reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Nadja_n ja też bym wzięła cały ten zestaw. I szczepienia (bo jesteście trakcie) i encorton (bo on w dawce 10 nie zaszkodzi), i accofil (gdybym mogła brałabym go bez zastanowienia).
Skoro paśnik pozwolił na wszystkie 3 rzeczy to znaczy, ze można to połączyć.
Jestem dowodem, ze nie daje wszystkim wszystkiego. Mi accofilu podskórnie absolutnie nie pozwolił.
@marshia,@iveo
Juz wyjasnil mi e mailowo mam jednorazowo accofil zatrzyk 2 dni po owulacji,jestem w trakcie szczepionek i od pozyt testu 10mg encorton.
Nie polemizuje juz czemu tak pewnie dlatego ze szczepionki u mnie glownym leczeniem maja byc.Ja mialam rozne straty i biochemiczne ale tez juz z tetnem 6-7tydz.

reklama
@Marthi a masz taki termometr owulacyjny?on jest dokładny ?

@marshia mhh pewnie ci poda chyba , że będzie się bał chodź nie sadzę jakby co to może w klinice by ci podali jak nie to może ta moja by Ci podała daj znać

@Marthi a masz taki termometr owulacyjny?on jest dokładny ?

@marshia mhh pewnie ci poda chyba , że będzie się bał chodź nie sadzę jakby co to może w klinice by ci podali jak nie to może ta moja by Ci podała daj znać

Kochana a Ty masz kogoś we wro od takich rzeczy? Ja oczywiście w pierwszej kolejności do "mojego" uderzam. Potem będę myśleć, jak coś :)

@Porzeczka1234 - tak, mam taki owulacyjny, chyba Microlife się nazywa, czy jakoś tak... jeśli chodzi o dokładność to podaje co drugiej liczby po przecinku, czyli np. 36,25 stopnia. Ty, a może ja @berthe pomyliłam z Tobą i Ty się tak dobrze znasz na tym? :)

@burczuś nie mów hop..... to się dopiero teraz okaże ;) Trochę się boję, ze on może mieć obawy, no ale mam zlecenie z pieczątką, wiec to jakiś tam argument tez jest :)

@pixi.nova - ja kiedyś czytałam, że te powyżej 25mm już raczej nie pękają. Kurcze, a może jednak za dużo tych witamin miałaś w tym cyklu na poprawę i dlatego tak dużo urósł ten pęcherzyk i nie pękł?

Ja za to mam pytanie do znawczyń wykresów temperatury mierzonej w cyklu. Jak dobrze pamiętam @bertha Ty się w tym dobrze orientujesz? Mogłabym "skonsultować" się w tej sprawie z Tobą na priv? :) Mam dwa pytanka. ;*
Marthi jeśli chcesz, mozesz też do mnie napisać :)

Kobietki,
Jakieś zrosty pozabiegowe albo niepokojące inne utrudnienia dają jakieś objawy? Tak strasznie mnie boli brzuch od rana dzisiaj a to dopiero 20 dzień cyklu. Podplamilam tez delikatnie,chyba ze to plamienie po wczorajszych wymazach,niewiem... Ale ten brzuch to na prawdę już pare dobrych lat nie miałam takiego bólu brzucha na @ do dziś ... byłam u lekarza 31 stycznia... Niewiem skąd takie objawy.... @Auri_a a może to słabe endometrium tak daje znaki? Miałaś tak?

reklama
@ola90 mam tak napisane. Na tarczy szyjki macicy ektopia o srednicy ok 1,5 cm,krwawiaca kontaktowo. To bylo przed ostatnią ciąża,donosilam,i urodzilam,wiadomo nie bez problemow,sle akurat ta ektopia nie miala z tym nic wspolnego,choć bardzo sie wystraszylam gdy to uslyszalam.

Do góry