reklama
burczuś
Fanka BB :)
@8Ania8 dziewczyny zbijały na pewno burakami pod każdą postacią.
A ja wogóle nie wiem dziewczyny o jakich stosunkach Wy piszecie. Nie znam tego badania:/
@marzycielka81 ja też zaciskam kciukasy za wizytę
A ja wogóle nie wiem dziewczyny o jakich stosunkach Wy piszecie. Nie znam tego badania:/
8Ania8
Same buraki na pewno nie pomogą Na pewno potrzebna jest suplementacja, tylko nie wiem jakie dawki.@8Ania8 dziewczyny zbijały na pewno burakami pod każdą postacią.
Nadja_n
Berlin.badania robilam czesciowo tu a czesciowo w Polsce.te do szczepien zlecil Pasnik ale mialam tez pokazna teczke z niemiec z badaniami.Jak to u ciebie się odbywa będąc za granica ? Jak ty to łączysz pytam bo masa ze mnie ,a może i ja to będę miała?! A gdzie za granicy?i gdzie robiłaś immunologie?
burczuś
No na pewno nie. Myślałam,ze pytasz, oprócz metylowanych form witamin B. Jest jeszcze coś takiego jak modulator homocysteiny z Solgara.Same buraki na pewno nie pomogą Na pewno potrzebna jest suplementacja, tylko nie wiem jakie dawki.
marshia
Dziewczyny potrzebuję porady. Mam mutację hetero C677T . Biorę metylowane b12 kwas foliowy i b6. Przed badaniem przez tydzień nie brałam nic i wyszła mi homocysteina 15. Podpowiedzcie jakimi dawkami to najlepiej zbić ?
Ja zaczynałam z poziomu 8,98 i brałam: 0,4 folianu 1x1, 1000 b12 1x1, 25 b6 1x2.
Po miesiącu było 6,8 i potem już ani razu nie badałam.
W międzyczasie zbadałam b12, mislam 999, wiec biorę teraz co 2 dni.
Ostatnia edycja:
Szczescie1986
A szczepienia robisz w Polsce??Berlin.badania robilam czesciowo tu a czesciowo w Polsce.te do szczepien zlecil Pasnik ale mialam tez pokazna teczke z niemiec z badaniami.
Nadja_n
W Lodzi u dr.PasnikaA szczepienia robisz w Polsce??
reklama
Szczescie1986
Czyli co jaki czas przylatujesz na szczepienia? Czy tych szczepień nie można wziasc i u siebie w szpitalu poprosić o ich podanie?W Lodzi u dr.Pasnika
Podziel się: