Dziękuję każdej z was za zyczenia. (Nawet @czarna_mala Tobie ) Zycze zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Foczka
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Foczuś, chyba zwłaszcza mnie, bo wiesz że ja czekam na Foczkową córcię [emoji173]Dziękuję każdej z was za zyczenia. (Nawet @czarna_mala Tobie ) Zycze zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja życzy Foczka
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
♡♡♡ A ja ma małą Czarnuszke ♡♡♡Foczuś, chyba zwłaszcza mnie, bo wiesz że ja czekam na Foczkową córcię [emoji173]
Marthi
@Porzeczka1234 - Dziękuję kochana za poradę. Wszędzie niby pisze, ze encorton zbija TSH ale moim zdaniem on mi je właśnie podnosi i to mocno. Z ta tarczyca widze, ze tez masz wesoło Masakra... Dzieki za wsparcie[emoji8]
@zosiak - ja tez biore b12 w dawcę 1000 oczywiscie metylowane. Badam co jakis czas poziom wit. B12, zawsze mam nieco ponad normę... ale jak nie bralam jej przez 2-3 tyg to od razu spadła w dol o 200 na wyniku.
Wesołych Swiat Dziewczyny! [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@zosiak - ja tez biore b12 w dawcę 1000 oczywiscie metylowane. Badam co jakis czas poziom wit. B12, zawsze mam nieco ponad normę... ale jak nie bralam jej przez 2-3 tyg to od razu spadła w dol o 200 na wyniku.
Wesołych Swiat Dziewczyny! [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Oj z tym troszku ciężej, ale będziemy pracować póki co wczoraj zakupiłam "ubranka" bo ten cykl odpuszczamy [emoji12] czekamy na wizytę u Endo♡♡♡ A ja ma małą Czarnuszke ♡♡♡
Totois30
@Marthi oprocz dawki letroksu czy eutyroksu (na mnie lepiej dzialal letroks) wazne jest kiedy bierzesz. Najlepiej przed 8 rano, na czczo, popijajac niewielka iloscia wody i conajmniej godzine przed posilkiem. Ja bioro ok 6. Zawsze tylko lykam. W ciazy tsh mi tez strasznie skakalo. To co jeszcze zauwazylam jak biore 50 cala to jest lepiej niz jak biore 50 jako polowke 100. Niby i to i to 50, ale w polowkach powoduje wzrost tsh. A steryd na pewno powoduje nie tyle wzrost ile skoki tsh. Bynajmniej u mnie tak bylo. Osobiscie zwiekszylabym do 100 i po tygodniu skontrolowala.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
agatush
Moderatorka
Dziewczynki zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych! Smacznego jajka, mokrego Śmigusa-Dygusa i dużo dużo miłości [emoji195][emoji235][emoji214]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: