reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@basiawol kochana nie zazdrość,bo u mnie przyszłość jest niepewna. Poza tym to Ty jesteś już mama , masz już swoje jedno szczęście przy sobie i łatwiej Ci jest w życiu na pewno. Dodam jeszcze , ze wszystkie moje przyjaciółki są mamami, wszystkie kuzynki (tylko ja sierotka Marysia sama na polu bitwy zostałam) a żeby tego było mało - psychika mocno cierpi bo pracuje w przedszkolu i myśl, ze swoich nie mam i nie wiadomo czy mieć będę a „matkuje” innym dzieciom coraz częściej mnie przytlacza :)

@zosiak jestem z opolskiego. Zdjecie nie moje:) ale z mojej miejscowości:) jak zaczęło lać to tak gradem trzaskało,że psa musiałam na rękach trzymać ,tak się bała:)

@basiawol za Ciebie rowniez bedziemy trzymac kciuki nie poddawaj sie w walce o marzenia;) zobaczy szybko zleci i rozpoczniesz starania ;)
@burczuś moja psina tez mnie nie odstepowala mimo iz juz staruszek i slabo slyszy to wyczuwa burze:/

@olaa90 tak to duzy plus ze mam go przy sobie. Ja tez pracuje z dziecmi wiem jak dobija mysl ja patrzac na dzieci mysle jak wygladalaby moja córeczka i synek jak bawili by sie z Miskiem, jak on opiekowałby się młodszym rodzenstwem. Boli jak widzę że mu brakuje tego. Staram sie nie poddawac i myslec ze bedzie dobrze . Uczę sie cierpliwości. Staram sie na nowo układac zycie. Zaczełam od małżeństwa. Pracujemy nad nim zeby nie było złości i zalu miedzy nami.
Mówię sobie ze są ludzie wokół mnie ktorym na mnie zalezy.
@olaa90 zazdrosc to nie dobrane slowo, moze po prostu ja juz chcialabym wiedziec w czym problem i leczyc to - mam nadzieje ze sie da.

Uczę sie być cierpliwa .
Złą jestem ze ciagle cos planuje wyobrazam sobie ze zarok sie uda i ze bedzie ok. zapominam jak boli rozczarowanie

P.s @olaa90 uczę sie tez olewac co ludzie mówią ale to level 1st dopiero
@zosiak oby zlecialo i bede tulic moje marzenie albo marzenia oj nawet kilka :)Wiem nie mozna byc zachlannym ale ja bede dlaczego nie?

Witam Drogie Panie,
lubię Was podczytywać, nie odzywam się, gdyż nic merytorycznego nie jestem w stanie wnieść do dyskusji. Mocno Wam kibicuję i mam nadzieję, że każda z Was odnajdzie swoje szczęście.

Mi pół roku od ostatniego poronienia udało się zajść w ciążę. Ciekawa jestem jak to wszystko się potoczy, jestem na takim etapie, że już nic nie zależy ode mnie. To jeszcze wczesna ciąża. Ale walczę!

Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Do góry