reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Roxie cisza ?? To kto prodrukuje tyle postów jak nie Ty? Heh. Mi ssię nie należało wg wyników badań clexane a jednak dwóch ginow z NFZ jak im powiedziałam ze generyk z Łodzi kazał brać zastrzyki to bez mrugnięcia przepisywal i i to z refundacja.
@marshia nie wiem co u Was ale mam nadzieje ze mam jakoś tą chemię znosi. A Ty b psychicznie dajesz rade??
@bertha co u Ciebie. Kiedy podejście do if?
@Auri_a jak tam robienie dziecka z doktorkiem?

reklama
Ja upiekłam moje prawie fit pączusie :D chwale się wiec wam ☺️☺️☺️

Załączniki

• 7AAC7BF6-A607-40AA-AF42-45DCA05C868A.jpeg
    7AAC7BF6-A607-40AA-AF42-45DCA05C868A.jpeg
    626 KB · Wyświetleń: 112
@bea25ta mama ok :) Dziś dostała drugą dawkę. Było osłabienie w 2 i 3 dobie po, ale odpukać żadnych innych paskudnych reakcji po 1 nie było. Zobaczymy jak będzie teraz. Podejście mamy tez ok. Taz lepiej, raz gorzej. Ale czesciej lepiej - na szczęście :). Ja tez ok :) Tego raka nie da się całkiem wyleczyć :(, ale oby było dobrze jak najdłużej. Tej myśli się trzymam :)
A jak nasza ślicznotka? Daje spać?

Strasznie się ciesze. Ja straciłam mamę bardzo dawno temu przez to wyczuwam się w Twoja walkę i bardzo Wam kibicuje. Niech żyje jak najdłużej bez bólu.
Księżniczka juz śpi i tak do 2 nocy potem szybkie papu i do 4-5 wiec nie narzekam zresztą v o narzekać jak wiemy na co się piszemy i o co walczymy ;)

Strasznie się ciesze. Ja straciłam mamę bardzo dawno temu przez to wyczuwam się w Twoja walkę i bardzo Wam kibicuje. Niech żyje jak najdłużej bez bólu.
Księżniczka juz śpi i tak do 2 nocy potem szybkie papu i do 4-5 wiec nie narzekam zresztą v o narzekać jak wiemy na co się piszemy i o co walczymy ;)

Dziękuję kochana ♥️♥️♥️ Ja tylko proszę opatrzność, żeby nic nie bolało. I żeby taki stan jak teraz trwał ile się da. Bo fizycznie mama czuje się normalnie (oczywiście poza chemią). No i żeby to paskudztwo nie rosło :) O to walczymy z całej siły :)
Dziękuję Wam wszystkim, kochane, za pytania o mamę i Wasze wsparcie. ♥️♥️♥️

@roxie123 nie znasz mnie? Ja wszystko dostalam na tzw gębę. Przecież też im powiedziałam ze mam mutacje i ze to i to mam brac z żadnymi papierami do nich nie jeździłam. Ja jestem baba z jajami hehehe i jak czegoś chce to żaden lekarz mi nie odmówi hihi. Nawet badania za 200zl których nie powinni mi dać to daja

Kochane tyle piszecie , że nie wiem czy was nadrobię . Przepraszam , że się nie udzielam ale mam urwanie głowy dom praca itd.
Dzisiaj byliśmy w Ośrodku Adopcyjnym złożyć dokumenty spotkaliśmy się z Panią dyrektor OA.
Powiem wam , że stres ogromny.

reklama
Dziewczyny... wszystko co mi wpadnie w ręce a wiem,ze i wam się przyda to się z wami dzielę. Patrzcie co właśnie znalazłam w internecie :o wyobraźcie sobie,ze popatrzyłam teraz na moja wodę mineralna i jest ona oznaczona nr 1 ... czyli powolne uwalnianie zabierające gospodarkę hormonalna :o

Załączniki

• 7F77DCBC-22D0-4826-B951-A7A24889152D.jpeg
    7F77DCBC-22D0-4826-B951-A7A24889152D.jpeg
    172,5 KB · Wyświetleń: 99
Do góry