reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha Rybko, robiłam już dwa. Gdzieś, kilka dni temu pisałam nawet. Byłam w klinicie 12.01. i doktorek powiedział, ze jest jeden pęcherzyk, który lada dzień pęknie. Ja już panikuje i się stresuje. Miałam dwa razy w nocy, przedwczoraj i wczoraj dwie kropki na wkładce. W ciągu dnia nic. Może pójdę do lekrza co ?

reklama
@my_rainbow_baby a badalas gen mthfr ? Wiesz co zaburzenia integracji sensorycznej maja najczesciej dzieci z Cc bo zostają „wyciągnięte” nie przeciskają się przez kanał rodny i tym samym „nie dostarczają sobie” tych wszystkich Bodźcow. Musisz kochana zacząć myśleć pozytywnie, masz dla kogo walczyć. Ja nie mam. Dopóki starczy mi pieniędzy i woli walki bede walczyć. Choć wiem,ze nie zdecyduje się na wszystko to zrobie tyle ile dam rade... u nas niestety w Polsce tez jest wszystko drogie i tez nikt nie daje gwarancji na sukces :(

Pytanie do Mamus i Brzuchatek naszych mam. Dziewuszki ile mogę tego magnezu brać w 22 tc? Biorę asmag ale na opakowaniu to jakieś mega ilości są dla dorosłych i nie wiem ile tego brać. Póki co wzięłam 2 tabsy dziś Ale jak trochę poleze to po wstaniu znów mam twardy brzuch. Czyżby leżenie nie dla mnie? A staram się trochę leżeć bo boję się o szyjke.
@matylda23 odezwij się jak się czujesz?

@asia669 wedzidelko ok, a ja mam trudne piersi. Nawet kapturki mi polecali, ale nie chce. Poza tym bardziej boli jak cyce puste, a napelnic nie tak latwo

@Maciejka78 ja mialam magne b6 3x2 i asmag 3x2. Ale nigdy nie bralam takiej dawki. Ograniczalam leki ile moglam.
Mi gin nie pozwalala lezec wlasnie dlatego, ze macica sie rozleniwia i stawia sie jak sie wsyaje. Mialam tak, ale i tak wstawalam duzo na krotko az sie przestala stawiac.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha Rybko, robiłam już dwa. Gdzieś, kilka dni temu pisałam nawet. Byłam w klinicie 12.01. i doktorek powiedział, ze jest jeden pęcherzyk, który lada dzień pęknie. Ja już panikuje i się stresuje. Miałam dwa razy w nocy, przedwczoraj i wczoraj dwie kropki na wkładce. W ciągu dnia nic. Może pójdę do lekrza co ?

Ach, przepraszam, nie zauważyłam ze pisałaś. A wiesz jaki miał rozmiar ten pęcherzyk 12.01? Moze po prostu nie pękł i torbiel sie zrobiła?
Tak, idź do gina podejrzeć.

@Destino dzięki tym bardziej, że wiem jak zapewne ciężko Ci nas podczytywać. To ja zwiększy ta dawkę asmagu i też będę krócej lezakowac może to pomoże. Dużo mleczka Ci życzę!!! A na podrażnienia na sutkach może pomoże ta maść z z.i.a.j.a (100% lanoliny) dużo pozytywnych opinii. W każdym razie na moje spierzchniete usta zima najlepsze panaceum.

@iveo , @Maciejka78 , dziękuję,że pytacie :) jeśli chodzi o zatoki,na szczęście dziś jest lepiej już, temperatura dziś 36,9 i wyżej nie rośnie,twarzy już tak nie rozsadza, nos też tylko chwilami przytkany. Najgorzej jest rano. Niestety chyba moja przepuklina przełyku i refluks w końcu dają o sobie znać :( tak się dziwiłam,że jestem tyle czasu bez leków i jem praktycznie wszystko i czuję się w porządku, a przed ciążą brałam leki kilka lat,bo bez nich się żyć nie dało. Dziś zjadłam pierogi z kapustą, pulpety z sosem pomidorowym i ogórki konserwowe i od 3h bolą mnie plecy,klatka, mam duszności i odbija mi się.. mleka z miodem i czosnkiem się już dziś nie tykam. Mam nadzieje,że to tylko jednorazowe kiepskie samopoczucie,a nie nawrót objawów,bo nic nie będę mogła jeść. Jeszcze mi łeb pęka..@Maciejka78 , ja biorę od początku ciąży magne b6 3x2 , a i tak mi mięśnie skaczą, więc chyba nie przekraczam :)
@my_rainbow_baby , bardzo mi przykro z powodu strat :(
@bobasek1990 , już nie krwawisz? Ja miewałam krwawienia po stosunku(przed ciążą,bo teraz nie wiem co to jest :D ) ,po cytologii. Przy każdym badaniu moja lekarka mówi mi,że mogę plamić po badaniu,bo mam jakoś na wierzchu wejście szyjki czy coś, to się nazywa jakoś na E :p ektopia? ale w ciąży mi się po badaniu nic nie działo nigdy. Wszystko jest przekrwione, a my jeszcze rozrzedzamy krew,więc myślę,że wszystko u Ciebie okey.

reklama
@matylda23 dobrze, że już odpuszcza to chorobsko. Wiem, że to marne pocieszenie ale ja też muszę uważać na to co jem. Po szpitalu zalecana dieta lekkostrawna a ja do tego staram się jeść bezglutenowe więc lekko nie jest. No ale co damy radę :)

Do góry