reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@matylda23 strach bedzie ci towarzyszyl. A jednak nie mozesz mu sie poddac. Szyjka 3,9 jest dluga i stresowac sie bedziesz jak uslyszysz 2,5 lub 2 lub mniej. Do tego czasu szyjka jest dluga i nawet zmniejszanie sie jej po prostu bedzie sie wydarzac. Raz bedzie krotsza a raz dluzsza. Nie zmienisz tego. Brzuch... mnie skurcze nie odpuscily od poczatku ciazy i takie byly, ze nospa nie dawala rady. Czasem tak jest. Byle nie byly regularne. Dobrze, ze czuwasz i konsultujesz wszystko, co cie niepokoi. Staraj sie jednak zachowuwac w tym wszystkim spokoj dla dobra dziecka i zdrowka zycze. Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] za dalszy pozytywny rozwoj. Bo on jest pozytywny kochana. Trudny, ale pozytywny i tak musisz o tym myslec. Moja gin nie pozwalala mi myslec o zlych rzeczach i zaszczepiala we mnie pozytywne myslenie, bo glowa duzo potrafi w ciele zmienic. I pamietaj, ze teraz walczysz o dobro dziecka i ono sie wydarza [emoji8]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia kurka wodna.... peniam.... [emoji14] mam czas do wieczora na myślenie :confused: Na razie skłonna jestem odpuścić ten estrofem i zostać czy duphastonie. Alevprzez 12 h jeszcze mi się 24 razy zmieni zdanie :D
@matylda23 jak się czujesz? @matulkaa @Kwiatuszekk23 a co u Was?
Marshia po owu bierz Dupka, jeszcze lepsza jest Lutka jak masz :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja w cyklu staraczkowym miałam przepisywana luteine i duphaston.
Często tak się praktykuje :) ja mam uczulenie na Lutkę dowcipną, więc przepisywaną miałam podjęzykową. Teraz lekarz zrezygnował z niej, bo w ciąży mogę mieć od niej mdłości, więc biorę Duphaston i tego przebrzydłego Lutinusa (zaleca się jego branie po Ivf), przez którego kilka razy myślałam, że popuściłam siku...dziś założyłam podpaskę, bo wkładka nie dawała rady [emoji57]

@matylda23 trzymajcie się dziewczynki dzielnie - obie. Oby wszystko szybko i dobrze się skończyło &&.
@dżoasia no to mam nadzieję, ze accofil domaciczny zwiększył przynajmniej tą receptywność :) A wiesz coś na temat estrogenów po owulacji /punkcji ale na cyklach naturalnych? Mój gin twierdzi, ze teraz już nie mogę ich brać, bo nagły wzrost estrogenów teraz byłby nienaturalny. No i ze branie estrogenu te kilka dni do zagnieżdżenia nie spowoduje, ze ono urośnie. On obstawia, ze progesteron podgoni endo.
@Lili81 Ty chyba pytałaś do kogo chodzę na monitoringi. Do mojego kochanego lokalnego gina, który mnie wciąż "toleruje" na szczęście ;)
No to nie masz się co martwić na pewno dobrze obliczył czas podania zastrzyku. Myślałam że może Paśnik Ci źle obliczył lub robiłaś coś na własną rękę☺

reklama
Często tak się praktykuje :) ja mam uczulenie na Lutkę dowcipną, więc przepisywaną miałam podjęzykową. Teraz lekarz zrezygnował z niej, bo w ciąży mogę mieć od niej mdłości, więc biorę Duphaston i tego przebrzydłego Lutinusa (zaleca się jego branie po Ivf), przez którego kilka razy myślałam, że popuściłam siku...dziś założyłam podpaskę, bo wkładka nie dawała rady [emoji57]

Czarna, ja nie wiem czy to po lutinusie tak masz :D Ja przy 1 transferze go brałam ale nic mi nie ciekło (była cb z minimalnymi wartościami), przy drugim transferze zaczęło mi kapać dopiero od 3dpt a przy trzecim w sumie od dnia transferu, ale potem jak juz ciąża obumarła to przestało - więc u mnie ta woda to taka typowo ciążowa :D ;) też łażę z cienką podpaską zawsze :p
A gdzie Ty się leczysz? Nie kojarzę Twojej historii, które masz podejscie?

Do góry