reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi pamietam i jak moge czytam. Na pisanie mam niewiele czasu... moze potem sie ustabilizuje

@bertha wiedzialam, ze sobie bedziesz wyobrazac [emoji6] tylko co bys cwiczyla a nie tylko sie smiala [emoji23][emoji23]

@marshia wyobrazaj sobie z pomponami a synus na cycu [emoji43].
Wczoraj mielismy wizyte u pediatry. Nataniel narazie rozwija sie prawidlowo i nic nie wskazuje na jakiekolwiek problemy. Oby tak zostalo. Za 3 tygodnie bedziemy rozmawiac o szczepieniach. Mielismy odraczac, ale jest tak dobrze, ze chyba nie trzeba bedzie. Oby, oby... choc chyba poprosze o odroczenie, bo szczepic na pewno chce.
A skalpel polecam. Tanie i super dobre cwiczenia. Od razu widac efekty. Och pocwiczylabym, ale chwilowo nie moge. Tak czy owak polecam!
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@Asia2104 , cieszę się,że u Was okey. Który to już tc? Ile malutka waży? Wg usg jest do tyłu z om? Ja już mam 6,5kg na plusie...aż się boję co to będzie dalej [emoji14] masz zwiększony neoparin,że pozbywasz się dawki 0,6?
W 25 Tc waży 500 g. Wg. Usg 2.5 tyg do tyłu. A że i ja i mąż jesteśmy "duzi" to ciężko zgonic to na genetyke:)

Nie biorę żadnej Heparyny decyzją gina, genetyka i hematologa. Ciągle mam badania ale póki są ok to z racji krwawienia w 12 Tc nic nie biorę. Dlatego chętnie komuś odeślę to co mam.

@Asia2104 , ale już jesteście daleko! macie wybrane imie? :)moja jest raczej mała jeśli chodzi wzorst,bo crl w 16t6d było tylko 11cm, ale pozostałe wymiary wiekowo zgodnie z om. Ja jestem niziutka,mąż wysoki,więc może się wdała we mnie. Od dawna Ci wolniej rośnie? Ważne, że się zdrowo rozwija :* jesteś na isnulinie?
@Destino , śliczny chłopczyk!

Ostatnia edycja:
@bobasek1990 , @Asia2104 się nie odzywa,mam nadzieję,że wszystko dobrze u niej i córci. Ja miałam ostatnio mocne bóle krocza jak po jeździe na rowerze, byłam na IP i niby wszystko ok, tylko szyjka cm krótsza niż miesiąc temu ,choć dalej długa, tak czy siak mam nadzieje,że lekarz źle zmierzył, był niewiele starszy ode mnie :p w pon. Idę do swojej lekarki, a w środę mam prenatalne i trochę się stresuję. Czasem mam przez chwilę takie dziwne uczucie w brzuchu,zastanawiam się czy to nie twardnienie albo stawianie się macicy..jakbyście opisały stawianie?jak się czuje skurcze?
A poza tym to @matulkaa jutro rodzi kolejną królewnę. ❤
Reszta dziewczyn się bada,stara ,doszczepia,leczy infekcje. Czekamy na jakieś dwie kreseczki :) a co u Ciebie? I u @Maciejka78 ?
U mnie wszystko ok tylko znowu dopadło mnie przeziębienie

@Asia2104 , ale już jesteście daleko! macie wybrane imie? :)moja jest raczej mała jeśli chodzi wzorst,bo crl w 16t6d było tylko 11cm, ale pozostałe wymiary wiekowo zgodnie z om. Ja jestem niziutka,mąż wysoki,więc może się wdała we mnie. Od dawna Ci wolniej rośnie? Ważne,ze że się zdrowo rozwija :* jesteś na isnulinie?
@Destino , śliczny chłopczyk!
Będzie Kinga :) biorę insulinę. Dobrze mi robi :) od początku ciągle jest okruszkiem. Nigdy nie osiągnęła normy dla swojego wieku ciążowego. Więc widocznie taka jej uroda :)

U nas tez wszystko w porzadku z malutka będę niebawem krzywą cukrową robić, tsh się unormowalo, d-dimery w normie i w koncu mieszkanie znalezione więc mam nadzieję teraz mieć wiecej czasu na forum nasze.
@Destino Synuś słodziak :D

Dziewczyny ja myślę, że jak zafasolkuja II kreseczki to lawinowo na forum ;) no inaczej być nie może!

@maalutka trzymam za Was kciuki!!!
Destino twój kawaler taki przystojniak że ho ho [emoji4] super że wszystko dobrze się.uklada.
@Kwiatuszek u Was już z górki. &&&
Ja znowu w labie bo okazało się że w przyszłym tygodniu mam endokrynologa. Wizyta na nfz więc zapisana zeszłego roku w maju był czas zapomnieć [emoji6]
A zaraz potem jadę na wizytę do mojej ginki zobaczymy co wymyśli. Póki co właściwej @ nie ma. Ciągle coś ale nie wiele. Pozdrawiam wszystkie [emoji8]
@bertha 11,dpo to jeszcze nic pewnego więc trzymam kciuki.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry