reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Przepraszam za post pod postem, ale nie chcę, żeby było przeoczone jak ktoś już wyżej czytał.

Czy któraś z Was ma na zbyciu lamette? Pliiiisssss. Chociaż 5 tabletek.
I pytanie numer 2. Wg Waszej wiedzy ile godxin po podaniu Ovitrelle pęka pęcherzyk? Wg mojego gina może już po 24h, wg berty gina najwcześniej po 36h.

@czarna_mala a jak endo? Czym miałaś stymulowane i jak urosło?

Ostatnia edycja:
Przepraszam za post pod postem, ale nie chcę, żeby było przeoczone jak ktoś już wyżej czytał.

Czy któraś z Was ma na zbyciu lamette? Pliiiisssss. Chociaż 5 tabletek.
I pytanie numer 2. Wg Waszej wiedzy ile godxin po podaniu Ovitrelle pęka pęcherzyk? Wg mojego gina może już po 24h, wg berty gina najwcześniej po 36h.

@czarna_mala a jak endo? Czym miałaś stymulowane i jak urosło?
Marshia miałam tak jak Ty Accofil, Progynowa i Lenzetto :)
Idę zobaczyć Lamettę :)

@marshia priv
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
@kas90 kochanie muszę to napisać ale bardzo mi przykro że tak Cię mało! Jesteś bardzo pomocna może nie w badaniu ale po prostu w byciu dobrym człowiekiem, pamiętam jak Twój mąż dostarczył naleśniki Funi to było tak bezinteresowną pomocą tak kipialo dobrocią. A czasem dobre słowo dobry gest znaczy więcej niż pomoc w badaniach. Dlatego proszę wróć! Bądź z nami. Wiem że macie osobną grupę (zresztą jak wiele tutaj nowych osobnych grup) ale myślę że masz potencjał i wiem że jesteś w stanie pomagać w inny sposób ♡♡♡

@kas90 kochanie muszę to napisać ale bardzo mi przykro że tak Cię mało! Jesteś bardzo pomocna może nie w badaniu ale po prostu w byciu dobrym człowiekiem, pamiętam jak Twój mąż dostarczył naleśniki Funi to było tak bezinteresowną pomocą tak kipialo dobrocią. A czasem dobre słowo dobry gest znaczy więcej niż pomoc w badaniach. Dlatego proszę wróć! Bądź z nami. Wiem że macie osobną grupę (zresztą jak wiele tutaj nowych osobnych grup) ale myślę że masz potencjał i wiem że jesteś w stanie pomagać w inny sposób ♡♡♡
Jestem, jestem i czytam:*
A ode mnie tyle, że w koncu jestesmy po wizycie u alergologa i nowe mleczko(mamy skazę i nietolerancje laktozy) ktore dla brzuszka jest wspaniale ale wykrzywia buźkę przy karmieniu. Dlatego dzis poszla pierwsza lyzeczka kaszki ( na tym mleczku)i mala wniebowzięta!

@kas90 tak na przyszlosc na szczescie ta nietolerancja to nic takiego bo teraz w sklepach wszystko bezlaktozowe latwo kupic i jest rownie smaczne.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry