reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 strach bedzie ci towarzyszyl. A jednak nie mozesz mu sie poddac. Szyjka 3,9 jest dluga i stresowac sie bedziesz jak uslyszysz 2,5 lub 2 lub mniej. Do tego czasu szyjka jest dluga i nawet zmniejszanie sie jej po prostu bedzie sie wydarzac. Raz bedzie krotsza a raz dluzsza. Nie zmienisz tego. Brzuch... mnie skurcze nie odpuscily od poczatku ciazy i takie byly, ze nospa nie dawala rady. Czasem tak jest. Byle nie byly regularne. Dobrze, ze czuwasz i konsultujesz wszystko, co cie niepokoi. Staraj sie jednak zachowuwac w tym wszystkim spokoj dla dobra dziecka i zdrowka zycze. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] za dalszy pozytywny rozwoj. Bo on jest pozytywny kochana. Trudny, ale pozytywny i tak musisz o tym myslec. Moja gin nie pozwalala mi myslec o zlych rzeczach i zaszczepiala we mnie pozytywne myslenie, bo glowa duzo potrafi w ciele zmienic. I pamietaj, ze teraz walczysz o dobro dziecka i ono sie wydarza [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia kurka wodna.... peniam.... [emoji14] mam czas do wieczora na myślenie :confused: Na razie skłonna jestem odpuścić ten estrofem i zostać czy duphastonie. Alevprzez 12 h jeszcze mi się 24 razy zmieni zdanie :D
@matylda23 jak się czujesz? @matulkaa @Kwiatuszekk23 a co u Was?
Marshia po owu bierz Dupka, jeszcze lepsza jest Lutka jak masz :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja w cyklu staraczkowym miałam przepisywana luteine i duphaston.
Często tak się praktykuje :) ja mam uczulenie na Lutkę dowcipną, więc przepisywaną miałam podjęzykową. Teraz lekarz zrezygnował z niej, bo w ciąży mogę mieć od niej mdłości, więc biorę Duphaston i tego przebrzydłego Lutinusa (zaleca się jego branie po Ivf), przez którego kilka razy myślałam, że popuściłam siku...dziś założyłam podpaskę, bo wkładka nie dawała rady [emoji57]

@matylda23 trzymajcie się dziewczynki dzielnie - obie. Oby wszystko szybko i dobrze się skończyło &&.
@dżoasia no to mam nadzieję, ze accofil domaciczny zwiększył przynajmniej tą receptywność :) A wiesz coś na temat estrogenów po owulacji /punkcji ale na cyklach naturalnych? Mój gin twierdzi, ze teraz już nie mogę ich brać, bo nagły wzrost estrogenów teraz byłby nienaturalny. No i ze branie estrogenu te kilka dni do zagnieżdżenia nie spowoduje, ze ono urośnie. On obstawia, ze progesteron podgoni endo.
@Lili81 Ty chyba pytałaś do kogo chodzę na monitoringi. Do mojego kochanego lokalnego gina, który mnie wciąż "toleruje" na szczęście ;)
No to nie masz się co martwić na pewno dobrze obliczył czas podania zastrzyku. Myślałam że może Paśnik Ci źle obliczył lub robiłaś coś na własną rękę☺

reklama
Często tak się praktykuje :) ja mam uczulenie na Lutkę dowcipną, więc przepisywaną miałam podjęzykową. Teraz lekarz zrezygnował z niej, bo w ciąży mogę mieć od niej mdłości, więc biorę Duphaston i tego przebrzydłego Lutinusa (zaleca się jego branie po Ivf), przez którego kilka razy myślałam, że popuściłam siku...dziś założyłam podpaskę, bo wkładka nie dawała rady [emoji57]

Czarna, ja nie wiem czy to po lutinusie tak masz :D Ja przy 1 transferze go brałam ale nic mi nie ciekło (była cb z minimalnymi wartościami), przy drugim transferze zaczęło mi kapać dopiero od 3dpt a przy trzecim w sumie od dnia transferu, ale potem jak juz ciąża obumarła to przestało - więc u mnie ta woda to taka typowo ciążowa :D ;) też łażę z cienką podpaską zawsze :p
A gdzie Ty się leczysz? Nie kojarzę Twojej historii, które masz podejscie?

Do góry