reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł ja tez mialam i swietnie zastrzyki sie robily. Po czasem mocno piecze. Rozmasowywalam, choc mowia ze nie mozna. Wtedy mi sie since nie robily

@nagoczka pamietam...tylko cos maly w kosc mi daje to kiepsko sie odzywam

@magda1208 zwatpienia zawsze sa. Jednak wytrwaj, a wytrwalosc zostanie nagrodzona

@czarna_mala dzis nie testujesz? Ja kciukam za pakiecik babelkowy [emoji110][emoji703][emoji110][emoji703][emoji110]

@burczuś cos sie zmienilo w krakowie [emoji39]? Wycieczka sie udala?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@iveo mnie tez czasami pieklo, zauwazylam ze to zalezalo od tego jak gleboko wbijalam igle, im glebiej tym mniej szczypalo. Bo nie raz zdazalo mi sie za płytko i wtedy piekło.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł ta dziewczyna na filmie (nie wiem kto to) łapie sobie cienki fałdzik skórny a ja takiej grubosci faldu nie złapie bo mam sam tłuszczyk ale jak się w ten tłuszczyk wbijam to chyba ok nie?

@dżoł kciuki za naturalsy, albo IUI :)
@czarna_mala a jak się przelicza dpt na dpo. Który będziesz mieć w piątek? Duphaston Ci nie nakręca objawów? Ja to nawrt po Ovitrelle mam ciążowe objawy :p nie mówiąc już jak było do dodaniu duphastonu :D mój organizm zdesperowany i prwnie stąd te urojenia zawsze ;)
@Marthi to dziś winkujemy ;) @magda1208 kochana nie odpuszczaj! Tak daleko już jesteś, ze nie rezygnuj z bobofrutka. Masz zmęczenie materiału, za dużo na głowie, ale nie podejmuj ostatecznych decyzji w takich okolicznościach.
@iveo kciuki :)
@Maciejka78 jak krzywa? I pierwszy dzień w SR?

Ostatnia edycja:
Podczytuję Was z krzaków i mam pytanko [emoji4] niedługo ide na pierwsza wizytę do Immunologa i zastanawiam się co mnie czeka. Zapewne wywiad. I co dają jakieś podstawowy zestaw badań? One są z krwi? Czy później emek też będzie musi jeść robić?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

@reqiem no to nie znam:) Powiem ci jak było ze mną jak pojechałam do mojego immunologa.
zapytał co nas sprowadza, przeanalizował nasze wszystkie wyniki. Zlecił kolejne badania. wstępnie powiedział jaki ma na nas plan. Następnie, gdy wyniki już były, to zlecił badania mężowi pod szczepienia. A kolejny krok to szczepienia. Potem badania czy wspomogło to co miało wspomóc. Tyle.

@dżoł ta dziewczyna na filmie (nie wiem kto to) łapie sobie cienki fałdzik skórny a ja takiej grubosci faldu nie złapie bo mam sam tłuszczyk ale jak się w ten tłuszczyk wbijam to chyba ok nie?
Tak robisz dobrze. A ten filmik i chudziutki brzuszek to @kas90 :-D

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry