Szczescie1986
Fanka BB :)
Kochana miałam 5 dniowe z blastusiem . po 9 dniach 18,po 11 tylko 5 i odstawienie leków i po 13 już 0W którym dniu po zastrzyku i jaka wartość?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana miałam 5 dniowe z blastusiem . po 9 dniach 18,po 11 tylko 5 i odstawienie leków i po 13 już 0W którym dniu po zastrzyku i jaka wartość?
Dzioasiu ,ale przecież ja miałam tak samo po 11 dniu miałam betę 5 wiec to tez za pozno? Myslisz ,ze u mnie była ciąża ? 5 dniowe blastusie@marshia progesteron niziuuuutko, więc to na bank @. Dziwi mnie tylko ta beta, bo to raczej za późno, żeby to była pozostałość po ovitrellu, następnym razem może wcześniej zrób progesteron? Być może była jakaś cb.. kij wie
@iveo gratuluję i trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń Podrażnienie na bank od luteiny. Chyba co druga tak ma. Ja zawsze miałam lutinusa i nic mi po nim nie było, teraz mi dr zapisał luteinę i w sumie spoko, bo cena fajna, ale jak mnie będzie żarło to zmieniam od razu na lutinusa. Jest jeszcze crinone w żelu jakbyś wolała, ale zarówno jedno jak i drugie pieruńsko drogie. Na podrażnienia możesz zaparzać rumianek i moczyć w nim pipkę, okłady z kefiru itp
@bertha a ti kiedy betowanko? Testy poszły w ruch?
@matylda23 piękny brzunio!
Dla wszystkich niewymienionych pozdrówki i buziolki
U mnie w klinice mówili nawet do 14 dni może się utrzymywać a ja miałam już w 9 dniu 18 ,a potem tylko spadało wiec mysle,ze u mnie to był zastrzyk tylko ,ze sikacze miałam piękne wysokie stężenie i 2 krechy@Szczescie1986 ovi wg ulotki utrzymuje się do 10 dni. Ja we wrześniu 10 dni po zastrzyku miakam 4, 11 dni po już 14. To 4 mogło być teoretycznie jeszxze graniczne. Ale każda wartość wyższa niż 5 po ok 10 dniach od podania to już nie zastrzyk raczej.
Hahahhahaha@marshia ...Ty na pewno o zastrzykach piszesz???
Biopsja endometrium czy czego?Czy będąc po biopsji będę mogła sama funkcjonować? Tzn mąż musi jechac w tym dniu w delegacje i mowie mu ,ze dam radelecz on upiera się ze anuluje wyjazd i będzieze mna! Czy dam rade sama jechac autem?
@Kwiatuszekk23 dzięki ja już wczoraj rp dostałam. Czy ta luteina o której piszesz ze stosowałaś 2x2 to podjezykowa własnie?
@Marthi brałam luteine dopochwowo nan razie przeszłam na doustna
Cykle mam ok 30 dni. Po poronieniach miałam 32 ale po ziołach ojca Sroki wróciły do normy
Ja jestem mistrzem nieudolnego robienia clexane
@bertha nie wiem kiedy owu bo ja nie robie tych wszystkich monitoringów itd. Jak cykl 30 dniowy to owu ok 16 dnia bo 2 faza jest w miare stała 14 dni
Test zrobiłam 26 dc bo chciałam isc na piwo. Teraz mam dzien 29 dc. Jutro pójdę na betę bo dziś mi zimno było rano i mi sie nie chciało przed praca. Beta nie zajac nie ucieknie Na razie jakas jest bo na tescie kreseczka ale jasna póki co
@magda1208 co się dzieje??
Endometrium na żywca???? O matko chyba zesram im się tam jak bez narkozyHahahhahaha
Biopsja endometrium czy czego?
Biopsja endometrium to luz, chwileczkę poboli jak na miesiączkę w momencie pobierania - to takie drapanie jest - i tyle. Jak skończy, to przestaje bolec.
Możesz ciut plamić i tyle. Czujesz się normalnie.
Zakładam ze nie masz żadnej narkozy cyz coś? Ja miałam na żywca, bez niczego.
A pokażesz zdjęcie tej kreseczki z 26 dnia i następne?
@Kwiatuszekk23 dzięki ja już wczoraj rp dostałam. Czy ta luteina o której piszesz ze stosowałaś 2x2 to podjezykowa własnie?
@Marthi brałam luteine dopochwowo nan razie przeszłam na doustna
Cykle mam ok 30 dni. Po poronieniach miałam 32 ale po ziołach ojca Sroki wróciły do normy
Ja jestem mistrzem nieudolnego robienia clexane
@bertha nie wiem kiedy owu bo ja nie robie tych wszystkich monitoringów itd. Jak cykl 30 dniowy to owu ok 16 dnia bo 2 faza jest w miare stała 14 dni
Test zrobiłam 26 dc bo chciałam isc na piwo. Teraz mam dzien 29 dc. Jutro pójdę na betę bo dziś mi zimno było rano i mi sie nie chciało przed praca. Beta nie zajac nie ucieknie Na razie jakas jest bo na tescie kreseczka ale jasna póki co
@magda1208 co się dzieje??