reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Roxie cisza ?? To kto prodrukuje tyle postów jak nie Ty? Heh. Mi ssię nie należało wg wyników badań clexane a jednak dwóch ginow z NFZ jak im powiedziałam ze generyk z Łodzi kazał brać zastrzyki to bez mrugnięcia przepisywal i i to z refundacja.
@marshia nie wiem co u Was ale mam nadzieje ze mam jakoś tą chemię znosi. A Ty b psychicznie dajesz rade??
@bertha co u Ciebie. Kiedy podejście do if?
@Auri_a jak tam robienie dziecka z doktorkiem?

reklama
Ja upiekłam moje prawie fit pączusie :D chwale się wiec wam ☺️☺️☺️

Załączniki

• 7AAC7BF6-A607-40AA-AF42-45DCA05C868A.jpeg
    7AAC7BF6-A607-40AA-AF42-45DCA05C868A.jpeg
    626 KB · Wyświetleń: 115
@bea25ta mama ok :) Dziś dostała drugą dawkę. Było osłabienie w 2 i 3 dobie po, ale odpukać żadnych innych paskudnych reakcji po 1 nie było. Zobaczymy jak będzie teraz. Podejście mamy tez ok. Taz lepiej, raz gorzej. Ale czesciej lepiej - na szczęście :). Ja tez ok :) Tego raka nie da się całkiem wyleczyć :(, ale oby było dobrze jak najdłużej. Tej myśli się trzymam :)
A jak nasza ślicznotka? Daje spać?

Strasznie się ciesze. Ja straciłam mamę bardzo dawno temu przez to wyczuwam się w Twoja walkę i bardzo Wam kibicuje. Niech żyje jak najdłużej bez bólu.
Księżniczka juz śpi i tak do 2 nocy potem szybkie papu i do 4-5 wiec nie narzekam zresztą v o narzekać jak wiemy na co się piszemy i o co walczymy ;)

Strasznie się ciesze. Ja straciłam mamę bardzo dawno temu przez to wyczuwam się w Twoja walkę i bardzo Wam kibicuje. Niech żyje jak najdłużej bez bólu.
Księżniczka juz śpi i tak do 2 nocy potem szybkie papu i do 4-5 wiec nie narzekam zresztą v o narzekać jak wiemy na co się piszemy i o co walczymy ;)

Dziękuję kochana ♥️♥️♥️ Ja tylko proszę opatrzność, żeby nic nie bolało. I żeby taki stan jak teraz trwał ile się da. Bo fizycznie mama czuje się normalnie (oczywiście poza chemią). No i żeby to paskudztwo nie rosło :) O to walczymy z całej siły :)
Dziękuję Wam wszystkim, kochane, za pytania o mamę i Wasze wsparcie. ♥️♥️♥️

@roxie123 nie znasz mnie? Ja wszystko dostalam na tzw gębę. Przecież też im powiedziałam ze mam mutacje i ze to i to mam brac z żadnymi papierami do nich nie jeździłam. Ja jestem baba z jajami hehehe i jak czegoś chce to żaden lekarz mi nie odmówi hihi. Nawet badania za 200zl których nie powinni mi dać to daja

Kochane tyle piszecie , że nie wiem czy was nadrobię . Przepraszam , że się nie udzielam ale mam urwanie głowy dom praca itd.
Dzisiaj byliśmy w Ośrodku Adopcyjnym złożyć dokumenty spotkaliśmy się z Panią dyrektor OA.
Powiem wam , że stres ogromny.

reklama
Dziewczyny... wszystko co mi wpadnie w ręce a wiem,ze i wam się przyda to się z wami dzielę. Patrzcie co właśnie znalazłam w internecie :o wyobraźcie sobie,ze popatrzyłam teraz na moja wodę mineralna i jest ona oznaczona nr 1 ... czyli powolne uwalnianie zabierające gospodarkę hormonalna :o

Załączniki

• 7F77DCBC-22D0-4826-B951-A7A24889152D.jpeg
    7F77DCBC-22D0-4826-B951-A7A24889152D.jpeg
    172,5 KB · Wyświetleń: 101
Do góry