reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi jestem po szczepieniach teraz mam steryd i clexane w ciazy wcześniej mialam steryd i acard nigdy clexanu

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iveo a podrzuć plis link a'propos tego PAI1, co napisałaś wyżej :)
Paśnik jeszcze nawrt podczas ostatniej wizyty mówił, ze właśnie przy paju to dopiero od testu, wczesnuej nie trzeba :mad:
Ps. APA tez nie badałam. Paśnik powiedział, ze na p/ciała i tak steryd, wiec nie muszę drążyć głębiej. Ale to pewnie wynika z faktu, ze te moje straty na innym etapie niż Wasze :/.

Ostatnia edycja:
Helou, mam wynik bety. Możecie puścić kciuki :( nie tym razem :( <0.1
Myślę o naturalnym staraniu z taką kombinacją jak @marshia (słownik mi zmienia cały czas na "Marysia" [emoji23]). Nie podchodzę do kolejnego crio, bo nie czuję się dobrze psychicznie, wykończył mnie ten ostatni cykl. @Marshia jaki masz wynik estradiolu na początku cyklu i prolaktyny?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@iveo - dzięki za doprecyzowanie.

@marshia - Paśnik, np. mojej znajomej też nie kazał badać APA, a ona miała straty podobne do mnie i iveo - zarodki, serduszka a potem obumierały. Na to mówił jej, że jest steryd i to badanie tego nic nie zmieni, jeśli ma się steryd to on zabezpiecza.

@czarna_mala - znam ten ból.... :( ale pomyśl - kolejny cykl i staramy się dalej ;* trzymaj się ciepło.

@marshia ja czytam o mutacji na stronie badania prenatalne tylko ze tam pisze tylko ze utrudnia zagniezdzanie to ja po swojemu poprawiam przeplywy zeby ulatwic[emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę :( @czarna_mala no nie chcę w to wierzyć :( Tak strasznie mi przykro, bo tak długo czekałaś :(
U mnie teraz cały cykl wyglądał tak:
3-7 dc 1x1 lametta
7 dc wlew z accofilu
13 dc ovitrelle (wyhodowałam tylko 1 pęchola, pewnie przez zblokowanie przez accofil, bo zawsze po stymulacji miakam 2-3 pecherzyki)
15 dc owu
16 dc 2x1 dupek + steryd.
Nie badałam estradiolu. 2 mies temu w 4 dc prolaktynę miałam 11,11.

Kurczę :( @czarna_mala no nie chcę w to wierzyć :( Tak strasznie mi przykro, bo tak długo czekałaś :(
U mnie teraz cały cykl wyglądał tak:
3-7 dc 1x1 lametta
7 dc wlew z accofilu
13 dc ovitrelle (wyhodowałam tylko 1 pęchola, pewnie przez zblokowanie przez accofil, bo zawsze po stymulacji miakam 2-3 pecherzyki)
15 dc owu
16 dc 2x1 dupek + steryd.
Nie badałam estradiolu. 2 mies temu w 4 dc prolaktynę miałam 11,11.
Ten miesiąc odpuszczę mojej wątrobie, ale od kolejnego cyklu muszę znowu wstać [emoji17] pytam o prl i estradiol, bo okazuje się że wysoka prl ma związek z obniżaniem estradiolu ;) a niski estradiol to małe endo i kółko się zamyka :) więc może nie u Ciebie ale u mnie ta teoria się sprawdzi, bo ja mam prl 22 (przy normie do 23) i estradiol <5 (jest to norma menopauzalna), oba wyniki są z 3dc [emoji58]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry