reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi jestem po szczepieniach teraz mam steryd i clexane w ciazy wcześniej mialam steryd i acard nigdy clexanu

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iveo a podrzuć plis link a'propos tego PAI1, co napisałaś wyżej :)
Paśnik jeszcze nawrt podczas ostatniej wizyty mówił, ze właśnie przy paju to dopiero od testu, wczesnuej nie trzeba :mad:
Ps. APA tez nie badałam. Paśnik powiedział, ze na p/ciała i tak steryd, wiec nie muszę drążyć głębiej. Ale to pewnie wynika z faktu, ze te moje straty na innym etapie niż Wasze :/.

Ostatnia edycja:
Helou, mam wynik bety. Możecie puścić kciuki :( nie tym razem :( <0.1
Myślę o naturalnym staraniu z taką kombinacją jak @marshia (słownik mi zmienia cały czas na "Marysia" [emoji23]). Nie podchodzę do kolejnego crio, bo nie czuję się dobrze psychicznie, wykończył mnie ten ostatni cykl. @Marshia jaki masz wynik estradiolu na początku cyklu i prolaktyny?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@iveo - dzięki za doprecyzowanie.

@marshia - Paśnik, np. mojej znajomej też nie kazał badać APA, a ona miała straty podobne do mnie i iveo - zarodki, serduszka a potem obumierały. Na to mówił jej, że jest steryd i to badanie tego nic nie zmieni, jeśli ma się steryd to on zabezpiecza.

@czarna_mala - znam ten ból.... :( ale pomyśl - kolejny cykl i staramy się dalej ;* trzymaj się ciepło.

@marshia ja czytam o mutacji na stronie badania prenatalne tylko ze tam pisze tylko ze utrudnia zagniezdzanie to ja po swojemu poprawiam przeplywy zeby ulatwic[emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurczę :( @czarna_mala no nie chcę w to wierzyć :( Tak strasznie mi przykro, bo tak długo czekałaś :(
U mnie teraz cały cykl wyglądał tak:
3-7 dc 1x1 lametta
7 dc wlew z accofilu
13 dc ovitrelle (wyhodowałam tylko 1 pęchola, pewnie przez zblokowanie przez accofil, bo zawsze po stymulacji miakam 2-3 pecherzyki)
15 dc owu
16 dc 2x1 dupek + steryd.
Nie badałam estradiolu. 2 mies temu w 4 dc prolaktynę miałam 11,11.

Kurczę :( @czarna_mala no nie chcę w to wierzyć :( Tak strasznie mi przykro, bo tak długo czekałaś :(
U mnie teraz cały cykl wyglądał tak:
3-7 dc 1x1 lametta
7 dc wlew z accofilu
13 dc ovitrelle (wyhodowałam tylko 1 pęchola, pewnie przez zblokowanie przez accofil, bo zawsze po stymulacji miakam 2-3 pecherzyki)
15 dc owu
16 dc 2x1 dupek + steryd.
Nie badałam estradiolu. 2 mies temu w 4 dc prolaktynę miałam 11,11.
Ten miesiąc odpuszczę mojej wątrobie, ale od kolejnego cyklu muszę znowu wstać [emoji17] pytam o prl i estradiol, bo okazuje się że wysoka prl ma związek z obniżaniem estradiolu ;) a niski estradiol to małe endo i kółko się zamyka :) więc może nie u Ciebie ale u mnie ta teoria się sprawdzi, bo ja mam prl 22 (przy normie do 23) i estradiol <5 (jest to norma menopauzalna), oba wyniki są z 3dc [emoji58]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry