reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Cholerka.. strasznie mi przykro :( trzymaj się :*

Nie komentował mi hormonów w sumie..

Szczescie1986, ty się tym nie stresuj bo ty szczepień nie będziesz miała :)

Tak, badania wszystkie na własny koszt. Ewentualnie jeśli masz z pracy jakiś pakiet w medicover czy luxmed to możesz spróbować namówić tam gina żeby cześć ci zlecił. Mi się udało tak zrobić większość badań.

A co to znaczy ze wszystko tam pływa?? Nie rozumiem tego sformułowania. Co w lewym jajniku się dzieje? Brak pęcherzyków antralnych tak?

@iveo, ty jakoś nie testujesz teraz?

My z Marshia najpierw musimy wypić magiczna kawkę wspólna która daje szczęście (przyszły tydzień) i potem testy ;)
To trochę mnie uspokoiłas :D czekam na wiadomośc od Pasnika czy robic te Ana2

Ostatnia edycja:
@bertha mam wg niego endometrioze. Lewy jajnik nie pracuje i nie wytworzy pecherzyka. Mam pakiet z Lyxmed to sprobuje sie zapisac i mowic, ze podchodze do in vitro? A te wymaxy tez Ci zrobili z pakietu?

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam w medicover. Powiedziałam wprost ze podchodzę do in vitro i tu mam listę badań do zrobienia. Generalnie odpowiedział mi ze oni nie leczą niepłodności ale zapyta kierownika.. wrócił i mi zlecił wszystko, razem z wymazami. Aczkolwiek w medicover nie robili chlamydii odpowiednia metoda co nOvum wymagało (met. Pcr) i byloby niby ok ale po prostu krócej ważne jest to akurat badanie w tej innej metodzie i już było moje badanie nieważne. Ale na wizycie startowej Lewy mi pobrał ten wymaz i ok.

Wiesz co, ja wg Lewego tez mam endometriozę. Ale ja się z ta opinia nie zgadzam. Żaden inny lekarz tego nie potwierdził. Laparo tez nie. Ginekolog-onkolog tez nie - powiedziała ze wg niego to ze mam płyn w zatoce douglasa (wg Lewego to oznacza endomende) nie jest wcale wskazaniem ze to endomenda...

@Kwiatuszekk23 mam nadzieję że Twój M zmieni nastawienie a Ty szybko odzyskasz siły
@marzycielka81 dobrze że jest diagnoza i plan. Jesli in vitro daje szanse i możecie sobie na nie pozwolić trzeba próbować!!
@bertha teoretycznie mogłabym zacząć testowanie ale jakoś się nie spieszę. Leki z rozpędu wprowadziłam już. :)

@bertha u mnie tez laporoskopia ani nikt niestwierdzil endometriozy. Sprobuje pojsc i wyprosic te badania. Zawsze kasa w kieszeni. Ja mam chlamydie dna ale nie wiem czy to metoda pcr

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 Ja też badania robiłam w medicover i się przyznałam , że mam problemy z płodnością i poronieniami dostałam skierowanie na badania dużo zrobiłam za darmoche. Wiesz ja też miałam Ciny w cytologia kolposkopię i konizację mnie nie badali hpv a Zosia jest trzymam kciuki.

@Kwiatuszekk23 masz super córeczkę kopnij m w dupkę przyda się tylko mocno.
A tak poważnie przykro mi bardzo mam nadzieję , że jednak mąż się ogarnie.

Ja troszkę milczałam bo miałam całą buzię wysypaną byłam w ciągu 1,5 tygodnia u 4 dermatologow. Temat chyba opanowany w miarę teraz testy alergiczne ale podejrzewamy uwaga seler także wesoło.

@marzycielka81 Ja też badania robiłam w medicover i się przyznałam , że mam problemy z płodnością i poronieniami dostałam skierowanie na badania dużo zrobiłam za darmoche. Wiesz ja też miałam Ciny w cytologia kolposkopię i konizację mnie nie badali hpv a Zosia jest trzymam kciuki.

@Kwiatuszekk23 masz super córeczkę kopnij m w dupkę przyda się tylko mocno.
A tak poważnie przykro mi bardzo mam nadzieję , że jednak mąż się ogarnie.

Ja troszkę milczałam bo miałam całą buzię wysypaną byłam w ciągu 1,5 tygodnia u 4 dermatologow. Temat chyba opanowany w miarę teraz testy alergiczne ale podejrzewamy uwaga seler także wesoło.

Chyba wywołałam cię myślami.

Chyba tak :D :) jak kochana się czujesz? Jak oczy ?? ja wyglądąłam do wczoraj jak Shrek w sumie on ładniejszy cała w kropeczki czerwone i do tego rumień załamanie prawie przechodziłam.

reklama
Do góry