Szczescie1986
Fanka BB :)
Ale te ANA ma dodatnie i to już chyba dupa i te cytokiny i współczynniki nie ładne coś są może dlatego zawsze u mnie klapa po transferze?Zrobiłam Edit na gorze doczytaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale te ANA ma dodatnie i to już chyba dupa i te cytokiny i współczynniki nie ładne coś są może dlatego zawsze u mnie klapa po transferze?Zrobiłam Edit na gorze doczytaj
Dziewczyny czy któraś może mi rozszyfrować moje wyniki?bo mysle,ze coś nie tak jest
O matko już mam cykora ,ale mniej więcej wiem co oznaczają już te skróty uff krzepliwość może być spowodowana ze chorowałam na zapalenie osierdza sercowego oby ta cholerna grupa nie narobiła mi ambarasu tam na dole dziekuje ci slicznieMasz CBA godny pozazdroszczenia. Ten stosunek co masz 0.2 to właśnie jest idealna wartość. Powinna dla staraczek być 0.1-0.5. To jest najważniejszy wynik w tym badaniu na który zwraca uwagę Paśnik. Il10 wysokie, super, on chroni zarodek.
W imk jedyne do czego można się doczepić to stosunek cd4/cd8 =2,5. Powinno być ok 1.
Nk piękne.
PC antyfosfolipidowe podwyższone wiec coś z krzepliwością się dzieje.
Tyle ode mnie
Oho to mogą być szczepienia jeszcze ?Dziewczyny @olaa90 @Szczescie1986 ja pamietam ze wielokrotnie wspominano na tym forum ze dodatnie ana sa przeciwwskazaniem do szczepien. Ale takie wyzsze ana bo 1:160 albo 1:320 to praktycznie ujemny.potwierdzi ktos?
[emoji50] to mogą być szczepienia jeszcze ?