reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha u mnie nie bylo widac nic, pecherzyka tez.
Ale to byl lokalny gin wiec na ile dobrze sprawdzil?
U mnie najlepiej sprawdzal sie termometr rteciowy i pupa :p ale foczka ci powie o tych skokach bo tez jej o to pytalam :D

reklama
@Marthi u mnie jest tak ze przed owu temp ok 36.3 potem spada troche 1 dzien ale niekoniecznie a po owu 36.6 i rosnie wyżej przed samym okresem spada i jak mi się spóźnia to wiem czy dostanę- jak była ciąża to nie spadała. Mierzę zawsze w pochwie zaraz po obudzeniu wcale nie o tej samej godzinie byłam akurat na kursie przed ślubem u specjalistów od planowań naturalnych i tak kazali robić

Dziewczyny mam pytanie o kawę w ciąży. Piłyście? @Porzeczka1234 @agatush @Destino @bea25ta?

Ostatnia edycja:
@olaa90 wzajemnie[emoji6] i oby to życzenie się nam i pozostałym tu dziewczynom spelnilo[emoji4]

@kas90 w pupę to sobie nie umiem i boje się włożyć czopka a co dopiero termometr[emoji23][emoji23][emoji23]

@matylda23 ale super!!![emoji7] jestem pewna, ze wszystko bedzie Ok kochana! Nie zamartwiaj sie na zapas, ale oczywiscie niech wypowiedzą sie mamusie[emoji4]

@iveo - dzięki za podsumowanie. Ja miałam tak samo, a w ostatnim cyklu spadła mi temperatura w 1 dc nowego dopiero (czyli tym obecnym teraz cyklu). Niemniej, w styczniu miałam podobnie jak Ty przed owulacja - cały czas miedzy 36.15 a 36.22 (wiec różnica maleńka, niewielka), potem niewielki spadek i wzrosty do konca cyklu. A teraz przed owu mam skoki, ze jednego dnia Np. 36.44, następnego nawet 35,96 kolejnego 36,35 a potem znowu 36.15, 36.30, 36.46 i dzisiaj 36.25. Fale Dunaju jak nic:/ dziwne jest jednak to, ze jak wróciłam do wykresów z października 2016 kiedy zaciazylam tez tak miałam... nie wiem skąd sie to bierze i od czego zalezy :/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry