reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czarna, ja nie wiem czy to po lutinusie tak masz :D Ja przy 1 transferze go brałam ale nic mi nie ciekło (była cb z minimalnymi wartościami), przy drugim transferze zaczęło mi kapać dopiero od 3dpt a przy trzecim w sumie od dnia transferu, ale potem jak juz ciąża obumarła to przestało - więc u mnie ta woda to taka typowo ciążowa :D ;) też łażę z cienką podpaską zawsze [emoji14]
A gdzie Ty się leczysz? Nie kojarzę Twojej historii, które masz podejscie?
Ja tego zas*anego Lutinusa biorę (a raczej wpycham) od tygodnia ;) jak mrugam oczami, to czuję że mam opuchnięty mózg od tych leków [emoji23] leczę się w artvimedzie, pierwsze podejście z crio, bo po stymulce endo było średnie, organizm wymęczony lekami, my troszkę zryci psychicznie i zdecydowaliśmy się zaczekać :) z resztą ja i tak byłam w trakcie diagnozy i szczepień u doc. Paśnika więc pasowało mi to, zwłaszcza że mieliśmy tylko dwie blastusie (teraz została jedna mrożonka moja kochana [emoji173] )

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja tego zas*anego Lutinusa biorę (a raczej wpycham) od tygodnia ;) jak mrugam oczami, to czuję że mam opuchnięty mózg od tych leków [emoji23] leczę się w artvimedzie, pierwsze podejście z crio, bo po stymulce endo było średnie, organizm wymęczony lekami, my troszkę zryci psychicznie i zdecydowaliśmy się zaczekać :) z resztą ja i tak byłam w trakcie diagnozy i szczepień u doc. Paśnika więc pasowało mi to, zwłaszcza że mieliśmy tylko dwie blastusie (teraz została jedna mrożonka moja kochana [emoji173] )

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Mi ostatnio doby brakowało, żeby wszystko pozażywać tak "regulaminowo" - w sensie żeby nie wszystko naraz. Musiałabym jeszcze w nocy co godzine wstawać :/
W artvimedzie powiadasz... I jak? Zadowolona jestes? U kogo się tam leczysz? Jakie wrażenia jeśli chodzi ogólnie o klinikę? A jakie wskazania do ivf macie?

Dziewczyny, sorki za nieobecność. Zawaliłam się pracą od czw :O

Odebrałam wynik AMH - wyszło 3,61 ng/ml - dwa ptaszki tu doniosły mi, że to dobry wynik. Wy też tak uważacie?

@Auri_a - wybacz, że dopiero dziś od czw. miałam tyle roboty, że nie ogarnęłam forum :O nooo, o co chodzi z tą lewatywą? :D

@czarna_mala - dzięki kochana! oby nie było tak źle... w poniedziałek się dowiem :p

@Porzeczka1234 - dzieki za opis sytuacji! ;* Mi nie kazali zabierac kierowcy... hmm... moze meza zaciagne jednak :p

@bertha - ja też będę mieć właśnie to sono-hsg robione. Czym ono różni się od tego zwykłego hsg?

@marzycielka81 - czyli jednak dobrze kojarzylam, ze chyba zaczela p. Skórzewska pracę w MedArt. No nieźle ;)

@Destino - cieszę się, że u Natanielka się wszystko dobrze rozwija!!! :*

@matylda23 - bidulko, trzymam kciuki, nie wyobrazam sobie co przezywasz :(

Marthi, amh super! :)

Sono hsg robią chyba sola fizjologiczna i nie robią rentgena tylko usg oglądają czy płyn przepływa przez jajowody.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha - dziękuję kochana! ;* Ja mam mieć podany kontrast, nie sól...

Czy to AMH świadczy o tym, że nie mam pco?

Ostatnia edycja:
Hmmm, to jak to z tym wynikiem amh jest? @Marthi Ty piszesz ze masz ponad 3 i nie masz pco a ja mam ponad 4 i tu mi kiedyś ktoś napisał ,ze to może być pco przy czym czytałam kiedyś ze wynik ponad 3 właśnie może świadczyć o pco :D z czego „moj” maestro nie skomentował wyniku hmmmm... nie panimaju :D

reklama
@olaa90 - ja się na tym totalnie nie znam kochana, dlatego dopytuję... ';) Pixi mi pisała, że pco niby moze byc powyzej chyba 3,5-4... a oficjalne info gdzies znalazlam, ze niby powyzej 5. Ale ja tego badania nie ogarniam zbyt dobrze, dlatego dopytuje ;)

Do góry