reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś - o nieee, ja nigdy nie miałam lewatywy. Boję się :D ahahahah EDIT: o matko, jak dobrze, że bez lewatywy!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3
Kurde, a welflon po co? Też nie nawidzę go...

@czarna_mala - dziękuję za info! ;* ja to będę mieć robione w klinice prywatnie a nie w szpitalu...z tego, co wiem ma być bez głupiego jasia. Lekarka mówiła, że mam sobie najwyżej wziąć iburpom max przed przyjazdem do nich + zapisała antybiotyk.

Ja również miałam prywatnie trwało z 30 minut. Przed zabiegiem wzięłam tabletki przeciwbólowe i rozkurczowe.

@mala79, znam ten bol ciaglego wolania o rodzenstwo, boli jak cholera ale szczerze to chyba mi daje najwiekszego kopa do walki. Gdyby nie to mozliwe ze bym juz odpuscila. A ile corcia ma lat? Moj brzdac ma 6. Czy w twoim niku jest twoj rocznik? Bo jak tak to prawie w jednym wieku jestesmy, ja jestem 80, od razu mi sie lepiej zrobilo bo tez obawiam sie ze czas mnie goni [emoji848]
@burczus, 9cio latce moze latwiej zrozumiec, moj doslownie mowi o tym codziennie, nie raz wychodze z pokoju i lece do toalety sobie poplakac bo nie daje rady.

Dziewczyny nie bylo mnie kilka dni i troche mam do nadrobienia, doczytam wieczorkiem i napisze co u mnie sie dzieje bo szykuje sie na moj oboz sportowy [emoji123]i duzo wizyt na horyzoncie. A poki co zycze Wam pieknegi dnia [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry