reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marshia polpasiec wcale taki zarazliwy nie jest :-) mnie maz tez nie zarazil. Obstawialabym, ze cos moglo miec wplyw na ten 1% u nas byla kicha z procentem a teraz jest po 3 miesiacach. Tylko naz mial bakterie e coli.

Zosiak moje kondolencje. A co do samochodu. To bedziemy z nimi dalej walczyc bo za to co nam dali nie naprawimy i dwa nie sprzedamy za taka kwote wraku za co co oni zaproponowali nie sprzedamy...

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 a nie napisałaś ile m miał, a ile na teraz?
Mam nadzueję, ze z tym autem wszystko w miarę dobrze się skonczy :*

Kochane - Wesołych Świąt - pomimo naszych potknięć :) Oby przyszła wreszcie prawdziwa wiosna na tym forum :)
IMG_5176.JPG

Załączniki

• IMG_5176.JPG
    IMG_5176.JPG
    212,7 KB · Wyświetleń: 421
@8Ania8 sprawdzikam wyniki. W 1 grupie mamy 2%. Niewiele to zmienia.....
Taką odp dostałam wtedy od speca od in vitro
Zobacz załącznik 844272
Chyba zakupię nie F.ertil.man tylko P.r.o.f.er.til. Drogie to jak diabli, ale tańsze niż procedura.....
My na fragmentację czekamy. Profertil zakupiony i od wczoraj w wielkim bólu stosowany ("Jak ja połknę tak wielkie tabletki"). Ech faceci ...

@Porzeczka1234 , biegunka minęła. Macica od wczoraj też się tak nie stawia. Wizyta króciutka- samo mierzenie szyjki. Ona mi za każdym razem inaczej wychodzi. Od 3,9 do 5,1 :D pytałam moją lekarkę czy brać nospe ciągle czy doraźnie. Mówiła,że tylko doraźnie,bo za bardzo zmiękcze szyjkę. Mam za to inny magnez,bo asmag forte, on ma w jednej tabletce tyle magnezu, co brałam w 5 tabletkach magne b6 forte. Biorę dwie dziennie póki co. Jak Zosieńka?
W środę się wybieram na krzywą cukrową i jestem trochę przerażona. Ostatnio zniosłam to badanie kiepsko (wymioty po 3 pobraniu na szczęście), ale nie miałam przerwy 12h od jedzenia i picia wody (takie dostałam zalecenie od lekarki..), a wczoraj już zaliczyłam mega kichę,bo zwymiotowałam na ulicy pod szpitalem tylko dlatego,że zjadłam za małe śniadanie :p Dziewczyny, Wy też miałyście taki odstęp od jedzenia i picia nawet wody?
Mi to się tylko piwa chciało :p

@marshia moja kolezanka nie mogla zajsc przez rok wyniki wszystkie dobre okazalo sie ze masz zle plemniki do androloga wysylali bral ten profertil albo ten drugi 2 miesiace i zaszla i jest juz 15 tydz wiec te witaminy cuda dzialaja nie pierwszy raz slysze

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry