reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha u mnie nie bylo widac nic, pecherzyka tez.
Ale to byl lokalny gin wiec na ile dobrze sprawdzil?
U mnie najlepiej sprawdzal sie termometr rteciowy i pupa :p ale foczka ci powie o tych skokach bo tez jej o to pytalam :D

reklama
@Marthi u mnie jest tak ze przed owu temp ok 36.3 potem spada troche 1 dzien ale niekoniecznie a po owu 36.6 i rosnie wyżej przed samym okresem spada i jak mi się spóźnia to wiem czy dostanę- jak była ciąża to nie spadała. Mierzę zawsze w pochwie zaraz po obudzeniu wcale nie o tej samej godzinie byłam akurat na kursie przed ślubem u specjalistów od planowań naturalnych i tak kazali robić

Dziewczyny mam pytanie o kawę w ciąży. Piłyście? @Porzeczka1234 @agatush @Destino @bea25ta?

Ostatnia edycja:
@olaa90 wzajemnie[emoji6] i oby to życzenie się nam i pozostałym tu dziewczynom spelnilo[emoji4]

@kas90 w pupę to sobie nie umiem i boje się włożyć czopka a co dopiero termometr[emoji23][emoji23][emoji23]

@matylda23 ale super!!![emoji7] jestem pewna, ze wszystko bedzie Ok kochana! Nie zamartwiaj sie na zapas, ale oczywiscie niech wypowiedzą sie mamusie[emoji4]

@iveo - dzięki za podsumowanie. Ja miałam tak samo, a w ostatnim cyklu spadła mi temperatura w 1 dc nowego dopiero (czyli tym obecnym teraz cyklu). Niemniej, w styczniu miałam podobnie jak Ty przed owulacja - cały czas miedzy 36.15 a 36.22 (wiec różnica maleńka, niewielka), potem niewielki spadek i wzrosty do konca cyklu. A teraz przed owu mam skoki, ze jednego dnia Np. 36.44, następnego nawet 35,96 kolejnego 36,35 a potem znowu 36.15, 36.30, 36.46 i dzisiaj 36.25. Fale Dunaju jak nic:/ dziwne jest jednak to, ze jak wróciłam do wykresów z października 2016 kiedy zaciazylam tez tak miałam... nie wiem skąd sie to bierze i od czego zalezy :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry