reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo - próbowałam znalezc na telefonie te badania ale to nie jest to co załączam prawda?

1521099662-1d8c392ca509019d-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Marthi to badanie co pokazujesz to same zakrzepowe sa. P lozyskowe to APA utrudniaja tworzenie lozyska czyli zarodek zle odzywiony i nie rośnie. Tak se tlumacze na chlopski rozum. Na to sa szczepienia albo chyba tez immunosupresja czyli np steryd albo inne leki np azatiopryna?? Nie wiem czy @Maciejka 78 nie brała

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem dziewczynki, miałam rekolekcje i zrobiłam wolne od internetu :)

A więc tak, clexane brałam od testu. A encorton przed owu dlatego ze obie straty byly bardzo wczesne. Nigdy nie było zarodka a pęcherzyki i beta za małe do wieku ciazy. Oba poronienia byly dokładnie identyczne, w tym samym dniu cyklu

@Marthi badalam i mam te p ciala. @kas90 bo faktycznie clexane od testu mialas tylko u Ciebie test bardzo wczesnie wyszedl. Dla mnie 22 dc to po owu jest [emoji2]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@iveo - i co Ci lekarze powiedzieli o tych p.ciałach? Że co masz na nie brać?

U mnie 22 dc to też zazwyczaj 1-2 dni po owu :D masakra, mam takie długie te cykle :O

@iveo - tak tak, napisałaś wyżej czytałam to, ale było tez napisane: "steryd albo inne leki np azatiopryna" i nie byłam pewna czy to drugie też będziesz brać. ;) Rozumiem, że szczepienia masz już za sobą? a miałaś już do tej pory w którejś ciąży steryd wdrożony i clexane?

reklama
Do góry