reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 i tu masz winowajce. Lh jest za wysokie i blokuje owulacje. Wy sie staracie a cialo przeszkadza. To trzeba bedzie naprawoc. Prawdopodobnie prolaktyna bedzie za wysoka

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 - stosunek 1,50. Nie jest tak źle moim zdaniem ;) Idealnie jest chyba stosunek około 1, a więc nie jest to wiele przekroczone... Dzięki i trzymam kciuki za Twoją wizytę u Lewandowskiego! Daj znać, co Ci powie :*

Nie ja mam ziarnisty miano 1:160.mam ana 1 i ana2 i ana 3 dodatnie a i tak mialam szczepionki u dr Pasnika.
Liczy sie miano i lekarz ocenia czy mozna sie szczepic u mnie tak zadecydowal.
Powiedz mi czy jestes już po szczepieniach? Jak to się odbywa pytam bo mieszkam za granica i u nas tego czegoś nir ma,ale oczywiście jestem po wizycie u Pasnika i czekam na wynniki

Powiedz mi czy jestes już po szczepieniach? Jak to się odbywa pytam bo mieszkam za granica i u nas tego czegoś nir ma,ale oczywiście jestem po wizycie u Pasnika i czekam na wynniki
Tez mieszkam zagranica.jestem po 3 szczepionkach limfocytami szczepionki pullowane.obecnie etap staran o ciaze.jezeli sie uda zajsc to doszczepienie w ciazy 6-7tydz.Szczepionki wazne chyba do pol roku

reklama
Tez mieszkam zagranica.jestem po 3 szczepionkach limfocytami szczepionki pullowane.obecnie etap staran o ciaze.jezeli sie uda zajsc to doszczepienie w ciazy 6-7tydz.Szczepionki wazne chyba do pol roku
Jak to u ciebie się odbywa będąc za granica ? Jak ty to łączysz pytam bo masa ze mnie ,a może i ja to będę miała?!;) A gdzie za granicy?i gdzie robiłaś immunologie?

Do góry