reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 cudny psiak:) Chciałam pieska tej rasy,ale ma sierść,więc zdecydowaliśmy się na maltańczyka:) Ale Twój śliczny;*
@marshia po pierwsze..."Think positive" ! Po drugie..leki, które stumulują nasz cykl również zwiększają ryzyko poronienia. Także co tu dużo gadać...wszystko ma swoje plusy ujemne...i plusy dodatnie;) Co ma być to będzie...nic innego nie będzie. Nie wiem,czy leki wspomogą plemniory,bo się nie znam,ale myślę że warto brać.
A co do Mamy, to dobra wiadomość:) Cieszę się,że Mama dzielnie znosi wszystkie te leki,niedogodności itd. Wierzę,że będzie dobrze:) Zresztą a to wiesz;*
Miłego piątunia:D

reklama
@ovli22 ty już w Pl ? Kochana piękny przyjaciel rodziny ja też bym chciała psa mąż nie bardzo chce ale namówię Zosię jak podrośnie jej nie odmówi :p

@marshia ach te chłopy niestety tak to z nimi jest odczekaj troszkę i powiedz , że chcesz tylko porozmawiać na pewno emocje opadną. Trzymam za mamkę kciuki wierzę , że będzie dobrze

@magda1208 trzymam kciuki

@dżoł kochana co u Ciebie??

@mickey* a jak u Ciebie skarbie?

@dżoasia myślę o Tobie często przytulam

@nafoczka kochana u nas Zosia zaczeła spać w nocy i w dzień zaczynam łapać oddech ale.... haha zawsze jest jakiegoś ale;) upodobała sobie prawdą pierś do jedzenia i walczę żeby i lewą polubiła :p:D mam nadzieję , że chłopcy jednak zdrowi ściskam

Dziewczyny dużo tu o metylach wczoraj kupiłam prenalan classic jest tam metylowany kwas, b6,b12 ,jod , d i coś jeszcze nie pamiętam 90 tabletek koszt 45 zł pisze na opakowaniu od 13 tygodnia ciąży do końca karmienia. Wiem że @kas90 tu o tym pisała ale ona chyba prenalan uno coś pisała

Ostatnia edycja:
@iveo Kochana zerknij w wolnej chwili:
LCT-0,03
ASA-29,20ru/ml
ANA-1:160 plamisty
heliocobacter 0,02

wyniki z 13.10.2017:
wit.b12-722(197-771)
kwas fol.29,7(3,89-26,8)
homocysteina6,79

Kwas foliowy 46 (3,89-26,8) wynik z 21.11.2017 -> czy za dużo kwasu jest szkodliwe ?

NK:9,0% (30.10.2017) , wcześniej 14%(6.10.2017)

Krążące antykoagulanty :
LA1dRVVT 27(31-44)
LA PTT 33(33-45)
Białko S- 66 (66-130)
Białko wolne S- 80(60-114)
Białko C- 100

Przeciwciała p/kardiolipinie Igm 0,56, IgG 0,49
Przeciwciała p/B2 glikoproteinie IgM 10,03, IgG 0,96

Cytokiny :
IL2- <274
IL4- <274
IL6 - 21752
IL10- <274
IFN-gamma <274
TFN alfa - 5760

Kortyzol - 7,29
Insulina 8,73
DHEA- 167,9(65-407)
Glukoza 86 (70-99)
Wit. D3- 39,5(30-100)
Anty-TG- 12,81
Anty-TPO 9,34

FT4- 17,3 - wynik z 29,12.2017
TSH- 2,590

@roxie123 . Mam dla Ciebie info. Gin nr 1 przy drugiej IUI przepisał mi CLO, nie pomigło, Gin nr 2 teraz jakoś w październiku przepisał Lamette - zaszłam, ale była biochemiczna, zmieniłam Gin znowu, ponieważ Gin nr 2, nakrzyczał na mnie w SMS, że mu głowie zawracam, a pisałam,ponieważ immunolog zlecił mi Clexane i dał inne przykazania ważne z moje punktu widzenia, ten mi odp, że go to nie interesuje. Poczułam się olana. Teraz Gin nr 3 znowu zapisał CLO, ciekawe co będzie.

@mokka25 to mi 2 lokalnych ginow pisalo clo a ten mi pokazywał ze mi nie da tylko lamette...ze clo nie dla mnie
I ja nie trybie czemu [emoji23] ale no czekam na @ chyba dziś przylezie bo kiepsko funkcjonuje.
Chcesz to Ci wyśle te clo bo mi nie trzeba

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 Rybko mam CLO ostanio kupiłam. Ciekawe czy na mnie zadziała. Jak nie to będę zmuszona wrócić do Gin nr 2, on od razu nie proponował mi IVF, a wręcz przeciwnie, powiedział, że szybciej doprowadzi do naturalnej, ale wkurzył mnie bardzo tym smsem.

Dziewczyny ja mam do oddania INOFEM, zużyłam dwie saszetki chyba.

reklama
Do góry