reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 lekarze do których chodzicie sa bardzo daleko:(. Najchętniej pojechalabym do tego u którego byłaś, ale z Trojmiasta to kawał drogi

reklama
reklama
@nafoczka @matylda23 czy Wam P pokazywał w swojej nie polskiej książce ze letrozol daje dwukrotnie większe szanse na powodzenie ciąży?
Bo tam pisali mniej wiecej ze letrozol ma pozytywny wpływ na starania czyli ta lametta a clo to klomifen i ten uposledza endometrium czy coś tam tak zrozumiałam z tej książki ... ciągle mnie nurtuje czym się różni jedno od drugiego ze mi powiedział , że nie powinnam po poronieniach mieć stymulacji a miałam.

Jakby ktoś potrzebował mam
1, 5 opakowania tego Clo

Ja w sumie chętnie clo :)

Mój gin dlatego stymuluje mnie clo+Nolvadex (powiedział ze to podobne do lametta), żeby właśnie endometrium nie ucierpiało. No ale mi na razie to nie pomogło żeby w ogóle zajść a tak już wiele razy byłam stymulowana.

Do góry