reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja nie liczyl stosunku na liczbe, po prostu wartosc lh mialam na poczatku cyklu wyzsza od fsh, choc obie byly w normach. U ciebie jest ok jak na moje oko laika

@Marthi moze komus sie przyda. Nie wiem czemu, ale robilam notatki...pomogly [emoji3]

reklama
@nafoczka podaj mi jeszcze raz linka do tych badan po poronieniu
Proszę bardzo
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Są tu zebrane metody różnych lekarzy ale w większości speowadzaja się do podobnych wniosków. Niestety przy tylu postach dziennie mogły by uciec ważne wnioski wiec steorzylysmy taki wspólny spis. Mam nadzieje ze ci pmoze a przynaniej ukierunkuje (tylko się nie przeraża bo to do ogarniecia ) ;) zawsze go znajdziesz klikając w mój nik

@Marthi ja to tak na chlopski rozum rozumuje ze jak w ciazach zakonczonych sukcesem dawka encortonu zaczynala sie od 10 mg to jest to dawka terapeutyczna
Encortonu nie dobieramy do wagi tylko do wskazań.
@basiawol poczekaj na dr z badaniami. Zleci Ci co trzeba a tak to czasem nie wiemy po co cos badamy albo co zrobic z wynikiem

reklama
FB_IMG_15245062508202727.jpg

Tak o było.to nie fotomontaż...

Załączniki

• FB_IMG_15245062508202727.jpg
    FB_IMG_15245062508202727.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 472
Do góry