reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cholerka.. strasznie mi przykro :( trzymaj się :*

Nie komentował mi hormonów w sumie..

Szczescie1986, ty się tym nie stresuj bo ty szczepień nie będziesz miała :)

Tak, badania wszystkie na własny koszt. Ewentualnie jeśli masz z pracy jakiś pakiet w medicover czy luxmed to możesz spróbować namówić tam gina żeby cześć ci zlecił. Mi się udało tak zrobić większość badań.

A co to znaczy ze wszystko tam pływa?? Nie rozumiem tego sformułowania. Co w lewym jajniku się dzieje? Brak pęcherzyków antralnych tak?

@iveo, ty jakoś nie testujesz teraz?

My z Marshia najpierw musimy wypić magiczna kawkę wspólna która daje szczęście (przyszły tydzień) i potem testy ;)
To trochę mnie uspokoiłas :D czekam na wiadomośc od Pasnika czy robic te Ana2

Ostatnia edycja:
@bertha mam wg niego endometrioze. Lewy jajnik nie pracuje i nie wytworzy pecherzyka. Mam pakiet z Lyxmed to sprobuje sie zapisac i mowic, ze podchodze do in vitro? A te wymaxy tez Ci zrobili z pakietu?

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam w medicover. Powiedziałam wprost ze podchodzę do in vitro i tu mam listę badań do zrobienia. Generalnie odpowiedział mi ze oni nie leczą niepłodności ale zapyta kierownika.. wrócił i mi zlecił wszystko, razem z wymazami. Aczkolwiek w medicover nie robili chlamydii odpowiednia metoda co nOvum wymagało (met. Pcr) i byloby niby ok ale po prostu krócej ważne jest to akurat badanie w tej innej metodzie i już było moje badanie nieważne. Ale na wizycie startowej Lewy mi pobrał ten wymaz i ok.

Wiesz co, ja wg Lewego tez mam endometriozę. Ale ja się z ta opinia nie zgadzam. Żaden inny lekarz tego nie potwierdził. Laparo tez nie. Ginekolog-onkolog tez nie - powiedziała ze wg niego to ze mam płyn w zatoce douglasa (wg Lewego to oznacza endomende) nie jest wcale wskazaniem ze to endomenda...

@Kwiatuszekk23 mam nadzieję że Twój M zmieni nastawienie a Ty szybko odzyskasz siły
@marzycielka81 dobrze że jest diagnoza i plan. Jesli in vitro daje szanse i możecie sobie na nie pozwolić trzeba próbować!!
@bertha teoretycznie mogłabym zacząć testowanie ale jakoś się nie spieszę. Leki z rozpędu wprowadziłam już. :)

@bertha u mnie tez laporoskopia ani nikt niestwierdzil endometriozy. Sprobuje pojsc i wyprosic te badania. Zawsze kasa w kieszeni. Ja mam chlamydie dna ale nie wiem czy to metoda pcr

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 Ja też badania robiłam w medicover i się przyznałam , że mam problemy z płodnością i poronieniami dostałam skierowanie na badania dużo zrobiłam za darmoche. Wiesz ja też miałam Ciny w cytologia kolposkopię i konizację mnie nie badali hpv a Zosia jest trzymam kciuki.

@Kwiatuszekk23 masz super córeczkę kopnij m w dupkę przyda się tylko mocno.
A tak poważnie przykro mi bardzo mam nadzieję , że jednak mąż się ogarnie.

Ja troszkę milczałam bo miałam całą buzię wysypaną byłam w ciągu 1,5 tygodnia u 4 dermatologow. Temat chyba opanowany w miarę teraz testy alergiczne ale podejrzewamy uwaga seler także wesoło.

@marzycielka81 Ja też badania robiłam w medicover i się przyznałam , że mam problemy z płodnością i poronieniami dostałam skierowanie na badania dużo zrobiłam za darmoche. Wiesz ja też miałam Ciny w cytologia kolposkopię i konizację mnie nie badali hpv a Zosia jest trzymam kciuki.

@Kwiatuszekk23 masz super córeczkę kopnij m w dupkę przyda się tylko mocno.
A tak poważnie przykro mi bardzo mam nadzieję , że jednak mąż się ogarnie.

Ja troszkę milczałam bo miałam całą buzię wysypaną byłam w ciągu 1,5 tygodnia u 4 dermatologow. Temat chyba opanowany w miarę teraz testy alergiczne ale podejrzewamy uwaga seler także wesoło.

Chyba wywołałam cię myślami.

Chyba tak :D :) jak kochana się czujesz? Jak oczy ?? ja wyglądąłam do wczoraj jak Shrek w sumie on ładniejszy cała w kropeczki czerwone i do tego rumień załamanie prawie przechodziłam.

reklama
Do góry