reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja nie miałam przed histero lewatywki ;) na tyle pobytów w szpitalu jeszcze nigdy nie miałam tej przyjemności, zostawię ją sobie na ostatnią przyjemność przed cc hahah

Ja na histero byłam przyjęta pierwszego dnia, w tym dniu badania krwi (w tym bety), badanie usg, spotkanie z anestezjologiem i wieczorem założenie cytoteku i możliwość zjedzenia ostatniego posilku o 18, picie wody do 22. Kolejnego dnia histero, potem dochodzenie do siebie i mniej więcej po 24h od zabiegu jeśli nie ma komplikacji to wypuszczają i tak też wyszłam. W sumie 3dni byłam :) no stress dziewczyny ;) prawdziwy stres to nas dopiero czeka mam wrażenie hehe

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
No to różnie chyba jest z tą histeroskopią bo mi lekarz powiedział ze przyjadę na umówiony dzień na pół godz. i do domku tylko ze mam mieć kierowcę. Hmm chyba musze go podpytac o szczegóły. Z anestazjologiem spotkanko? Miałaś całkowitą narkoze?

reklama
No to różnie chyba jest z tą histeroskopią bo mi lekarz powiedział ze przyjadę na umówiony dzień na pół godz. i do domku tylko ze mam mieć kierowcę. Hmm chyba musze go podpytac o szczegóły. Z anestazjologiem spotkanko? Miałaś całkowitą narkoze?
Przy histero tak :)

@Lili81ja tez mialam spotkanie z anestezjologiem przy histeroskopii. I puscili mnie po okolo 6 h od narkozy. Musial maz przyjsc na oddzial po mnie.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

1520541261-2ea7b521c522abab-aaaaaa.jpeg

Kochane dziewczynki życzę nam po prostu zdrówka i dużo szczęścia ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Lili81 ja też miałam tak histeroskopię przyjechałam o 13 do szpitala o 14:30 histeroskopia a o 16 :00 już jechałam do domu tylko mąż musiał po mnie przyjechać

@czarna_mala czy Ty już z dzidziusiem jesteś ??
Sì, właśnie skurcze mam, poszła nospa max w ruch i Scopolan :( gadam tu z Wami, żeby nie myśleć :)
1520541261-2ea7b521c522abab-aaaaaa.jpeg

Kochane dziewczynki życzę nam po prostu zdrówka i dużo szczęścia ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Byłaś na kebsie ovli? [emoji16]

reklama
Do góry