reklama
olaa90
Fanka BB :)
@basiawol kochana nie zazdrość,bo u mnie przyszłość jest niepewna. Poza tym to Ty jesteś już mama , masz już swoje jedno szczęście przy sobie i łatwiej Ci jest w życiu na pewno. Dodam jeszcze , ze wszystkie moje przyjaciółki są mamami, wszystkie kuzynki (tylko ja sierotka Marysia sama na polu bitwy zostałam) a żeby tego było mało - psychika mocno cierpi bo pracuje w przedszkolu i myśl, ze swoich nie mam i nie wiadomo czy mieć będę a „matkuje” innym dzieciom coraz częściej mnie przytlacza
basiawol
@olaa90 tak to duzy plus ze mam go przy sobie. Ja tez pracuje z dziecmi wiem jak dobija mysl ja patrzac na dzieci mysle jak wygladalaby moja córeczka i synek jak bawili by sie z Miskiem, jak on opiekowałby się młodszym rodzenstwem. Boli jak widzę że mu brakuje tego. Staram sie nie poddawac i myslec ze bedzie dobrze . Uczę sie cierpliwości. Staram sie na nowo układac zycie. Zaczełam od małżeństwa. Pracujemy nad nim zeby nie było złości i zalu miedzy nami.
Mówię sobie ze są ludzie wokół mnie ktorym na mnie zalezy.
@olaa90 zazdrosc to nie dobrane slowo, moze po prostu ja juz chcialabym wiedziec w czym problem i leczyc to - mam nadzieje ze sie da.
Uczę sie być cierpliwa .
Złą jestem ze ciagle cos planuje wyobrazam sobie ze zarok sie uda i ze bedzie ok. zapominam jak boli rozczarowanie
P.s @olaa90 uczę sie tez olewac co ludzie mówią ale to level 1st dopiero
@zosiak oby zlecialo i bede tulic moje marzenie albo marzenia oj nawet kilka Wiem nie mozna byc zachlannym ale ja bede dlaczego nie?
Mówię sobie ze są ludzie wokół mnie ktorym na mnie zalezy.
@olaa90 zazdrosc to nie dobrane slowo, moze po prostu ja juz chcialabym wiedziec w czym problem i leczyc to - mam nadzieje ze sie da.
Uczę sie być cierpliwa .
Złą jestem ze ciagle cos planuje wyobrazam sobie ze zarok sie uda i ze bedzie ok. zapominam jak boli rozczarowanie
P.s @olaa90 uczę sie tez olewac co ludzie mówią ale to level 1st dopiero
@zosiak oby zlecialo i bede tulic moje marzenie albo marzenia oj nawet kilka Wiem nie mozna byc zachlannym ale ja bede dlaczego nie?
Locja
Witam Drogie Panie,
lubię Was podczytywać, nie odzywam się, gdyż nic merytorycznego nie jestem w stanie wnieść do dyskusji. Mocno Wam kibicuję i mam nadzieję, że każda z Was odnajdzie swoje szczęście.
Mi pół roku od ostatniego poronienia udało się zajść w ciążę. Ciekawa jestem jak to wszystko się potoczy, jestem na takim etapie, że już nic nie zależy ode mnie. To jeszcze wczesna ciąża. Ale walczę!
Pozdrawiam Was serdecznie
lubię Was podczytywać, nie odzywam się, gdyż nic merytorycznego nie jestem w stanie wnieść do dyskusji. Mocno Wam kibicuję i mam nadzieję, że każda z Was odnajdzie swoje szczęście.
Mi pół roku od ostatniego poronienia udało się zajść w ciążę. Ciekawa jestem jak to wszystko się potoczy, jestem na takim etapie, że już nic nie zależy ode mnie. To jeszcze wczesna ciąża. Ale walczę!
Pozdrawiam Was serdecznie
reklama
Podziel się: