reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś - o nieee, ja nigdy nie miałam lewatywy. Boję się :D ahahahah EDIT: o matko, jak dobrze, że bez lewatywy!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
Kurde, a welflon po co? Też nie nawidzę go...

@czarna_mala - dziękuję za info! ;* ja to będę mieć robione w klinice prywatnie a nie w szpitalu...z tego, co wiem ma być bez głupiego jasia. Lekarka mówiła, że mam sobie najwyżej wziąć iburpom max przed przyjazdem do nich + zapisała antybiotyk.

Ja również miałam prywatnie trwało z 30 minut. Przed zabiegiem wzięłam tabletki przeciwbólowe i rozkurczowe.

@mala79, znam ten bol ciaglego wolania o rodzenstwo, boli jak cholera ale szczerze to chyba mi daje najwiekszego kopa do walki. Gdyby nie to mozliwe ze bym juz odpuscila. A ile corcia ma lat? Moj brzdac ma 6. Czy w twoim niku jest twoj rocznik? Bo jak tak to prawie w jednym wieku jestesmy, ja jestem 80, od razu mi sie lepiej zrobilo bo tez obawiam sie ze czas mnie goni [emoji848]
@burczus, 9cio latce moze latwiej zrozumiec, moj doslownie mowi o tym codziennie, nie raz wychodze z pokoju i lece do toalety sobie poplakac bo nie daje rady.

Dziewczyny nie bylo mnie kilka dni i troche mam do nadrobienia, doczytam wieczorkiem i napisze co u mnie sie dzieje bo szykuje sie na moj oboz sportowy [emoji123]i duzo wizyt na horyzoncie. A poki co zycze Wam pieknegi dnia [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry