nafoczka dala ci linka gdzie poczytac nasze historie i nawet tam nie zagladnelas. Tam pisze ile strat w jakim czasie jakie diagnozy i co bralysmy wiec warto zgladnac.Uspokuj sie poskladaj mysli i zwolnij. A jak masz za duzo energii zapraszam do koszenia lu plewienia wyzyjesz sie heh.

@Destino ty juz zapomnij o inkubatorze bo Natus juz dawno zapomnial.

@Porzeczka1234 mowisz ze ze mnie zboczus hehe szkoda ze maz tego mojego zboczenia nie doswiadcza

@magda1208 ja jakos czuje ze to ze tak sie czujesz prowadzi do tego ze w grudniu urodzisz dzidziolka. Twoja macica do tej pory nie doswiadczyla 5takiego rozciagania dlatego to wszystko dziwnie nieprzyjemne.

@iveo super wiesci. Polecam wizyte prenatalna u jakiegos mega specjalisty moze duderewicz z Lodzi?? Po co od razu amni czy nifty. To ze jestes w jakims wiekutoznaczy ze masz ryzykowac utrate zeby przebadac malucha no bezsensu. Amniopunkcja jest wskazana jak juz wady na usg lub watpliwosci na usg wyjda.

@burczuś ja hsg mialam zaraz po okresie ale jakbys meza tak nie molestowala to moglabys w kazdym dniu bez miesiaczkowym.

@bertha kciuki za

Do góry