reklama
bertha
Fanka BB :)
@Marthi chyba nie napiszę Ci wprost wyszlabym wtedy na baaaardzo perwersyjna dziewczyne
To ja przytoczę na te okazje kawał którego ostatnie słowo może coś wyjasni
Młode małżeństwo wstaje rano po nocy poślubnej i mąż idzie na zakupy śniadaniowe i pyta młodej żony ile bułek ma kupić. Żona tak się zastanawia i mówi zalotnie do męża:
- Kup kochanie tyle bułek ile razy to wczoraj zrobiliśmy..
Mąż zadowolony idzie do sklepu i mówi do ekspedientki:
- Poproszę dwie bułeczki, loda i kakao [emoji1]
Witam się i ja ♡
Szczególnie nowe dziewczyny potrzebujące po prostu wsparcia i zrozumienia zapraszam was na wątek pomocniczy odnośnie badań i leczenia stworzony wspólnymi siłami
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
A ku pokszepieniu spojrzcie na ile dzieci czekamy i ile nam już udało się stworzyć
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
PS @bertha popłakałam się ze śmiechu Lubie Was swiruski
Szczególnie nowe dziewczyny potrzebujące po prostu wsparcia i zrozumienia zapraszam was na wątek pomocniczy odnośnie badań i leczenia stworzony wspólnymi siłami
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
A ku pokszepieniu spojrzcie na ile dzieci czekamy i ile nam już udało się stworzyć
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
PS @bertha popłakałam się ze śmiechu Lubie Was swiruski
JoannaRak
@bertha, @marzycielka81, ostarnio na fejsie w grupie invitro wlasnie dziewczyna strasznie narzekala na Lewego, ze wlasnie teraz jak ma mnostwo pacjentek to nic nie pamieta, spoznia sie na wizyty, przeklada w ostatniej chwili itp. I wlasnie dluga rozmowa sie z tego wyniosla bo widac ze duzo dziewczyn ma taka sama opinie [emoji19]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
JoannaRak
@anna_kat, dopiero doszlamdo twojego postu bo dzis nadrabiam czekajac na lotnisku na samolot. Serduszko mi mocniej zabilo jak przeczytalam Twoj post bo hmnie podobnie. Ja mieszkam w Szwajcarii, lecze sie w Polsce. Dokladnie to samo, z wyjatkiem ze ja walcze o drugie dziecko juz czwarty rok i tak jak kiedys byl problem z zagniezdzeniem to teraz z utrzymaniem, tez mam dosyc ale za tydzien jade do Pasnika (slynny immunolog w Polsce) z nadzieja ze pomoze wyczaic co sie dzieje. Jest tez jeszcze Pani doktor w Niemczech ktora sie zajmuje immunologia i podobno pracuje przez internet i telefon. Z mojej strony proponuje sie wybrac albo do Polski do dobrego immunologa albo uderzyc do immunologa poza klinika.
Glowa do gory, musimy to ogarnac!!!
Glowa do gory, musimy to ogarnac!!!
reklama
JoannaRak
@burczus, dziekuje za wytlumaczenie a czym polegaja szczepienia, ma sens jak najbardziej ale takie nasunelo mi sie pytanie dlaczego niektore dziewczyny sie na to nie decyduja? Sama mowilas ze na poczatku bylas przeciwna, na co moga miec wplyw? Tylko dlatego ze to obce czy macie moze jakiea konkretne powody???
@czarna_mala, trzymam kciukasy za powodzenie. Znam ten stresik bo sama przez to trzy razy przechodzilam, u mnie zawsze bylo zagniezdzenie, pierwszy raz byl biochem a dwa ostatnie konczyly sie 3 tygodnie po transferze [emoji19]I podziwiam ze tak dlugo czekasz[emoji122][emoji122][emoji122]
@czarna_mala, trzymam kciukasy za powodzenie. Znam ten stresik bo sama przez to trzy razy przechodzilam, u mnie zawsze bylo zagniezdzenie, pierwszy raz byl biochem a dwa ostatnie konczyly sie 3 tygodnie po transferze [emoji19]I podziwiam ze tak dlugo czekasz[emoji122][emoji122][emoji122]
Podziel się: