reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Nadja_n ja też bym wzięła cały ten zestaw. I szczepienia (bo jesteście trakcie) i encorton (bo on w dawce 10 nie zaszkodzi), i accofil (gdybym mogła brałabym go bez zastanowienia).
Skoro paśnik pozwolił na wszystkie 3 rzeczy to znaczy, ze można to połączyć.
Jestem dowodem, ze nie daje wszystkim wszystkiego. Mi accofilu podskórnie absolutnie nie pozwolił.
@marshia,@iveo
Juz wyjasnil mi e mailowo mam jednorazowo accofil zatrzyk 2 dni po owulacji,jestem w trakcie szczepionek i od pozyt testu 10mg encorton.
Nie polemizuje juz czemu tak pewnie dlatego ze szczepionki u mnie glownym leczeniem maja byc.Ja mialam rozne straty i biochemiczne ale tez juz z tetnem 6-7tydz.

reklama
@Marthi a masz taki termometr owulacyjny?on jest dokładny ?

@marshia mhh pewnie ci poda chyba , że będzie się bał chodź nie sadzę jakby co to może w klinice by ci podali jak nie to może ta moja by Ci podała daj znać

@Marthi a masz taki termometr owulacyjny?on jest dokładny ?

@marshia mhh pewnie ci poda chyba , że będzie się bał chodź nie sadzę jakby co to może w klinice by ci podali jak nie to może ta moja by Ci podała daj znać

Kochana a Ty masz kogoś we wro od takich rzeczy? Ja oczywiście w pierwszej kolejności do "mojego" uderzam. Potem będę myśleć, jak coś :)

@Porzeczka1234 - tak, mam taki owulacyjny, chyba Microlife się nazywa, czy jakoś tak... jeśli chodzi o dokładność to podaje co drugiej liczby po przecinku, czyli np. 36,25 stopnia. Ty, a może ja @berthe pomyliłam z Tobą i Ty się tak dobrze znasz na tym? :)

@burczuś nie mów hop..... to się dopiero teraz okaże ;) Trochę się boję, ze on może mieć obawy, no ale mam zlecenie z pieczątką, wiec to jakiś tam argument tez jest :)

@pixi.nova - ja kiedyś czytałam, że te powyżej 25mm już raczej nie pękają. Kurcze, a może jednak za dużo tych witamin miałaś w tym cyklu na poprawę i dlatego tak dużo urósł ten pęcherzyk i nie pękł?

Ja za to mam pytanie do znawczyń wykresów temperatury mierzonej w cyklu. Jak dobrze pamiętam @bertha Ty się w tym dobrze orientujesz? Mogłabym "skonsultować" się w tej sprawie z Tobą na priv? :) Mam dwa pytanka. ;*
Marthi jeśli chcesz, mozesz też do mnie napisać :)

Kobietki,
Jakieś zrosty pozabiegowe albo niepokojące inne utrudnienia dają jakieś objawy? Tak strasznie mnie boli brzuch od rana dzisiaj a to dopiero 20 dzień cyklu. Podplamilam tez delikatnie,chyba ze to plamienie po wczorajszych wymazach,niewiem... Ale ten brzuch to na prawdę już pare dobrych lat nie miałam takiego bólu brzucha na @ do dziś ... byłam u lekarza 31 stycznia... Niewiem skąd takie objawy.... @Auri_a a może to słabe endometrium tak daje znaki? Miałaś tak?

reklama
@ola90 mam tak napisane. Na tarczy szyjki macicy ektopia o srednicy ok 1,5 cm,krwawiaca kontaktowo. To bylo przed ostatnią ciąża,donosilam,i urodzilam,wiadomo nie bez problemow,sle akurat ta ektopia nie miala z tym nic wspolnego,choć bardzo sie wystraszylam gdy to uslyszalam.

Do góry