reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pisze co u nas :) nie nadrobie Was, nie ma szans...
Wyszlysmy w środę do domku :)
Ale ja padam... mam zespol popunkcyjny. Leb oczy i uszy to mi idzie rozwalić :( mam lezec na wznak, nie podnosić się, pic kawę i brac przeciwbólowe. Tylko jak przy 3 dzieci mam to zrobic? M w ogole tego nie rozumie. Wazniejsza jest budowa, jak pojechal o 9 to do tej pory go nie ma!!! A ja rycze z bolu. Nie karmię piersią bo mala na lezaco nie chwyci moich płaskich brodawek, odciagac tez nie mam jak bo nie usiade, nie dam rady... do tego Madzia jest przyzolcona i nie chce jesc! Spadla z wagi. Jak na złość nie ma słońca!!! Jest ospsla, pociagnie troche butelki i spi, musze z 40 min cos kombinowac, żeby cokolwiek zjadla. Najbardziej mi szkoda piersi. Ale na prawde, nie dam rady.
Przepraszam, ze Wam smece, ale musialam się komus wygadac...

reklama
@Kwiatuszekk23 strasznie mi przykro, ze m w ogole niepomocny :(.Kochana wiem, ze to może źle zabrzmi.... Ale skoro nie działa rozmowa, to wykrzycz i wyplacz jemu to co napisałaś nam. Może postawiony pod ścianą się ogarnie i zrozumie, ze dawalaś sobie sama radę z 2 dzieci i brzuchem jak byłaś na chodzie, ale z 3 na leżąco ni chu chu nie da rady ogarnąć :(
Po pobraniu płynu mózgowo-rdzeniowego miałam te same bóle :( Także wiem o czym mówisz, mogłam tylko leżeć na wznak :/. Nie miałam bandy do ogarnięcia, a i tak wydawało mi się wtedy, ze mi było ciężko.... trzymam kciuki, żeby jak najszybciej minęło ♥️

Ostatnia edycja:
Dziewczyny potrzebuję porady. Mam mutację hetero C677T . Biorę metylowane b12 kwas foliowy i b6. Przed badaniem przez tydzień nie brałam nic i wyszła mi homocysteina 15. Podpowiedzcie jakimi dawkami to najlepiej zbić ?
Ja miałam też powyżej 15. Bralam Bcomplex z metafolina z Douglas Laboratorie, jadłam dużo buraków i przeszłam na dietę bezglutenowa. Zbilansowana do 4

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kwiatuszekk23 Kwiatuszku nasz kochany. Jeśli chodzi o karmienie-dziecko ma być najedzone(no chyba że samo nie ma apetytu)-i nie ważne czy z Twojego cycka, czy z butelki:) Także wiem,ze Ci przykro-ale trudno. Znam te ból i niemoc,ale nie myśl nic złego proszę. Tego bólu głowy nie znam i mogę go sobie tylko wyobrazić. Widziałam jak moja siostra cierpi po pobraniu płynu-tak jak u @marshia ...i masakra tak mi jej szkoda było. Co do męża...ehhh nakop mu do dupy. Jak wylądujesz w szpitalu ze zmęczenia, to jak mu "spadnie"opieka nad trójcą, to może się obudzi...Czego Ci nie życzę,ale przynajmniej byś odpoczęła troszkę;) Przepraszam jeśli uraziłam..ale tak z przymróżeniem oka piszę...

@Kwiatuszekk23, moja też miała żółtaczkę i przez to była ospała, nie chciała jesc, nawet moczu nie oddawała tylko sama cegiełka była. Tylko, że nas zostawili w szpitalu na szczęście. Podczas karmienia, smyrałam pod żuchwą lub ciągnęłam za ucho

Kwiatuszek szybkiego powrotu do zdrowia.

Kochane sprawa wyglada tak. W nastepnym cyklu wizyta w 10 dniu i jesli bedzie wszystko ok podejscia do procedury in vitro.

@bertha te badanie wszystkie to musze na swoj koszt do procedury?

Mialam badanie kolponoskopowe. I na pewno mam hpv. Mam mikro zmiany. Dziury po nadzerkach. Dostalam jakis globulki na odbudowe i tzn, ze zarazam meza :-( co do mojego usg to: wszystko tam plywa. Lewy jajnik totalne dno. Prawy lepiej ale widok torbielowaty. Na naturalna ciaze zero szans.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje dziewczyny! Chociaż Wy mnie rozumiecie. Najbardziej mi szkoda Oliwii. Biedna zajmuje sie Adamem, pomaga mi przy Madzi, wiecie dzis zrobila mi biedna śniadanie! Poprosila babcie, zeby jej zrobila herbatę i biedna przyniosla mi taką wrzącą do sypialni. Az się poplakalam z tej bezsilności. Kanapki jak mogła posmarowala mi maslem, masla bylo wiecej niz chleba :p ale przynajmniej coś zjadlam.
Moj M to ciezki temat. I wcale nie urazilyscie mnie tym co napisalyscie bo sama tak o nim mysle. Dzwonilam do poloznej, powiedziala ze gdyby sie dlugo utrzymywalo zawsze moge wrocic do szpitala. Na,razie biore co 4h paracetamol i ketonal.
Kas u nas na,szczęście Madzia sie moczy, kolor jest normalny. Nas tak na prawde wypuscili po 2,5 dobie. Stwierdzili, ze jestem wielorodka i sobie poradzę (wielorodka, w zyciu bym nie pomyslala, że ktos mnie kiedyś tak nazwie)

Do góry