reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kruszka - ale piękny prezent pod choinkę:) Gratuluję kochana . Rośnijcie zdrowo.
Alusia - mmmmhh piękne wieści. Jaki dzidziuś już duży.
Ewai Iris - rośnijcie w siłę i w masę:)
Gogac - Ty już chyba z górki odliczasz??? Imię wybrane?
Kiedy zaczynasz kompletować wyprawkę?

Ale nam się ciężarowo na forum zrobiło, i dobrze dajecie mi dużo nadziei :tak:

joanna - no to zaliczaj te ostatnie wizyty i do dzieła.. już zaciskam &&& za owocne

Misiejku - pisz więcej co u Ciebie i Jaśka. Może jakieś zdjątko??? dla cioć?

Pozdrawiam mocno.

Kruszka super, ale niespodzianka, będzie dobrze!
Iris czy jakiś lekarz wypowiedział się a temat niskiego estradiolu? Mój był niski a w ciąże zachodziłam, myślę że może jajeczka były słabej jakości?
Alusia buziaczki, super rozmiary ma nasza panna:)

Lekarz z Gamety twierdził ze estradiol powinien byc ok 200 na dojrzałe jajeczko. Przy stymulacji było wszystko ok. Poziom estradiolu był odpowiedni a jajeczka i tak były niedojrzałe lub przejrzale. Za bardzo odpowiedzi na ten temat dlaczego tak jest nie dostałam.
Gdzieś pozniej na medlinie w amerykanskim czasopiśmie naukowym znalazłam publikacje powiazujaca niedojrzalisc komórek i braki w wit D. Chwycilam się tej info jak deski ratunku i chyba cos w mojej glowie i ciele drgnelo.

dziewczyny jak sądzicie czy histero mogła zaburzyć mój cykl? coś jest na rzeczy tylko boje sie sprawdzic co.. we wtorek powinnam mieć okres a mam go jak w zegarku. Niby nic nie powinno być a mimo to testu się boje :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry