No to różnie chyba jest z tą histeroskopią bo mi lekarz powiedział ze przyjadę na umówiony dzień na pół godz. i do domku tylko ze mam mieć kierowcę. Hmm chyba musze go podpytac o szczegóły. Z anestazjologiem spotkanko? Miałaś całkowitą narkoze?Ja nie miałam przed histero lewatywki na tyle pobytów w szpitalu jeszcze nigdy nie miałam tej przyjemności, zostawię ją sobie na ostatnią przyjemność przed cc hahah
Ja na histero byłam przyjęta pierwszego dnia, w tym dniu badania krwi (w tym bety), badanie usg, spotkanie z anestezjologiem i wieczorem założenie cytoteku i możliwość zjedzenia ostatniego posilku o 18, picie wody do 22. Kolejnego dnia histero, potem dochodzenie do siebie i mniej więcej po 24h od zabiegu jeśli nie ma komplikacji to wypuszczają i tak też wyszłam. W sumie 3dni byłam no stress dziewczyny prawdziwy stres to nas dopiero czeka mam wrażenie hehe
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Przy histero takNo to różnie chyba jest z tą histeroskopią bo mi lekarz powiedział ze przyjadę na umówiony dzień na pół godz. i do domku tylko ze mam mieć kierowcę. Hmm chyba musze go podpytac o szczegóły. Z anestazjologiem spotkanko? Miałaś całkowitą narkoze?
Porzeczka1234
@Lili81 ja też miałam tak histeroskopię przyjechałam o 13 do szpitala o 14:30 histeroskopia a o 16 :00 już jechałam do domu tylko mąż musiał po mnie przyjechać
@czarna_mala czy Ty już z dzidziusiem jesteś ??
marzycielka81
@Lili81ja tez mialam spotkanie z anestezjologiem przy histeroskopii. I puscili mnie po okolo 6 h od narkozy. Musial maz przyjsc na oddzial po mnie.
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane dziewczynki życzę nam po prostu zdrówka i dużo szczęścia
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
czarna_mala
Sì, właśnie skurcze mam, poszła nospa max w ruch i Scopolan gadam tu z Wami, żeby nie myśleć@Lili81 ja też miałam tak histeroskopię przyjechałam o 13 do szpitala o 14:30 histeroskopia a o 16 :00 już jechałam do domu tylko mąż musiał po mnie przyjechać
Byłaś na kebsie ovli? [emoji16]
Kochane dziewczynki życzę nam po prostu zdrówka i dużo szczęścia
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Porzeczka1234
@czarna_mala tak myślałam od rana tylko trochę czasu nie było żeby napisać kochana ściskam i czekamy
Będzie dobrze musi!
Będzie dobrze musi!
@czarna_mala mam nadzieje, ze malutki szkrabus wgryzl sie super w mamusie a reszta tylko straszy
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
@czarna_mala Kochana kciuki z całej siły zaciśnięte. Niech moc będzie z Wami
reklama
Ostatnia edycja:
Podziel się: