reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi na innym wątku dziewczyna pisała,ze można iść np na zwykle l4 płatne 80% a jak będzie wszystko ok to donosi się zaświadczenie od kiedy jest się w ciąży i wyrównują wszystko... ja podzielam Twoje obawy co do tego... bo tez tak musiałam wrócić :(

reklama
@iveo - pracę mam raczej spokojną, ale wiadomo - jak wszędzie zdarzają się debilni klienci, którzy potrafią mocno podnieść ciśnienie.

@olaa90 - noo, to znasz ten ból... ja w obu ciążach chodziłam do pracy normalnie, w drugiej tylko jak zaczęłam plamić to od razu L4 ale 2 dni potem było poronienie i szpital... po poronieniu jednak siedziałam po 3-4 tygodnie w domu by dojść do siebie... strasznie się czułam wracając :( Mimo, że niby tylko 2-3 osoby z całej firmy wiedziały, to miałam wrażenie, że jakoś tak głupio i niezręcznie...

@iveo - W pełni Cię rozumiem. Jak zajdę to z 1 strony będę wolała przynajmniej do 3mies. chodzić do pracy, a z 2 strony będę się bała i może powinnam iść na L4 od razu... ale patrząc na moją historię wstecz... iść na L4 i w razie czego wrócić po 1-2 miesiącach? Też mi to nie pasuje :(

@agatush - dziękuję za wiadomość :) Chyba się skuszę na te witaminki. Ile tabletek dziennie jadłaś z Mamadha plus? - 2 ?
Jadłam 1 tabletkę na poczatku bo 2 bralam tych witamin z Douglas Laboratorie. Później bralam 2 a witamin 1 :-)

Jadłam 1 tabletkę na poczatku bo 2 bralam tych witamin z Douglas Laboratorie. Później bralam 2 a witamin 1 :-)

Dziękuję kochana :) Zamowilam sobie to mamadha premium plus bo ma fajny skład i bede jej brac 2 tabletki dziennie a metylowany kwas foliowy co 2 dzien (bo mam dawkę 800), a w mamadha plus jest 200 zwykłego i 200 folianu. b6 i b12 codziennie bez zmian :) Chyba bedzie Ok? :p

Dziękuję kochana :) Zamowilam sobie to mamadha premium plus bo ma fajny skład i bede jej brac 2 tabletki dziennie a metylowany kwas foliowy co 2 dzien (bo mam dawkę 800), a w mamadha plus jest 200 zwykłego i 200 folianu. b6 i b12 codziennie bez zmian :) Chyba bedzie Ok? :p
Myślę że jak najbardziej [emoji6]

@dżoasia ja chyba rekordzista 11 szczepień nim mrl wzrósł zawsze super czerwony odczyn u nas 4 wkłócia na drugi dzień nie mogłam się dotknąć ręce czerwone przez tydzień mrl 0 ostatnia seria od dawcy ręce lekko czerwone prawie nie bolało mrl 47

Dziewczyny co do mrl myślę że trochę tu teoria spiskowa u Maliny znam osoby które miały 32 po szczepieniach 41 ja 47 @czajka 53 także każda inny wynik

@iveo ja wiem o co Ci chodzi z Pasnikiem bo ja chyba jak bym poszła do niego to nie wiem co by było 6 pierwszych szczepień mrl 0. Kochana trzymam kciuki za usg

@agatush - hehe, to super, że tak dobrze się rozwija!!! :) Ale ten czas przeleciał!!! :)

Dziewczyny, jeśli myślicie że wszystko już widziałyście, to... zobaczcie to :O

upload_2018-4-17_13-54-40.png

Załączniki

• upload_2018-4-17_13-54-40.png
    upload_2018-4-17_13-54-40.png
    129,7 KB · Wyświetleń: 498
reklama
Do góry