reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 cudny psiak:) Chciałam pieska tej rasy,ale ma sierść,więc zdecydowaliśmy się na maltańczyka:) Ale Twój śliczny;*
@marshia po pierwsze..."Think positive" ! Po drugie..leki, które stumulują nasz cykl również zwiększają ryzyko poronienia. Także co tu dużo gadać...wszystko ma swoje plusy ujemne...i plusy dodatnie;) Co ma być to będzie...nic innego nie będzie. Nie wiem,czy leki wspomogą plemniory,bo się nie znam,ale myślę że warto brać.
A co do Mamy, to dobra wiadomość:) Cieszę się,że Mama dzielnie znosi wszystkie te leki,niedogodności itd. Wierzę,że będzie dobrze:) Zresztą a to wiesz;*
Miłego piątunia:D

reklama
@ovli22 ty już w Pl ? Kochana piękny przyjaciel rodziny ja też bym chciała psa mąż nie bardzo chce ale namówię Zosię jak podrośnie jej nie odmówi :p

@marshia ach te chłopy niestety tak to z nimi jest odczekaj troszkę i powiedz , że chcesz tylko porozmawiać na pewno emocje opadną. Trzymam za mamkę kciuki wierzę , że będzie dobrze

@magda1208 trzymam kciuki

@dżoł kochana co u Ciebie??

@mickey* a jak u Ciebie skarbie?

@dżoasia myślę o Tobie często przytulam

@nafoczka kochana u nas Zosia zaczeła spać w nocy i w dzień zaczynam łapać oddech ale.... haha zawsze jest jakiegoś ale;) upodobała sobie prawdą pierś do jedzenia i walczę żeby i lewą polubiła :p:D mam nadzieję , że chłopcy jednak zdrowi ściskam

Dziewczyny dużo tu o metylach wczoraj kupiłam prenalan classic jest tam metylowany kwas, b6,b12 ,jod , d i coś jeszcze nie pamiętam 90 tabletek koszt 45 zł pisze na opakowaniu od 13 tygodnia ciąży do końca karmienia. Wiem że @kas90 tu o tym pisała ale ona chyba prenalan uno coś pisała

Ostatnia edycja:
@iveo Kochana zerknij w wolnej chwili:
LCT-0,03
ASA-29,20ru/ml
ANA-1:160 plamisty
heliocobacter 0,02

wyniki z 13.10.2017:
wit.b12-722(197-771)
kwas fol.29,7(3,89-26,8)
homocysteina6,79

Kwas foliowy 46 (3,89-26,8) wynik z 21.11.2017 -> czy za dużo kwasu jest szkodliwe ?

NK:9,0% (30.10.2017) , wcześniej 14%(6.10.2017)

Krążące antykoagulanty :
LA1dRVVT 27(31-44)
LA PTT 33(33-45)
Białko S- 66 (66-130)
Białko wolne S- 80(60-114)
Białko C- 100

Przeciwciała p/kardiolipinie Igm 0,56, IgG 0,49
Przeciwciała p/B2 glikoproteinie IgM 10,03, IgG 0,96

Cytokiny :
IL2- <274
IL4- <274
IL6 - 21752
IL10- <274
IFN-gamma <274
TFN alfa - 5760

Kortyzol - 7,29
Insulina 8,73
DHEA- 167,9(65-407)
Glukoza 86 (70-99)
Wit. D3- 39,5(30-100)
Anty-TG- 12,81
Anty-TPO 9,34

FT4- 17,3 - wynik z 29,12.2017
TSH- 2,590

@roxie123 . Mam dla Ciebie info. Gin nr 1 przy drugiej IUI przepisał mi CLO, nie pomigło, Gin nr 2 teraz jakoś w październiku przepisał Lamette - zaszłam, ale była biochemiczna, zmieniłam Gin znowu, ponieważ Gin nr 2, nakrzyczał na mnie w SMS, że mu głowie zawracam, a pisałam,ponieważ immunolog zlecił mi Clexane i dał inne przykazania ważne z moje punktu widzenia, ten mi odp, że go to nie interesuje. Poczułam się olana. Teraz Gin nr 3 znowu zapisał CLO, ciekawe co będzie.

@mokka25 to mi 2 lokalnych ginow pisalo clo a ten mi pokazywał ze mi nie da tylko lamette...ze clo nie dla mnie
I ja nie trybie czemu [emoji23] ale no czekam na @ chyba dziś przylezie bo kiepsko funkcjonuje.
Chcesz to Ci wyśle te clo bo mi nie trzeba

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 Rybko mam CLO ostanio kupiłam. Ciekawe czy na mnie zadziała. Jak nie to będę zmuszona wrócić do Gin nr 2, on od razu nie proponował mi IVF, a wręcz przeciwnie, powiedział, że szybciej doprowadzi do naturalnej, ale wkurzył mnie bardzo tym smsem.

Dziewczyny ja mam do oddania INOFEM, zużyłam dwie saszetki chyba.

reklama
Do góry