bertha
Fanka BB :)
Oooooo!! Kciuki!!! Ilodniowy? Jeden czy dwa? Jakie endo?? Który dpt dzisiaj i kiedy testujesz?Sì, właśnie skurcze mam, poszła nospa max w ruch i Scopolan gadam tu z Wami, żeby nie myśleć Byłaś na kebsie ovli? [emoji16]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja mam jeszcze Aromek od Burczus (nie zdążyłam wykorzystać :*), a teraz będę już do in vitro podchodzić wiec się nie przyda.Przepraszam za post pod postem, ale nie chcę, żeby było przeoczone jak ktoś już wyżej czytał.
Czy któraś z Was ma na zbyciu lamette? Pliiiisssss. Chociaż 5 tabletek.
I pytanie numer 2. Wg Waszej wiedzy ile godxin po podaniu Ovitrelle pęka pęcherzyk? Wg mojego gina może już po 24h, wg berty gina najwcześniej po 36h.
I Nolvadex jakbyś chciała.
Ja miałam ostatnio ovitrelle jak miałam ok 23mm pęcherzyk. Owu była na pewno, mocno ja czułam.Dziewczyny do którego momentu najpóźniej można wziąć obitrelle? W sensie do ilu mm? Muszę się ogarnąć na następny miesiąc.
I czy któraś z Was wie czy po owulacji jest sens brać estrofem? W necie piszą, ze do zagnieżdżenia jeszcze można się ratować. Ale gin dopiero na następny cykl zaleca od 1 do 14 dc.
.
Estrofem przy in vitro dawali mi 2x1 po punkcji aż do testu negatywnego.
A w nowym cyklu to żeby ci nie zablokowało owulacji tym estrofemem, ile ci zalecił?
@marshia a przy stymulacji sa lepsze jajka gorsze czy nie ma znaczenia?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeden gin twierdzi ze nie ma to znaczenia, drugi mówi ze może ciut są lepsze (przy stymulacjach typu lametta), bo więcej estrogenu dociera do jajnika wiec lepiej się to jajco odżywia..