reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 ja tak zawsze na tabletki reaguje dlatego nie lubie nawet witamin brac
@dżoasia ja szukam kogos na miejscu komu bede ufac i komu nie przeszkadza ze jestem po szczepieniach bo mam tylko Maline w Lodzi poki co
@Porzeczka1234 super ze malutka zdrowo sie rozwija my powoli bedziemy dzialac w tym miesiacu sama obserwuje kiedy owu w tamtym jakos dziwnie sluz zaraz po okresie i tyle
@iveo ona nie miala nic przeciwko kiedy jej mowilam o immunologu. Moja znajoma ktora sie starala z jej pomoca tez miala robic badania pod tym katem, z tym ze udalo sie jej zajsc i nie musiala. No i sprzecicho Inga ma dobry, wiec jesli Krakow to dla mnie tylko ona:)

@iveo 11 dzień cyklu to był :( wiec to taki okres okoloowulacyjny bo mówił cytuje „chłop udupiony na alimentach bo tu na bliźniaki —ale oczywiście absolutnie niech nie strzela” ... zabieg miałam 12 gru

@olaa90 spokojnie kochana to normalne po zabiegu w następnym cyklu wróci do normy. Też tak miałam doktor P spanikowal dał mi na to tabletki i Endo mi tak urosło.... że znowu z przesada w drugą stronę. Widać czegoś się uczy i już tak nie panikuje :) także spokojnie słońce ♡♡

@Auri_a czyli jest możliwość,ufff dziękuje :* a te tabletki są na receptę ? Stosowałaś jakieś naturalne wspomagacze do tego? Jeździsz do niego do Tarnowa czy Krk?

@olaa90 jeżdżę i tu i tu on mi dał tabletki anty. Chyba są na receptę ale uwierz mi po tygodniu z 2 mm zrobiło się 20 ?! Miał prawie zawał :D i kazał mi je natychmiast odstawić :D także spokojnie poczekaj cykl. Jak następny też tak będzie to na pewno on coś na to zaradzi :D
@roxie123 ja np po clexanie i acardzie krwawie i nie wiadomo skąd ? Tak miałam teraz w lipcu także z tym clexanem też różnie bywa właśnie :)

reklama
Dziewczynki wpadam z pytaniem, czy robiła któraś z Was takie badania w APC i wie jaki jest ich koszt?
- test IMK
- test CBA
- aktywność NK?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
ja za NK płace w Bydgoszczy 110 zł, nie wszędzie robia te badania, innych na razie nie robiłam, czekam na wizytę u gin i wtedy wykonam z polecenia bo te wszystkie badania są strasznie drogie

Do góry