reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna, ja nie wiem czy to po lutinusie tak masz :D Ja przy 1 transferze go brałam ale nic mi nie ciekło (była cb z minimalnymi wartościami), przy drugim transferze zaczęło mi kapać dopiero od 3dpt a przy trzecim w sumie od dnia transferu, ale potem jak juz ciąża obumarła to przestało - więc u mnie ta woda to taka typowo ciążowa :D ;) też łażę z cienką podpaską zawsze [emoji14]
A gdzie Ty się leczysz? Nie kojarzę Twojej historii, które masz podejscie?
Ja tego zas*anego Lutinusa biorę (a raczej wpycham) od tygodnia ;) jak mrugam oczami, to czuję że mam opuchnięty mózg od tych leków [emoji23] leczę się w artvimedzie, pierwsze podejście z crio, bo po stymulce endo było średnie, organizm wymęczony lekami, my troszkę zryci psychicznie i zdecydowaliśmy się zaczekać :) z resztą ja i tak byłam w trakcie diagnozy i szczepień u doc. Paśnika więc pasowało mi to, zwłaszcza że mieliśmy tylko dwie blastusie (teraz została jedna mrożonka moja kochana [emoji173] )

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja tego zas*anego Lutinusa biorę (a raczej wpycham) od tygodnia ;) jak mrugam oczami, to czuję że mam opuchnięty mózg od tych leków [emoji23] leczę się w artvimedzie, pierwsze podejście z crio, bo po stymulce endo było średnie, organizm wymęczony lekami, my troszkę zryci psychicznie i zdecydowaliśmy się zaczekać :) z resztą ja i tak byłam w trakcie diagnozy i szczepień u doc. Paśnika więc pasowało mi to, zwłaszcza że mieliśmy tylko dwie blastusie (teraz została jedna mrożonka moja kochana [emoji173] )

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Mi ostatnio doby brakowało, żeby wszystko pozażywać tak "regulaminowo" - w sensie żeby nie wszystko naraz. Musiałabym jeszcze w nocy co godzine wstawać :/
W artvimedzie powiadasz... I jak? Zadowolona jestes? U kogo się tam leczysz? Jakie wrażenia jeśli chodzi ogólnie o klinikę? A jakie wskazania do ivf macie?

Dziewczyny, sorki za nieobecność. Zawaliłam się pracą od czw :O

Odebrałam wynik AMH - wyszło 3,61 ng/ml - dwa ptaszki tu doniosły mi, że to dobry wynik. Wy też tak uważacie?

@Auri_a - wybacz, że dopiero dziś od czw. miałam tyle roboty, że nie ogarnęłam forum :O nooo, o co chodzi z tą lewatywą? :D

@czarna_mala - dzięki kochana! oby nie było tak źle... w poniedziałek się dowiem :p

@Porzeczka1234 - dzieki za opis sytuacji! ;* Mi nie kazali zabierac kierowcy... hmm... moze meza zaciagne jednak :p

@bertha - ja też będę mieć właśnie to sono-hsg robione. Czym ono różni się od tego zwykłego hsg?

@marzycielka81 - czyli jednak dobrze kojarzylam, ze chyba zaczela p. Skórzewska pracę w MedArt. No nieźle ;)

@Destino - cieszę się, że u Natanielka się wszystko dobrze rozwija!!! :*

@matylda23 - bidulko, trzymam kciuki, nie wyobrazam sobie co przezywasz :(

Marthi, amh super! :)

Sono hsg robią chyba sola fizjologiczna i nie robią rentgena tylko usg oglądają czy płyn przepływa przez jajowody.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha - dziękuję kochana! ;* Ja mam mieć podany kontrast, nie sól...

Czy to AMH świadczy o tym, że nie mam pco?

Ostatnia edycja:
Hmmm, to jak to z tym wynikiem amh jest? @Marthi Ty piszesz ze masz ponad 3 i nie masz pco a ja mam ponad 4 i tu mi kiedyś ktoś napisał ,ze to może być pco przy czym czytałam kiedyś ze wynik ponad 3 właśnie może świadczyć o pco :D z czego „moj” maestro nie skomentował wyniku hmmmm... nie panimaju :D

reklama
@olaa90 - ja się na tym totalnie nie znam kochana, dlatego dopytuję... ';) Pixi mi pisała, że pco niby moze byc powyzej chyba 3,5-4... a oficjalne info gdzies znalazlam, ze niby powyzej 5. Ale ja tego badania nie ogarniam zbyt dobrze, dlatego dopytuje ;)

Do góry