reklama
marshia
Fanka BB :)
@iveo a podrzuć plis link a'propos tego PAI1, co napisałaś wyżej
Paśnik jeszcze nawrt podczas ostatniej wizyty mówił, ze właśnie przy paju to dopiero od testu, wczesnuej nie trzeba
Ps. APA tez nie badałam. Paśnik powiedział, ze na p/ciała i tak steryd, wiec nie muszę drążyć głębiej. Ale to pewnie wynika z faktu, ze te moje straty na innym etapie niż Wasze :/.
Paśnik jeszcze nawrt podczas ostatniej wizyty mówił, ze właśnie przy paju to dopiero od testu, wczesnuej nie trzeba
Ps. APA tez nie badałam. Paśnik powiedział, ze na p/ciała i tak steryd, wiec nie muszę drążyć głębiej. Ale to pewnie wynika z faktu, ze te moje straty na innym etapie niż Wasze :/.
Ostatnia edycja:
czarna_mala
Helou, mam wynik bety. Możecie puścić kciuki nie tym razem <0.1
Myślę o naturalnym staraniu z taką kombinacją jak @marshia (słownik mi zmienia cały czas na "Marysia" [emoji23]). Nie podchodzę do kolejnego crio, bo nie czuję się dobrze psychicznie, wykończył mnie ten ostatni cykl. @Marshia jaki masz wynik estradiolu na początku cyklu i prolaktyny?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Myślę o naturalnym staraniu z taką kombinacją jak @marshia (słownik mi zmienia cały czas na "Marysia" [emoji23]). Nie podchodzę do kolejnego crio, bo nie czuję się dobrze psychicznie, wykończył mnie ten ostatni cykl. @Marshia jaki masz wynik estradiolu na początku cyklu i prolaktyny?
Marthi
@iveo - dzięki za doprecyzowanie.
@marshia - Paśnik, np. mojej znajomej też nie kazał badać APA, a ona miała straty podobne do mnie i iveo - zarodki, serduszka a potem obumierały. Na to mówił jej, że jest steryd i to badanie tego nic nie zmieni, jeśli ma się steryd to on zabezpiecza.
@czarna_mala - znam ten ból.... ale pomyśl - kolejny cykl i staramy się dalej ;* trzymaj się ciepło.
@marshia - Paśnik, np. mojej znajomej też nie kazał badać APA, a ona miała straty podobne do mnie i iveo - zarodki, serduszka a potem obumierały. Na to mówił jej, że jest steryd i to badanie tego nic nie zmieni, jeśli ma się steryd to on zabezpiecza.
@czarna_mala - znam ten ból.... ale pomyśl - kolejny cykl i staramy się dalej ;* trzymaj się ciepło.
marshia
Kurczę @czarna_mala no nie chcę w to wierzyć Tak strasznie mi przykro, bo tak długo czekałaś
U mnie teraz cały cykl wyglądał tak:
3-7 dc 1x1 lametta
7 dc wlew z accofilu
13 dc ovitrelle (wyhodowałam tylko 1 pęchola, pewnie przez zblokowanie przez accofil, bo zawsze po stymulacji miakam 2-3 pecherzyki)
15 dc owu
16 dc 2x1 dupek + steryd.
Nie badałam estradiolu. 2 mies temu w 4 dc prolaktynę miałam 11,11.
3-7 dc 1x1 lametta
7 dc wlew z accofilu
13 dc ovitrelle (wyhodowałam tylko 1 pęchola, pewnie przez zblokowanie przez accofil, bo zawsze po stymulacji miakam 2-3 pecherzyki)
15 dc owu
czarna_mala
Ten miesiąc odpuszczę mojej wątrobie, ale od kolejnego cyklu muszę znowu wstać [emoji17] pytam o prl i estradiol, bo okazuje się że wysoka prl ma związek z obniżaniem estradiolu a niski estradiol to małe endo i kółko się zamyka więc może nie u Ciebie ale u mnie ta teoria się sprawdzi, bo ja mam prl 22 (przy normie do 23) i estradiol <5 (jest to norma menopauzalna), oba wyniki są z 3dc [emoji58]Kurczę @czarna_mala no nie chcę w to wierzyć Tak strasznie mi przykro, bo tak długo czekałaś
3-7 dc 1x1 lametta
7 dc wlew z accofilu
15 dc owu
burczuś
@czarna_mala a jaka prolaktyna po obciazeniu i stosunek fsh do lh?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Nadja_n
Hej ja mam typ swiecenia zarnisty i mialam 3 szczepionki juz teraz probuje zajsc i jak sie uda doszczepianie.Jakie to szczepienia? Czy przy dodatnim bo mam takie same i do tego plamiste?
Podziel się: