reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha dzięki za odp. Rozumiem, ze wrogi sluz występuje tylko jak nie mozna zajsc?
Nic nie czuje raczej w podbrzuszu. Nie skupiam się na tym bo miałam dzis szaaaaalony dzien w pracy:/[emoji6] idę na wizyte kontrolna o 18, to bede wiedzieć jak to Endo...[emoji6]

Daj znać jak endo uczy już po owu!
Tzn czy śluz wrogi tylko przy braku zachodzenia - niekoniecznie, bo może plemniki są mocarzami i nie straszny im wrogi śluz i kilka mocnych przejdzie dalej. Ale jeśli jest problem z zajściem to warto to sprawdzić.
Aczkolwiek PC przeciwplemnikowe czytałam ze również atakują zarodek w pierwszych dniach życia i implantacji bo tam połowa jest z plemnika wiec może warto to jednak skontrolować - żeby np dostać encorton (jeśli innych wskazań jeszcze nie ma)

reklama
Kurczaki...... a my robiliśmy tylko testMAR, czyli przeciwciała z krwi :/. A może pro forma zapodam 5 encortonu m??? :p
@Marthi daj znaka co i jak się wyklarowało :)
@Destino przystojniaczka masz :)

@Lili81 nie znam Sydora,ale Paśnik na pewno podejdzie do Ciebie indywidualnie. W sensie nie wali wszystkim szczepień. A jeśli powiesz,że nie bardzo je chcesz np pomimo wskazań, to na pewno znajdzie inną drogę. w nicku 81 to rocznik? :)
Niestety tak, młoda to ja już nie jestem dlatego czuje takie parcie na dziecko

1518637495-94a24a2c87a69d3d-aaaaaa.jpeg

Super Walentynek ;)
Przedewszystkim owocnych ;)[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@matulkaa, pampersy i chusteczki są. Ale ja miałam tez ze sobą, bo
nieraz było tak (a byłysmy tam tydzien), że przynosili raz dziennie i brakło (chociaz mozna się upomniec, ale komu się chce w nocy). Miałam tez ze sobą bepanten do pupy, bo tego nie było. Na szafce miałam tez naszykowane jedne majtki poporodowe i paczke podkładów. Tak, mała była cały czas ze mną, zabierana na kąpiel, badania itp. Gdyby trzeba było podać mm to też tam dają bebilon i ty karmisz. Doradcy laktacyjni są. Bardzo mi pomogli, ale trzeba się o to upominać i prosić. Ja wzywałam baaardzo czesto, ale robili wszystko żeby doszło do kp. jest tez meeega profesjonalny laktator, ale często zajęty. Jesli bardzo nie chcesz podawac mm to badają glukozę żeby wiedziec ile można poczekać.

Moja położna była otwarta na pozycje. Pytała czy chcę przeć w kucki. Chociaż ja wolałam klasycznie. W czasie porodu wysyłały mnie 3 razy pod prysznic. Na akcję porodową zeszli się wszyscy lekarze, także opieka była super. A Przez całe kilka godzin porodu ktg było bezprzerwy podpięte.
Ja nie brałam znieczulenia, ale połozna mowiła, ze anastezjolog i ta by nie zrobił, bo nie mineło 12 godz od heparyny (rodziłam z zaskoczenia 2 tyg przed terminem). Zresztą dlatego też było u mnie dosc krwawo. Przyjeli mnie bez problemu. Tam jest mało porodów sn, więc sale stały puste. Tym bardziej, że masz lekarza stamtąd, wiec nie wierze zeby cie odesłali.

Tak, Asia mleczko zaakceptowała i jej nie uczula. Troszkę tylko wzdęcia ją po nim męczą. Ale myslę, ze to minie :)

Jakbys miała jeszcze pytania, to jestem :)

reklama
@Destino - piękne słowa do Kwiatuszka i przyznaje Ci rację. Dla mnie jednak obie jesteście wzorem. [emoji8][emoji173]️ @Kwiatuszekk23 Ty też, kochana!

@bertha - moje Endo wyskoczyło jak z armaty! [emoji12][emoji28][emoji7] w dwa dni z 6,5mm na 10,8mm. Yeah! Jest progress! Nie wiem jakim cudem 4,2 mm w 2 dni, ale wale to - najwazniejsze, ze teraz gin była zadowolona! [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry