reklama
@marzycielka81 i tu masz winowajce. Lh jest za wysokie i blokuje owulacje. Wy sie staracie a cialo przeszkadza. To trzeba bedzie naprawoc. Prawdopodobnie prolaktyna bedzie za wysoka
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Marthi
Fanka BB :)
@marzycielka81 - stosunek 1,50. Nie jest tak źle moim zdaniem Idealnie jest chyba stosunek około 1, a więc nie jest to wiele przekroczone... Dzięki i trzymam kciuki za Twoją wizytę u Lewandowskiego! Daj znać, co Ci powie :*
Nadja_n
Nie ja mam ziarnisty miano 1:160.mam ana 1 i ana2 i ana 3 dodatnie a i tak mialam szczepionki u dr Pasnika.A mialas plamisty ? Ja za bardzo nie wiem czy to dobrze
Liczy sie miano i lekarz ocenia czy mozna sie szczepic u mnie tak zadecydowal.
marshia
Dziewczyny mam kolejny wynnik LCT i 0,12U/ml czy to dobrze ?
Dodatni jest od 0,30 dopiero. Wiec ok. Jakby coś będziesz mogła być szczepiona limfocytami partnera.
@marzycielka81 kciuki za wizytę u Lewego. Czekamy co powie.
Szczescie1986
Powiedz mi czy jestes już po szczepieniach? Jak to się odbywa pytam bo mieszkam za granica i u nas tego czegoś nir ma,ale oczywiście jestem po wizycie u Pasnika i czekam na wynnikiNie ja mam ziarnisty miano 1:160.mam ana 1 i ana2 i ana 3 dodatnie a i tak mialam szczepionki u dr Pasnika.
Liczy sie miano i lekarz ocenia czy mozna sie szczepic u mnie tak zadecydowal.
Szczescie1986
Dziewczyny powiedzcie mi dokładnie czy te szczepienia coś daja od czego są itd? Jestem zielona,a Pasnik jeszcze nic mi nie mówił o nichDodatni jest od 0,30 dopiero. Wiec ok. Jakby coś będziesz mogła być szczepiona limfocytami partnera.
@marzycielka81 kciuki za wizytę u Lewego. Czekamy co powie.
Nadja_n
Tez mieszkam zagranica.jestem po 3 szczepionkach limfocytami szczepionki pullowane.obecnie etap staran o ciaze.jezeli sie uda zajsc to doszczepienie w ciazy 6-7tydz.Szczepionki wazne chyba do pol rokuPowiedz mi czy jestes już po szczepieniach? Jak to się odbywa pytam bo mieszkam za granica i u nas tego czegoś nir ma,ale oczywiście jestem po wizycie u Pasnika i czekam na wynniki
reklama
Szczescie1986
Jak to u ciebie się odbywa będąc za granica ? Jak ty to łączysz pytam bo masa ze mnie ,a może i ja to będę miała?! A gdzie za granicy?i gdzie robiłaś immunologie?Tez mieszkam zagranica.jestem po 3 szczepionkach limfocytami szczepionki pullowane.obecnie etap staran o ciaze.jezeli sie uda zajsc to doszczepienie w ciazy 6-7tydz.Szczepionki wazne chyba do pol roku
Podziel się: