marshia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@dżoasia w teorii im większy odczyn, tym większa gwarancja,że szczepionki zadziałały jak powinny. Ja miałam 3 guzki(na każdej ręce) mocno zarumienione i bardzo swędzące przez 2 tygodnie. I przez rok nie zaszłam. Nie mam pojęcia co przyblokowało zajście, ponieważ wcześniej zachodziłam na zawołanie. Ja miałam szczepienia dwa razy i za każdym razem miałam taki intensywny odczyn. Także tyle z teorii.Dziewczynki a napiszecie cos o tych szczepieniach? Bo mniej wiecej wiem jak to wyglada organizacyjnie ale chodzi mi o ta cala reakcje poszczepienna. To prawda, ze im wiekszy rumien tym lepsza reakcja? Po jakim czasie to schodzi? Za kazdym razem takie same bąble wyskakują? A co w przypadku jak np zaszlabym w ciaze w tzw miedzyczasie? Bo na naturalsa szanse u mnie od 7 lat takie same, czyli 0, ale czlowiek naiwny dalej wierzy w cud, ze po tych wszystkich invitrowych hormonach jednak cos moze zaskoczy... :/