reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny Wesolych :* ale mam pytanko. Przy moim seronegatywnym zapaleniu stawow bywaja podwyzszone cytokiny zapalne. Co na to przepisuja spece? Pasnik przyjmuje wyniki spoza labu w lodzi? Myslalam zeby zrobic w Bydgoszczy bo z Torunia mam blisko, otworzyli tam invicte niedawno, a w lodzi ile sie placi za pakiet? Zdrowka przyszlym mamusiom i megaplodnosci wszystkim:*:*:*:*

reklama
Dziewczyny,
Wybaczcie mi, ze nie odniosę się do wcześniejszych postów, ale siedzę przy stole.... mam jednak pilne pytanie, głównie do @susana @strawbelka @czarna_mala
Jestem, po potwierdzonej owulacji przez gina, po 2-3 dniach od niej zaczelam brac steryd, encorton 5mg. Mam hashimoto. Dzisiaj 28 dc, jakies 9/10 dpo. Zrobiłam bete - 0.1, ale najbardziej zaniepokoiło mnie TSH - wyszło mi 3.22 !!!!! Wyczytałam na tym wątku w 2016r ze Wam tez steryd podnosil TSH. Podpowiedzcie prosze co zrobic? Biore teraz dawkę 75 mg, 16.01 miałam TSH - 2.79 ale to przez moj blad - bralam mniej leków bo sie złe czułam i przez 2-3 tyg łykam co drugi dzien pol tabletki a nie cala.... jeszcze w październiku na dawcę 75mg TSH miałam na poziomie 0,43... Myślicie ze mam brac Letrox o polowe większy? Czyli 75 mg + 1/2 75 mg zeby to zbić? Do wtorku na pewno nie uda mi sie skontaktować z endokrynologiem a wolałabym juz jakos na to wpłynąć... nie przekreślam jeszcze ciazy na 100% bo ja mam cykle 33-35 dni wiec mając dzis 28 dc to jeszcze moze sie cos wydarzyć, tak mi sie wydaje... (moze mam złudne nadzieje), potrzebuje jednak Waszej pomocy, porady... Plis, powiedzcie co robic....

Wesołych Swiat!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi bierz 75 +1/2 ja w ciąży startowała z eutyrox 25 później 50 i w końcu 100 pewnie przez steryd bo nie mogłam tego w ogóle inormować. Po ciąży brałam 50 i tsh było 0,58 to było w grudniu teraz zaczęłam się pocić dziwnie czuć myślę ide zbadać tsh a tam 4,20 wróciłam do 100 moi zdaniem lepiej zbić później zmniejszyć dawkę jeśli ciąża możliwą trzymam mocno kciuki

Dziewczyny Wesolych :* ale mam pytanko. Przy moim seronegatywnym zapaleniu stawow bywaja podwyzszone cytokiny zapalne. Co na to przepisuja spece? Pasnik przyjmuje wyniki spoza labu w lodzi? Myslalam zeby zrobic w Bydgoszczy bo z Torunia mam blisko, otworzyli tam invicte niedawno, a w lodzi ile sie placi za pakiet? Zdrowka przyszlym mamusiom i megaplodnosci wszystkim:*:*:*:*
@Totois30 hejka w końcu ktoś z moich okolic jestem z Bydgoszczy wiec mamy pewnie ten sam problem brak konkretnych lekarzy w naszych rejonach. Tez słyszałam o in vice nawet do końca marca mieli promocje na 1 wizytę ale z tego co czytałam to są nastawieni mega na in vitro. Ja w Bydgoszczy niestety nie polecę Ci żadnego lekarza a Ty masz kogoś kto wie o co chodzi z tymi naszymi problemami?

@zosiak a jaką dawkę bierzesz? ja brałam 1000 do ok 14 tygodnia ciąży później mi się skończyły i już nie kupiłam przed ciąża brałam jakieś 6 miesięcy

Ps nigdy nie badałam poziomu b12

Wszystkiego najlepszego kochane, spokojnych, radosnych i rodzinnych świąt. Życzę wam wszystkim, aby kolejne święta były już w powiększonym składzie :).

reklama
Witam się wieczorową porą, wpadam złożyć Wam życzenia. Otóż moje kochane, życzę nam wszystkim:
15c597f731f45f1e1d2aafd56a4dfa02.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry